Søk og finn en reise ut i fra dine interesser

Syns du det kan være vanskelig å finne en reise som matcher deg og dine interesser? Ved hjelp av vår nye søkefunksjon kan du enkelt finne frem til flere inspirerende opplevelser enn noensinne – med noen få tastetrykk. Alt for at du skal finne en reise som er akkurat slik du ønsker. En reise som er mer deg.

SLIK FUNGERER DET

Drømmereisen er bare et par tastetrykk unna.

1. Velg hva du liker

Start med å velge hva du helst vil oppleve i ferien. Er det kanskje sport og trening, eller er du mer opptatt av velvære og matopplevelser? Deretter velger du hvordan du ønsker å bo, hvilket klima du foretrekker – og hvor langt av gårde du kan tenke deg å reise.

Start med å velge hva du helst vil oppleve i ferien.

2. Få ditt unike resultat

Raskt og enkelt får du et resultat basert på valgene dine. La deg gjerne inspirere av det brede tilbudet vårt – kanskje finner du et nytt favoritthotell? Vi henter frem både hotell, reisemål, utflukter og treningsreiser som vi tror passer for deg.

Raskt og enkelt får du et resultat basert på valgene dine.

3. Filtrer videre

Ønsker du flere forslag trenger du ikke å starte forfra. Med den nye søkefunksjonen er det bare å fortsette å filtrere, så oppdateres resultatlisten fortløpende. Du kan legge inn antall reisende, ønsket hotellkategori og mye mer.

Fortsetter du filtreringen vil resultatlisten bli oppdatert med en gang.

VET DU HVA DU VIL GJØRE I FERIEN?

Har du allerede bestemt deg for hva du vil oppleve i ferien, kan du enkelt benytte kategoriene under og finne det du er ute etter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.