Søk og finn en reise ut i fra dine interesser

Syns du det kan være vanskelig å finne en reise som matcher deg og dine interesser? Ved hjelp av vår nye søkefunksjon kan du enkelt finne frem til flere inspirerende opplevelser enn noensinne – med noen få tastetrykk. Alt for at du skal finne en reise som er akkurat slik du ønsker. En reise som er mer deg.

SLIK FUNGERER DET

Drømmereisen er bare et par tastetrykk unna.

1. Velg hva du liker

Start med å velge hva du helst vil oppleve i ferien. Er det kanskje sport og trening, eller er du mer opptatt av velvære og matopplevelser? Deretter velger du hvordan du ønsker å bo, hvilket klima du foretrekker – og hvor langt av gårde du kan tenke deg å reise.

Start med å velge hva du helst vil oppleve i ferien.

2. Få ditt unike resultat

Raskt og enkelt får du et resultat basert på valgene dine. La deg gjerne inspirere av det brede tilbudet vårt – kanskje finner du et nytt favoritthotell? Vi henter frem både hotell, reisemål, utflukter og treningsreiser som vi tror passer for deg.

Raskt og enkelt får du et resultat basert på valgene dine.

3. Filtrer videre

Ønsker du flere forslag trenger du ikke å starte forfra. Med den nye søkefunksjonen er det bare å fortsette å filtrere, så oppdateres resultatlisten fortløpende. Du kan legge inn antall reisende, ønsket hotellkategori og mye mer.

Fortsetter du filtreringen vil resultatlisten bli oppdatert med en gang.

VET DU HVA DU VIL GJØRE I FERIEN?

Har du allerede bestemt deg for hva du vil oppleve i ferien, kan du enkelt benytte kategoriene under og finne det du er ute etter.