Treningscamp

Treningscamp i utlandet

Er kombinasjonen ferie og trening helt i din gate? Liker du at andre bestemmer øktene? Da har du kommet til riktig side! Vings treningsreiser er for deg som vil yte og nyte på én og samme ferie. Det spiller ingen rolle om du trener mye eller lite fra før (eller trenger en ekstra dytt for å komme i gang), treningsreisene passer for alle som vil bevege seg i ferien.

Aktivitetene skjer inne eller ute, til lands eller til vanns. Du kan velge mellom flere populære treningsformer, enten du liker å danse til fengende rytmer, løfte tunge vekter, finne roen på matta eller glede hjertet med øvelser som løping og burpees. Alle øktene blir ledet av én eller flere erfarne instruktører, og du kan tilpasse alle øvelsene etter ditt nivå.

Scroll ned og se noen av de spennende treningsreisene du kan velge mellom i 22/23.

Bassengområde på O.B.C. Kypros
Sport Camp

Ving Camp Kypros

Medarrangør: Sølve Sundrehagen, Magnus Opstad Frantzen og Maria Julie Tollefsen
Hvor: Kypros
Når: 28. april–5. mai 2023
Pris: Fra 14 090,–

Trening på stranden på Mallorca
Sport Camp

Ving Camp Palma

Medarrangør: Sølve Sundrehagen, Magnus Kjeller og Eva Katrine Thomsen
Hvor: Playa de Palma, Mallorca
Når: 20. mai–27. mai 2023
Pris: Fra 13 995,–

Kickstart til Kypros, livstils-og treningsreise!

Medarrangør: Kickstart
Når: 26. mai–2. juni 2023
Hvor: Kypros
Pris: Fra 14 985,–
Få plasser igjen!

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.