Treningscamp

Treningscamp i utlandet

Er kombinasjonen ferie og trening helt i din gate? Liker du at andre bestemmer øktene? Da har du kommet til riktig side! Vings treningsreiser er for deg som vil yte og nyte på én og samme ferie. Det spiller ingen rolle om du trener mye eller lite fra før (eller trenger en ekstra dytt for å komme i gang), treningsreisene passer for alle som vil bevege seg i ferien.

Aktivitetene skjer inne eller ute, til lands eller til vanns. Du kan velge mellom flere populære treningsformer, enten du liker å danse til fengende rytmer, løfte tunge vekter, finne roen på matta eller glede hjertet med øvelser som løping og burpees. Alle øktene blir ledet av én eller flere erfarne instruktører, og du kan tilpasse alle øvelsene etter ditt nivå.

Scroll ned og se noen av de spennende treningsreisene du kan velge mellom i 22/23.

Bassengområde på O.B.C. Kypros
Sport Camp

Ving Camp Kypros

Medarrangør: Sølve Sundrehagen, Magnus Opstad Frantzen og Maria Julie Tollefsen
Hvor: Kypros
Når: 28 april–5. mai 2023
Pris: Fra 14 090,–

Kypros, 28 april–5. mai 2023

Trening på stranden på Mallorca
Sport Camp

Ving Camp Palma

Medarrangør: Sølve Sundrehagen, Helle Knutson Aase og Eva Katrine Thomsen
Hvor: Playa de Palma, Mallorca
Når: 20. mai–27. mai 2023
Pris: Fra 13 995,–

Playa de Palma, Mallorca, 20. mai–27. mai 2023

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.