Aktivitetsuke på Madeira med «Systrar i bergen»

Aktivitetsuke på Madeira med «Systrar i bergen»

Når: 17. - 24. mars 2020
Hvor: Galomar, Canico, Madeira
Pris: fra 14.100,-
Avreise fra: Oslo

I samarbeid med Ving Sverige arrangerer vi en spennende aktivitetsuke for deg som er glad i natur og opplevelser.


Påmelding

I prisen inngår:

  • Flyreise t/r
  • Transport til og fra hotellet
  • Overnatting 7 netter i delt rom
  • Frokost og middag hver dag (halvpensjon)
  • Treningsprogram
  • Klimakompensasjon

Det er ikke mulig å legge til mat på forhånd på flyet, siden flyreisen er med Norwegian. Mat må kjøpes om bord.

Valgfrie tillegg:

  • Tillegg for å bo alene (fra 2.200,-)
  • Avbestillingsforsikring (245,-)
  • Reiseforsikring (384,-)

Mer om turen:

Denne reisen er for deg som vil ha en aktiv ferie og utforske Madeiras vakre natur. Alle utflukter og treningstimer ledes av guide og instruktør fra Systrar i bergen. All informasjon vil komme fra Ving Sverige og instruktører/guider er svenske.

Systrar i bergen AB er en friluftsorganisasjon som ble startet i 2015 i De italienske alpene. Svenske Johanna Nygård, som er grunnlegger og guide i firmaet, hadde lenge vært på jakt etter tilbud om reiser og aktiviteter i fjellet, hvor hun kunne møte likesinnende og satse på opplevelser fremfor prestasjoner. Mer informasjon Med bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring grunnla hun «Systrar i bergen» for turgåere som vil oppleve fjellet i følge med kvinnelige guider.
 
«Systrar i bergen» ble grunnlagt i det italienske fjellpartiet Monte Rosa, som betyr de rosa fjellene. Og nettopp rosa er symbolsk for omsorg, empati og kjærlighet. Gjennom vår filosofi om et søsterskap i fjellene, vil vi løfte frem disse myke verdiene sammen med vår kunnskap om og lidenskap for nye opplevelser i naturen.» Johanna, adm. dir. og grunnlegger av Systrar i Bergen AB
 
«Systrar i bergen» er i dag et team bestående av guider og instruktører som du møter på våre reiser og kurs. Sammen med oss kan du oppdage fjellverdenen uavhengig av form eller tidligere erfaring. Sammen har vi det gøy!
Mindre informasjon

Program for turen

Denne uken vil by på mange ulike former for aktiviteter. Eksempler er vandreturer, klatring (valgfritt, mot ekstra tillegg), rolige joggeturer, diverse styrkeøvelser og yoga.

Se programmet her

Hvem passer turen for?

Denne turen passer for alle som er glad i å bevege seg utendørs og i naturen. Du må ha såpass kondisjon at du orker å gå 10–12 kilometer i rolig tempo uten pause.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to om man ønsker dette. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider:

Oslo Lufthavn/Norwegian
Avreise Oslo Lufthavn tirsdag 17. mars kl. 11:00, ankomst Madeira 15:50
Ankomst Oslo Lufthavn tirsdag 24. mars kl. 21:55, avreise fra Madeira 15:50

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Ved spørsmål rundt turen:

konferens@ving.se