Se hotell (6)

Reiser til Bangtao Beach

Hvorfor ikke bestille en behagelig reise med Vings charter til Bangtao Beach – en av Phukets vakreste strender?
Bangtao Beach ligger på Phukets vestkyst, nord for Surin Beach. Stranden her er en av de vakreste og lengste på Phuket, med hvit korallsand, frodige omgivelser og palmer som vaier i vinden. Bangtao Beach er et fredelig tropisk paradis hvor den åtte kilometer lange hvite korallstranden og det turkisskimrende havet spiller hovedrollen. Det er ikke noe uteliv å snakke om utenfor hotellet, men i det siste har det dukket opp flere lokale restauranter hvor du kan spise thaimat i sitt rette miljø. For mer fart og spenning, og kanskje mer shopping, er det kort vei til Patong med taxi. En reise fra Bangtao Beach til Patong tar ikke mer enn en drøy halvtime, men kontrastene mellom de to stedene kunne ikke vært større.

Sunwing Bangtao Beach

Sunwing Bangtao Beach er et av våre mest barnevennlige hotell i hele Thailand. Om du kjøper transport fra flyplassen har du ofte direkte transfer, og som regel også Easy Travel, som sikrer en mer behagelig reise. Sunwing Bangtao Beach er et familieparadis i toppklasse med nydelig beliggenhet på stranden. Her bor du i store, luftige rom og har tilgang til flere store basseng. For ikke å snakke om et deilig spa, Vings maskoter Lollo & Bernie, restauranter, Lollo & Bernie-klubben, service døgnet rundt og mye mer. Dessuten kan du bestille rom hvor du hopper i bassenget rett fra din egen terrasse. Reiser du hit er du sikret en barnevennlig ferie, selv om tilbudet er noe begrenset om sommeren.
Nyttige tips
 • Sunwing Family Resorts
 • Hotell med Swim Out
 • Hotell på stranden
 • Kilometerlang sandstrand
 • Barnevennlig strand
 • Lokale restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Bangtao Beach

Strender
Bangtao Beach har lange strender med finkornet sand og vaiende palmer. Bredden og dybden varierer, for det er store tidevannsforskjeller.

Bangtao Beach

Bangtao Beach er en åtte kilometer lang strand med sand som veksler mellom å være finkornet og mer grovkornet. Trærne i sydenden av stranden garanterer skygge nesten frem til lunsj. Også lenger nord kan du alltid finne skygge under trærne, men da må du et stykke opp fra vannkanten. Det er ikke spesielt langgrunt her – bare et par meter ute rekker vannet deg til livet. Noen deler av stranden er likevel litt mer langgrunne. De beste snorklemulighetene finner du ved nordenden av stranden, hvor det ligger et lite, men fargerikt korallrev.

Mai Khao Beach

Nasjonalparken hvor de store havskilpaddene legger eggene sine i perioden november–februar.

Laem Sing Beach – liten strand med atskilt beliggenhet

Hyggelig, liten strand med rolig og atskilt beliggenhet ca. 6 km fra Bangtao Beach. Stranden sies å være øyas beste. Den enkleste måten å komme hit er med taxi. Det er en del trapper ned til stranden, så den passer ikke for barnevogner eller badegjester som har vondt for å gå.
Mat, drikke og uteliv
Det er et begrenset utvalg av restauranter og barer utenfor hotellene i Bangtao Beach. Langs stranden finner du enkle og hyggelige restauranter med uteservering.
Nattelivet i Bangtao Beach er veldig rolig, og utenfor hotellene skjer det ikke så mye. På hotellene er det barer og noen kvelder arrangeres det lokal underholdning. Bor du på Sunwing Bangtao Beach kan du oppleve Sunwings populære og profesjonelle familieshow. Om du er ute etter mer fart og spenning er det bare å ta en tuk-tuk eller taxi til Patong, Phukets egen "natthovedstad". Turen dit tar ikke mer enn en halvtimes tid.
Shopping
I Bangtao Beach er det lite utvalg av butikker. Det ligger noen små butikker langs stranden hvor de selger enkle strandklær, saronger, liggeunderlag, flip-flops, hatter, solkrem og solbriller. Det mest populære du kan kjøpe på stranden er en times thaimassasje. Om du virkelig ønsker å handle, bør du ta turen til Patong eller Phuket Town.

Marked

I Bangtao Beach ligger det et lokalt marked med mat og klær ved Lotus.
Sport og trening
I Bangtao Beach er det mange forskjellige typer vannsport og stedet ligger nær Laguna Golf Phuket. Bor du på Sunwing Bangtao Beach har du tilgang til treningsrom, vanngymnastikk og treningstimer.
Aktiviteter og severdigheter
Bangtao Beach er fredelig og rolig med fokus på avslapping og bading. Men det er kort vei herfra til butikkene og utelivet i Patong og Phuket Town. På Sunwing Bangtao Beach kommer du ikke til å kjede deg. Her venter blant annet barnas favoritter Lollo & Bernie og et fullpakket aktivitetsprogram

Eventyrgolf – 18-hulls minigolfbane midt i Bangtao

Midt i Bangtao ligger det en 18-hulls eventyrgolfbane i herlige omgivelser med palmer, busker og store granittsteiner. Banen passer for alle aldersgrupper, og gjester på Sunwing Bangtao Beach får rabatt. Her er det også en restaurant og biljard og dart.
Reiser du til Bangtao Beach anbefaler vi deg å bli med på en spennende utflukt med Ving. Da får du oppleve severdigheter og alt Phuket har å by på.
Utflukter
Berømte Phuket
Berømte Phuket
Bli med på en halvdagsutflukt full av kultur og fine opplevelser. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Opplev Thailand på sykkel fra Phuket
Opplev Thailand på sykkel fra Phuket
Vil du oppleve det ekte Thailand, se naturen og være aktiv? Da er dette utflukten for deg! Lunsj og forfriskninger er inkludert. Denne utflukten går hele året, og det er mulig å forhåndsbestille den i vintersesongen.
Les mer om utflukten
Phang Nga – En smak av Thailand
Phang Nga – En smak av Thailand
En spennende heldagsutflukt med fokus på Thailands vakre natur. Med buss og longtail-båt besøker vi Phang Nga-bukten og øya Koh Pin Kan, kjent fra Bond-filmen "Mannen med den gylne pistol". Lunsj, vann og te eller kaffe er inkludert.
Les mer om utflukten
Phi Phi og Early Bird
Phi Phi og Early Bird
En heldagstur med soling, bading og snorkling ved strender i den vakre skjærgården. Pikniklunsj på Bamboo Island samt frukt og vann på båten er inkludert. Denne utflukten går kun i vintersesongen.
Les mer om utflukten
Similan Islands – de ni øyene
Similan Islands – de ni øyene
Similan Islands er en av Thailands mest kjente øygrupper. Øyene er kjent for vakre strender, snorkling og dykking. Lunsj og forfriskninger er inkludert. Utflukten kjøres i perioden oktober–mai.
Les mer om utflukten
Phuket – jungeltur
Phuket – jungeltur
Phuket har mye mer enn lekre strender og hyggelige småsteder å by på. Visste du at størsteparten av området er dekket av regnskog? Det betyr at du som er på utkikk etter aktive opplevelser har flere spennende muligheter. Snacks, vann og mineralvann er inkludert. Denne utflukten er det kun mulig å bestille i vintersesongen.
Les mer om utflukten
Krabi Highlights
Krabi Highlights
Bli med på en reise til noen av Krabi-områdets vakreste øyer og strender om bord i en komfortabel speedbåt. Lunsj og drikke er inkludert.
Les mer om utflukten
Med MV Phuket Champagne til sjøs
Med MV Phuket Champagne til sjøs
Hvordan ser du for deg en ferie i paradis? Bli med på en heldagsutflukt om bord på MV Phuket Champagne! Mat og drikke er inkludert.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Taxi anbefales i Bangtao Beach. Ettersom reisemålet ligger et stykke fra hovedveien, kommer det ikke mange tuk-tuker ned hid. Det enkleste er å bestille en taxi gjennom hotellet. Det går også an å leie en longtail-båt.
Fakta

Vår service på reisemålet

I vinterhalvåret kan du få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ving anbefaler Twinrix fra GlaxoSmithKline AS. Da får du mangeårig beskyttelse mot både Hepatitt A og B. Twinrix bør du få minst 4 uker før du reiser. Mer informasjon på www.reiseklinikken.no.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd på Utenriksdepartementets nettsider.

Valuta og betaling

Thailandske baht (THB). På reisemålet fungerer EuroCard, MasterCard og VISA.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: +5 timer. Vintertid: +6 timer.

Elektrisitet

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

Thai, men mange som jobber i turistnæringen snakker også litt engelsk.

Øvrig informasjon

Gater og fortau er humpete med høye fortauskanter. Kupert terreng mellom strendene. Reisemålet er i vekst og det kan være byggestøy rundt omkring. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 11 timer fra Oslo lufthavn, mellomlanding forekommer.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Bangtao Beach i vinterhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Bangtao Beach hele året med rutefly.

Flyet lander på Phuket flyplass.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Bangtao Beach. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Transporten foregår som regel med buss, men av og til med minibuss eller taxi avhengig av hotellets tilgjengelighet og antall gjester. Reisetiden fra flyplassen på Phuket til hotellet ditt er ca. 45 minutter (ca. 30 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport .

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Easy Travel

Bor du på vårt Sunwing Bangtao Beach og flyr med Sunclass Airlines er Easy Travel inkludert, med blant annet 10 kg ekstra bagasjevekt og innsjekking av bagasje på hotellet. Har du bestilt transport kjører bussen direkte til hotellet ditt, uten stopp underveis.
Vær
 • januar
31°23°
9
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • februar
32°23°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
33°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
33°25°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mai
31°25°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • juni
31°25°
5
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • juli
31°25°
3
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • august
31°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • september
30°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • oktober
31°24°
5
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • november
31°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • desember
31°24°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager

Finn reise til Bangtao Beach
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.