Se hotell (2)

Reiser til Nai Yang Beach

Nai Yang er Patongs totale motsetning,med en bred og herlig sandstrand, noen få restauranter og hotell.
Den brede og vakre Nai Yang-stranden ligger nesten lengst oppe på Phukets nordvestkyst, bare noen kilometer fra flyplassen. Rett utenfor kysten ligger Phukets største korallrev. Phuket blir stadig mer populært, og mange reisemål gjør det de kan for å kunne ta imot flere gjester. Men det gjør ikke Nai Yang. Området ligger i en marin nasjonalpark, så her er det fremdeles lite utbygget og imponerende fredelig – et perfekt sted å gjemme seg litt bort og lade batteriene.

Uteliv og show

Den fredelige atmosfæren kan enkelt byttes ut med noe mer fartsfylt. Reiser du ned til Patong har du et hav av butikker, restauranter og utesteder å velge mellom. Og underveis kan du stoppe på flere hyggelige steder, blant annet Bangtao, Kamala og Surin Beach.

Slapp av på Vings hotell

Om du reiser til Nai Yang med Ving bor du aldri langt fra stranden. Du kan for eksempel bo på Nai Yang Beach Resort, et rolig hotell inne i en nasjonalpark, ikke langt fra stranden. Du kan også kombinere ferien i Nai Yang med et av våre livligere reisemål lenger sør. Ving har mye du kan velge mellom i Thailand.

Valgfri reiselengde

Til Nai Yang Beach kan du bestille en reise med rutefly og hotell akkurat når det passer deg, året rundt.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Kort avstand fra flyplassen
  • Hotell ved stranden
  • Hotell med spa
  • Kilometerlang sandstrand
  • Lokale restauranter
  • Stille og rolig

Våre gjesters vurdering Nai Yang Beach

Finn reise til Nai Yang Beach

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.