Se hotell (3)

Reiser til Nai Yang Beach

Nai Yang er Patongs totale motsetning,med en bred og herlig sandstrand, noen få restauranter og hotell.
Den brede og vakre Nai Yang-stranden ligger nesten lengst oppe på Phukets nordvestkyst, bare noen kilometer fra flyplassen. Rett utenfor kysten ligger Phukets største korallrev. Phuket blir stadig mer populært, og mange reisemål gjør det de kan for å kunne ta imot flere gjester. Men det gjør ikke Nai Yang. Området ligger i en marin nasjonalpark, så her er det fremdeles lite utbygget og imponerende fredelig – et perfekt sted å gjemme seg litt bort og lade batteriene.

Uteliv og show

Den fredelige atmosfæren kan enkelt byttes ut med noe mer fartsfylt. Reiser du ned til Patong har du et hav av butikker, restauranter og utesteder å velge mellom. Og underveis kan du stoppe på flere hyggelige steder, blant annet Bangtao, Kamala og Surin Beach.

Slapp av på Vings hotell

Om du reiser til Nai Yang med Ving bor du aldri langt fra stranden. Du kan for eksempel bo på Nai Yang Beach Resort, et rolig hotell inne i en nasjonalpark, ikke langt fra stranden. Du kan også kombinere ferien i Nai Yang med et av våre livligere reisemål lenger sør. Ving har mye du kan velge mellom i Thailand.

Valgfri reiselengde

Til Nai Yang Beach kan du bestille en reise med rutefly og hotell akkurat når det passer deg, året rundt.
Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Kort avstand fra flyplassen
 • Hotell ved stranden
 • Hotell med spa
 • Kilometerlang sandstrand
 • Lokale restauranter
 • Stille og rolig
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Nai Yang Beach

Strender
Nai Yang Beach er en fin strand, delvis langgrunn og med finkornet sand. Det er den lengste stranden på Phuket, og er veldig populær blant de fastboende. Området er også en nasjonalpark. I sommerhalvåret kan det være undervannsstrømmer og bølger, og badeforbud kan forekomme. Det er store tidevannsforskjeller her.

På stranden er det solsenger til leie.

Mai Khao Beach

Nasjonalparken hvor de store havskilpaddene legger sine egg i perioden november–februar.
Mat, drikke og uteliv
Nai Yang er et lite og rolig område med lokale restauranter. Langs stranden finner du flere restauranter med fin utsikt over havet.

Herfra kan du reise inn til større steder som Patong, Kata Beach, Karon Beach eller Phuket Town hvis du vil ha et større utvalg.
Utelivet i Nai Yang er rolig, og i høysesongen arrangerer hotellene enkel underholdning. Det ligger noen barer ved Nai Yang Beach. Ønsker du et livligere uteliv kan du besøke Karon, Kata eller Patong.
Les mer om uteliv på Phuket.
Shopping
Det er et begrenset butikkutvalg i Nai Yang. I Turtle Village kjøpesenter er det noen butikker, kafeer og iskrembarer. Den som er ute etter stort utvalg, bør ta en taxi til Phuket Town, det store kjøpesenteret Central Festival eller til Patong.
Sport og trening
I tillegg til dykking og snorkling, kan du være aktiv med tennis eller golf.
Aktiviteter og severdigheter
Nai Yang er et stille og rolig område med et begrenset utvalg av aktiviteter. Med Vings utflukter får du oppleve alt Phuket har å by på.
En del av stranden i Nai Yang Beach ligger i Sirinat Nationalpark. Andre severdigheter inkluderer det buddhistiske tempelet Wat Nai Yang. Vil du se mer av Phuket, kan du bli med på Vings spennende utflukter.
Hvordan du tar deg rundt
I Nai Yang Beach er det normalt sett ingen tuk-tuker, men du kan bestille taxi i hotellresepsjonen. Taxi er også den beste måten å komme seg til andre steder utenfor Nai Yang Beach.
Fakta

Vår service på reisemålet

Med Ving reiser du på egen hånd. I vintersesongen kan du få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon samt på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ving anbefaler Twinrix fra GlaxoSmithKline AS. Da får du mangeårig beskyttelse mot både Hepatitt A og B. Twinrix bør du få minst 4 uker før du reiser. Mer informasjon på www.reiseklinikken.no.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd på Utenriksdepartementets nettsider.

Valuta og betaling

Baht (THB). På reisemålet fungerer EuroCard, MasterCard og VISA. Nærmeste minibank ligger på flyplassen, men man kan ta ut penger med kort på hotellet.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: +5 timer. Vintertid: +6 timer.

Elektrisitet

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

Thai, men mange som jobber i turistnæringen snakker også litt engelsk.

Øvrig informasjon

Fortau og gater er ujevne og fortauene har høye kanter. Kupert mellom strendene. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 11 timer fra Oslo lufthavn, mellomlanding forekommer.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr reiser til Nai Yang Beach hele året med rutefly.

Flyet lander på Phuket flyplass.
Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Phuket flyplass til Nai Yang Beach er ca. 15 minutter (ca. 3 km).
Vær
 • januar
31°23°
9
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • februar
32°23°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
33°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
33°25°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mai
31°25°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • juni
31°25°
5
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • juli
31°25°
3
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • august
31°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • september
30°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • oktober
31°24°
5
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • november
31°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • desember
31°24°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager

Finn reise til Nai Yang Beach
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.