Se hotell (3)

Reiser til Cape Panwa

En reise til Panwa-halvøya er midt i blinken for deg som trives på solsengen. Det er bare å velge det hotellet som passer deg.
Cape Panwa ligger lengst syd på den vakre Panwa-halvøya på Phukets sydøstkyst, og er et reisemål for deg som liker å ha god plass på stranden og i det hele tatt nyte ferielivet i et miljø uten stressfaktorer. Panwa-halvøya domineres av frodig skog, hvite strender og små landsbyer og er et funn for deg som vil slappe totalt av. Men skulle du bli rastløs kan du nyte en duggfrisk Singha eller en Piña Colada på en bar i Phuket by innen et kvarter. Eller shoppe, for den saks skyld.

Aktiviteter og avslapning

Vil du slappe av på en solseng og la tidevannets langsomme rytme bestemme dagens tempo? Eller bare la tiden gå med en god bok og en paraplydrink som eneste selskap? Eller foretrekker du en ferie hvor strandtilværelsen kombineres med spennende utflukter og nye opplevelser? Panwa har noe for alle! Bli med på dykker- og snorkleutflukter i havets eget akvarium, eller prøv mer fartsfylte aktiviteter på overflaten.

Vings hotell

På Cape Panwa får du en herlig og avslappende ferie i passe avstand fra utelivet og shoppingen på Phukets mer besøkte reisemål. Det er bare å velge det hotellet som passer deg.

Rutefly med Ving

Til dette reisemålet kan du også bestille pakkereiser med hotell og rutefly, og reise når det passer deg.

Våre gjesters vurdering Cape Panwa

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Cape Panwa

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.