Se hotell (3)

Reiser til Cape Panwa

En reise til Panwa-halvøya er midt i blinken for deg som trives på solsengen. Det er bare å velge det hotellet som passer deg.
Cape Panwa ligger lengst syd på den vakre Panwa-halvøya på Phukets sydøstkyst, og er et reisemål for deg som liker å ha god plass på stranden og i det hele tatt nyte ferielivet i et miljø uten stressfaktorer. Panwa-halvøya domineres av frodig skog, hvite strender og små landsbyer og er et funn for deg som vil slappe totalt av. Men skulle du bli rastløs kan du nyte en duggfrisk Singha eller en Piña Colada på en bar i Phuket by innen et kvarter. Eller shoppe, for den saks skyld.

Aktiviteter og avslapning

Vil du slappe av på en solseng og la tidevannets langsomme rytme bestemme dagens tempo? Eller bare la tiden gå med en god bok og en paraplydrink som eneste selskap? Eller foretrekker du en ferie hvor strandtilværelsen kombineres med spennende utflukter og nye opplevelser? Panwa har noe for alle! Bli med på dykker- og snorkleutflukter i havets eget akvarium, eller prøv mer fartsfylte aktiviteter på overflaten.

Vings hotell

På Cape Panwa får du en herlig og avslappende ferie i passe avstand fra utelivet og shoppingen på Phukets mer besøkte reisemål. Det er bare å velge det hotellet som passer deg.

Rutefly med Ving

Til dette reisemålet kan du også bestille pakkereiser med hotell og rutefly, og reise når det passer deg.

Våre gjesters vurdering Cape Panwa

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Cape Panwa