Se hotell (3)

Reiser til Cape Panwa

En reise til Panwa-halvøya er midt i blinken for deg som trives på solsengen. Det er bare å velge det hotellet som passer deg.
Cape Panwa ligger lengst syd på den vakre Panwa-halvøya på Phukets sydøstkyst, og er et reisemål for deg som liker å ha god plass på stranden og i det hele tatt nyte ferielivet i et miljø uten stressfaktorer. Panwa-halvøya domineres av frodig skog, hvite strender og små landsbyer og er et funn for deg som vil slappe totalt av. Men skulle du bli rastløs kan du nyte en duggfrisk Singha eller en Piña Colada på en bar i Phuket by innen et kvarter. Eller shoppe, for den saks skyld.

Aktiviteter og avslapning

Vil du slappe av på en solseng og la tidevannets langsomme rytme bestemme dagens tempo? Eller bare la tiden gå med en god bok og en paraplydrink som eneste selskap? Eller foretrekker du en ferie hvor strandtilværelsen kombineres med spennende utflukter og nye opplevelser? Panwa har noe for alle! Bli med på dykker- og snorkleutflukter i havets eget akvarium, eller prøv mer fartsfylte aktiviteter på overflaten.

Vings hotell

På Cape Panwa får du en herlig og avslappende ferie i passe avstand fra utelivet og shoppingen på Phukets mer besøkte reisemål. Det er bare å velge det hotellet som passer deg.

Rutefly med Ving

Til dette reisemålet kan du også bestille pakkereiser med hotell og rutefly, og reise når det passer deg.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Cape Panwa

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Panwa-halvøya byr på flere mindre, langgrunne strender med fin sand. Du kan også kjøre longtailbåt til noen av de nærliggende små øyene for å bade.
Mat, drikke og uteliv
Området rundt Vings hotell er veldig rolig ettersom Panwa-halvøya domineres av skog og noen enkelte landsbyer. Restaurantlivet er primært på hotellene.

matvandring i Phuket Town

En tur til Phuket Town for å være med på et matvandring er en eventyrlig opplevelse. Turen varer gjerne et par timer, og du får oppleve steder du sannsynligvis aldri ville finne frem til på egen hånd.
I Cape Panwa Beach er det hotell med barer og lokal underholdning. Vil du ha mer fornøyelser kommer du deg enkelt til Patong Beach hvor utelivet er bredt og livlig.
Les mer om uteliv på Phuket.
Shopping
Ønsker du shopping, skal du ta turen til Patong eller Phuket Town, hvor det er uendelige muligheter.
Sport og trening
I Cape Panwa Beach kan du prøve vannsport eller trene i hotellets treningsrom.
Aktiviteter og severdigheter
Cape Panwa Beach er et reisemål for deg som vil ha en rolig og fin ferie. Ønsker du å oppleve alt Phuket har å by på, anbefaler vi at du blir med på noen av Vings spennende utflukter.
Cape Panwa Beach har utmerket beliggenhet for å utforske de mange severdighetene på øya Phuket. Phuket Town, provinshovedstaden på Phuket, ligger bare rundt 10 km unna.
Hvordan du tar deg rundt
Det går busser fra Cape Panwa Beach til Phuket Town. Du kan også reise med tuk-tuk eller taxi, som er litt dyrere.
Fakta

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ving anbefaler Twinrix fra GlaxoSmithKline AS. Da får du mangeårig beskyttelse mot både Hepatitt A og B. Twinrix bør du få minst 4 uker før du reiser. Mer informasjon på www.reiseklinikken.no.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd på Utenriksdepartementets nettsider.

Valuta og betaling

Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: +5 timer. Vintertid: +6 timer.

Elektrisitet

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

Thai, men mange som jobber i turistnæringen snakker også litt engelsk.
Fly og transport

Flytid

Ca. 11 timer fra Oslo lufthavn, mellomlanding forekommer.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr reiser til Cape Panwa hele året med rutefly.

Flyet lander på Phuket flyplass.
Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Phuket flyplass til Cape Panwa er ca. 1 time (40-45 km).
Vær
 • januar
31°23°
9
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • februar
32°23°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
33°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
33°25°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mai
31°25°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • juni
31°25°
5
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • juli
31°25°
3
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • august
31°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • september
30°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • oktober
31°24°
5
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • november
31°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • desember
31°24°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager

Finn reise til Cape Panwa
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.