Se hotell (1)

Reiser til Surin Beach

En reise til Surin Beach er ensbetydende med en rolig og fin ferie på Phukets kanskje vakreste strand.
Surin Beach er en rolig, frodig oase 12 kilometer nord for Patong. Hit reiser mange for å nyte stillheten, de fineste strendene og de beste hotellene. Denne delen av øya hlokker til seg seg kjente artister, idrettsstjerner og verdens jetset-elite som ønsker å koble av og være for seg selv. Surin Beach er et tropisk paradis, fjernt fra folkevrimmelet på de større feriestedene i Thailand.

Luksushotell i Surin

Det er ingen sak å bo både elegant og eksklusivt i Surin. Her ligger det hotell med både spa og vinkjellere kun en kort spasertur fra stranden. På Twinpalms Phuket har du dessuten et enormt bassengområde kantet med palmer og solsenger hvor det er lett å finne en avskjermet plass.

30 minutter til utelivet

I Surin spiser man og oppholder seg for det meste på hotellene, som holder veldig høy standard. Vil du ha variasjon og et litt større utvalg er det ikke mer enn ca. 30 minutter med tuk-tuk inn til Patong. Der er utelivet langt mer livlig og restaurantene varierer fra enkle "hull i veggen" der thaiene selv spiser, til eksklusive internasjonale restauranter. Det er en overflod av barer, nattklubber og kafeer, myldrende markeder og butikker der du kan handle klær, cd-er, vesker, håndverk og mye annet. Etter noen intense timer Mange synes det er deilig å dra tilbake til rolige Surin Beach etter en utflukt til Patong.

Surin året rundt

Med Ving kan du bestille en reise til Surin med rutefly når som helst på året, sommer som vinter. Det betyr at du selv velger når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du får hele reisen i én pakke – trygt, sikkert og enkelt.
Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Luksushotell
 • Hotell ved stranden
 • Hotell med spa
 • Fin sandstrand
 • Gode restauranter
 • Stille og rolig
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Surin Beach

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Den fine stranden i Surin er rundt en kilometer lang og passe langgrunn – ti meter fra stranden har du vann opp til livet. Noen gang er det høye bølger som egner seg for surfing og andre vannsportsaktiviteter. Langs stranden er det ferskvannsdusjer som du kan skylle av deg saltet med.
Mat, drikke og uteliv
I området rundt Surin Beach og i Surins lille sentrum er det flere restauranter og utvalget av mat er både thailandsk og internasjonal mat. Langs stranden finner du også genuine thailandske restauranter og gateselgere som selger småretter fra små vogner.

I gangavstand finner du Bangtao som tilbyr et større utvalg av restauranter. Her finner du restauranter langs stranden og også langs gatene i nordlige Bangtao.
Surin Beach har et ganske rolig uteliv, med noen barer med uteservering og musikk. De fleste hotellene tilbyr noe underholdning. Ønsker du et livligere uteliv skal du dra til Patong Beach, ca. 11 kilometer unna.
Les mer om uteliv på Phuket.
Shopping
Surin Beach har et begrenset utvalg av butikker og suvenirbutikker langs hovedgaten. I tillegg finnes det apotek og supermarked. Om du vurderer å storhandle anbefaler vi å dra til Patong eller Phuket Town, hvor utvalget er større og prisene lavere.
Sport og trening
I Surin Beach kan du snorkle og dykke utenfor stranden. Det er også golfmuligheter.
Aktiviteter og severdigheter
Surin kan ikke sies å lokke med mange aktiviteter, det meste dreier seg om å sole seg og bade. Fra Surin Beach er det kort vei til det hyggelige feriestedet Kamala Beach. Om du er på jakt etter et større aktivitetstilbud skal du dra til Patong Beach. Med Vings utflukter kan du oppleve alt Phuket har å by på.
I selve Surin er det ikke så mange severdigheter, men rundt omkring på Phuket er det mange steder som fortjener et besøk, og som er en opplevelse i seg selv.
Hvordan du tar deg rundt
Du kan reise til og fra Surin Beach med buss (songthaew), taxi og tuk-tuk. Busse kjører innom Surin minst en gang i halvtimen før den kjører videre til Patong og Phuket Town, Turen til Phuket Town tar ca. en time.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ving anbefaler Twinrix fra GlaxoSmithKline AS. Da får du mangeårig beskyttelse mot både Hepatitt A og B. Twinrix bør du få minst 4 uker før du reiser. Mer informasjon på www.reiseklinikken.no.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd på Utenriksdepartementets nettsider.

Valuta og betaling

Baht (THB). På reisemålet fungerer Eurocard, MasterCard og VISA.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: +5 timer. Vintertid: +6 timer.

Elektrisitet

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

Thai, men mange som jobber i turistnæringen snakker også litt engelsk.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 11 timer fra Oslo lufthavn, mellomlanding forekommer.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr reiser til Surin Beach hele året med rutefly.

Flyet lander på Phuket flyplass.
Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Phuket flyplass til Surin Beach er ca. 45 minutter (ca. 23 km).
Vær
 • januar
31°23°
9
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • februar
32°23°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
33°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
33°25°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mai
31°25°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • juni
31°25°
5
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • juli
31°25°
3
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • august
31°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • september
30°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • oktober
31°24°
5
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • november
31°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • desember
31°24°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager

Finn reise til Surin Beach
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.