Se hotell (1)

Reiser til Surin Beach

En reise til Surin Beach er ensbetydende med en rolig og fin ferie på Phukets kanskje vakreste strand.
Surin Beach er en rolig, frodig oase 12 kilometer nord for Patong. Hit reiser mange for å nyte stillheten, de fineste strendene og de beste hotellene. Denne delen av øya hlokker til seg seg kjente artister, idrettsstjerner og verdens jetset-elite som ønsker å koble av og være for seg selv. Surin Beach er et tropisk paradis, fjernt fra folkevrimmelet på de større feriestedene i Thailand.

Luksushotell i Surin

Det er ingen sak å bo både elegant og eksklusivt i Surin. Her ligger det hotell med både spa og vinkjellere kun en kort spasertur fra stranden. På Twinpalms Phuket har du dessuten et enormt bassengområde kantet med palmer og solsenger hvor det er lett å finne en avskjermet plass.

30 minutter til utelivet

I Surin spiser man og oppholder seg for det meste på hotellene, som holder veldig høy standard. Vil du ha variasjon og et litt større utvalg er det ikke mer enn ca. 30 minutter med tuk-tuk inn til Patong. Der er utelivet langt mer livlig og restaurantene varierer fra enkle "hull i veggen" der thaiene selv spiser, til eksklusive internasjonale restauranter. Det er en overflod av barer, nattklubber og kafeer, myldrende markeder og butikker der du kan handle klær, cd-er, vesker, håndverk og mye annet. Etter noen intense timer Mange synes det er deilig å dra tilbake til rolige Surin Beach etter en utflukt til Patong.

Surin året rundt

Med Ving kan du bestille en reise til Surin med rutefly når som helst på året, sommer som vinter. Det betyr at du selv velger når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du får hele reisen i én pakke – trygt, sikkert og enkelt.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Luksushotell
  • Hotell ved stranden
  • Hotell med spa
  • Fin sandstrand
  • Gode restauranter
  • Stille og rolig

Våre gjesters vurdering Surin Beach

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Surin Beach