Se hotell (11)

Reiser til Kata Beach

Sjarmerende Kata Beach har en fin og lang sandstrand og flere hotell med høy standard. Det er kanskje derfor så mange gjester velger å reise hit.
Kata Beach passer like godt for vennegjengen, golferen eller den som ganske enkelt vil ha en avslappende ferie der du har det meste i nærheten. Dessuten er utelivet litt roligere her enn på reisemålene nord for Kata Beach, med et passe stort fornøyelsesliv. Så er det naturligvis den herlige stranden; to kilometer lang, bred og gyllen. Selve sentrum ligger i nordenden av Kata Beach, og her er det et relativt godt utvalg av restauranter og små butikker. Maten er god og billig, så du kan unne deg en treretters uten å bekymre deg for regningen. Vil du spise mer eksotisk mat skal du prøve noen av bodene langs veien gjennom Kata Beach. Her spiser du som thaiene selv – godt, kortreist og veldig billig.

Hotell i ulike kategorier

Ving tilbyr et dusin forskjellige hotell i Kata Beach, klassifisert med fra to til fem bølger, rett ved stranden eller et stykke unna. Det betyr at du kan alltid finne det rette hotellet for deg og dine ferieplaner, enten du tenker å tilbringe ferien ved bassenget eller planlegger å reise rundt og utforske Phuket.

Luksus i Kata Noi

I neste bukt, et par kilometer syd for Kata Beach, ligger Kata Noi – også kalt "Lille Kata". Her er tempoet betydelig roligere – med færre butikker, færre restauranter og færre solsenger på stranden. Ganske enkelt en mindre og fredeligere versjon av Kata Beach. Om du ønsker å bo riktig elegant i ferien velger du et av hotellene med strandbeliggenhet i Kata Noi, for eksempel Katathani Phuket Beach Resort, som har fått veldig høye karakterer av våre fornøyde gjester. På den samme stranden ligger også The Shore at Katathani, et veldig eksklusivt hotell med rolig beliggenhet bare et par skritt fra stranden. Her bor du i privat villa med eget basseng, og blant hotellets fasiliteter er både spa og egen vinkjeller.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Hotell for voksne
  • Hotell på stranden
  • Prisgunstig innkvartering
  • Fine sandstrender
  • Mange restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Kata Beach

Finn reise til Kata Beach
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.