Se hotell (14)

Reiser til Kata Beach

Sjarmerende Kata Beach har en fin og lang sandstrand og flere hotell med høy standard. Det er kanskje derfor så mange gjester velger å reise hit.

Kata Beach passer like godt for vennegjengen, golferen eller den som ganske enkelt vil ha en avslappende ferie der du har det meste i nærheten. Dessuten er utelivet litt roligere her enn på reisemålene nord for Kata Beach, med et passe stort fornøyelsesliv. Så er det naturligvis den herlige stranden; to kilometer lang, bred og gyllen. Selve sentrum ligger i nordenden av Kata Beach, og her er det et relativt godt utvalg av restauranter og små butikker. Maten er god og billig, så du kan unne deg en treretters uten å bekymre deg for regningen. Vil du spise mer eksotisk mat skal du prøve noen av bodene langs veien gjennom Kata Beach. Her spiser du som thaiene selv – godt, kortreist og veldig billig.

Hotell: Fra to til fem bølger

Ving tilbyr et dusin forskjellige hotell i Kata Beach, fra to til fem hjerter, nær stranden eller litt lenger fra. Det betyr at du kan alltid finne det rette hotellet for deg og dine ferieplaner, uavhengig om du skal tilbringe ferien ved bassenget eller planlegger å reise rundt og utforske Phuket.

Luksus i Kata Noi

I neste bukt, et par kilometer syd for Kata Beach, ligger Kata Noi – også kalt "Lille Kata". Her er tempoet betydelig roligere – med færre butikker, færre restauranter og færre solsenger på stranden. Ganske enkelt en mindre og fredeligere versjon av Kata Beach. Om du ønsker å bo riktig elegant i ferien velger du et av hotellene med strandbeliggenhet i Kata Noi, for eksempel Katathani Phuket Beach Resort, som har fått veldig høye karakterer av våre fornøyde gjester. På den samme stranden ligger også The Shore at Katathani, et veldig eksklusivt hotell med rolig beliggenhet bare et par skritt fra stranden. Her bor du i privat villa med eget basseng, og blant hotellets fasiliteter er både spa og egen vinkjeller.

Nyttige tips
 • Luksushotell
 • Hotell for voksne
 • Hotell på stranden
 • Prisgunstig innkvartering
 • Fine sandstrender
 • Mange restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Kata Beach

Vær
 • januar
31°23°
9
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • februar
32°23°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
33°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
33°25°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mai
31°25°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • juni
31°25°
5
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • juli
31°25°
3
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • august
31°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • september
30°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • oktober
31°24°
5
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • november
31°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • desember
31°24°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
Strender
Stranden i Kata Beach har gyllen, finkornet sand. Den nordlige delen av stranden domineres av Club Med, men det er vanligvis ikke noe problem å bruke den delen av stranden. Derimot kan deres fasiliteter være litt utilgjengelige da de som regel kun tar imot sine egne gjester. Den lille øya Pu ligger rett utenfor stranden i Kata Beach, og her er det fint å snorkle. Det er også fint å surfe her. Det er utleie av solsenger og parasoller på visse områder av stranden.

Kata Noi Beach – liten strand med rolig atmosfære

Denne lille, fine stranden ligger sør for Kata Beach. Her er det roligere og færre badegjester enn på Kata Beach. Om du liker å snorkle bør du gjøre det ute ved oddene, for der er det mest å se.

Nai Harn Beach

Her flokker de fleste soltilbederne seg til området rundt Phuket Yacht Club, og resten av stranden er roligere. Nai Harn har den vakreste solnedgangen på hele øya.

Nui Beach

Denne stranden ligger litt utilgjengelig til rett sør for Kata Beach, og la oss håpe det forblir slik. Stranden er en av de peneste og mest unike på sydsiden av Phuket. Den lille viken er kantet på begge sider av granittklipper, og det er kun én restaurant her. Klippene, den grove sanden og den litt brådype stranden gjør at vannet er klart selv når det er store bølger. Snorklere behøver ikke svømme lenge blant granittsteinene før de får øye på minst 30 ulike fiskearter i alle mulige farger og fasonger.
Det er bestemt at Nui Beach skal være en rolig strand, derfor kan ikke taxibåter ligge og vente på passasjerer. De må i stedet sette av passasjerene og hente dem til avtalt tid. Den letteste måten å komme hit er med taxibåt fra Kata, og turen tar ca. 15 minutter.

Sol og bad på Phuket

Phuket har mange herlige strender, og en fin måte å finne veien til dem er å ta en taxibåt, en såkalt longtail-båt. Den kjører deg til stranden hvor du nyter noen timer i solen, og henter deg ved avtalt klokkeslett. Avtal pris og tid før avreise.
Fly og transport

Flytid

Ca. 12 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Kata Beach i vinterhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Kata Beach hele året med rutefly.

Flyet lander på Phuket flyplass.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Kata Beach. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Transporten foregår som regel med buss, men av og til med minibuss eller taxi avhengig av hotellets tilgjengelighet og antall gjester. Reisetiden fra Phukets flyplass til hotellet ditt er ca. 2 timer (40–45 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Mat, drikke og natteliv
Selve sentrum ligger i nordenden av Kata Beach, og her er det et forholdsvis stort utvalg av restauranter. Maten er god og billig, så du kan med verdens beste samvittighet unne deg en treretters middag uten å bekymre deg for regningen.

Mat og drikke i Thailand

Det er rimelig å spise godt i Thailand, og variasjonen er enorm. På de mest populære reisemålene som for eksempel Patong kan prisnivået være høyere, men sammenlignet med Norge er det fortsatt veldig billig. Det er vanlig å bestill to–tre retter per person og la alle smake på alt. Som ellers når man er i utlandet er det to grunnregler: Velg et sted hvor det er mange gjester, og hvis mulig et sted hvor det er mange thaier. Den første regelen garanterer at maten ikke har stått for lenge, og den andre at maten holder god kvalitet.

Maten i Thailand

Det thailandske kjøkken, i hvert fall det ute ved kysten, baserer seg hovedsakelig på ferskvarer og basisvarer som nudler og ris. De fleste menyene virker veldig omfattende ved første øyekast, men du oppdager snart at det dreier seg om variasjoner over noen få temaer. Det vi kalles wok, altså ingredienser som er hurtig stekt, serveres ofte med eller uten ris og nudler, separat eller som en del av retten. Pad thai er et av disse mange navnene, og denne retten består av nudler, tofu, egg, grønnsaker og andre godbiter, og serveres ofte med hakkede peanøtter.

Fried rice

Fried rice kommer i et utall varianter; med reker, kylling, storfekjøtt, vegetarisk eller hva kokken har i bakhånd. En slags asiatisk "pytt i panne", altså. Fried rice får du overalt, og er en av de tryggeste rettene man kan velge for å unngå magesyke, siden den alltid en nylaget.

Rice and curry

Et annet hovedtema er rice and curry, en slags thailandsk hurtigmat, hvor du får en tallerken ris og selv forsyner deg fra de skålene med curry som står fremme. Her er det like mange varianter som det er kokker. Til forskjell fra stekt ris eller nudler kan curries være ordentlig krydret med chili og andre sterke saker, så det er ikke noe for nybegynnere.

Salat

Ulike typer salater er også populære. Det befinner seg ganske langt fra vår tamme salat, og inneholder ofte kylling, reker, blekksprut og annet kjøtt. En salat med ris er ofte nok til lunsj. En advarsel: Thailandske salater er sterk kost! Her viser ofte kokken sin forkjærlighet for chili, og en salat kan være overstrødd med hakkede røde og grønne chilier. Vær forsiktig og bestill hvit ris ved siden av, for det hjelper ikke med vann.

Suppe

Suppe må også nevnes når man snakker om thailandsk mat. De kan enten være klare eller tykke. Tykke supper er ofte basert på kokosmelk, noe som gir en litt søt smak. Supper er en naturlig del av et thailandsk måltid.

Matnyttige begrep

På de aller fleste restauranter er menyen på engelsk, men det kan likevel være morsomt å kjenne igjen noen begrep. Stavemåten kan varierer noe, da thaiene ikke bruker det vestlige alfabetet, men oversetter lyden til bokstaver.

• Biff – Woa
• Fisk – Pla
• Svinekjøtt – Muu
• Kylling – Gai
• Ris – Kao
• Nudler– Guay tiaw
• Reker – Gung
• Vann – Nam

Drikke

De to vanligste ølmerkene er Singha og Chang, begge godt tilpasset det thailandske klimaet og skikkelige tørsteslukkere. Singha er litt søtere enn Chang. Alkoholprosenten ligger på 6–7 volumprosent. I tillegg til Singha og Chang støter man på de større ølmerkene som Heineken, Carlsberg og Tiger.
Fruktjuice må man definitivt prøve. De finnes både som juice og shakes, da som en forfriskende blanding av saftis og vann. De lages av vann på flaske, og er både trygge å drikke og oppkvikkende. Om du ikke sier fra at du bare ønsker litt sukker, kan de bli litt vel søte. En annen populær drink er såkalt Mekongwhisky. Mange foretrekker å blande den med Cocoa Cola.
Nattelivet i Kata Beach skiller seg ikke så mye fra de andre stedene langs vestkysten av Phuket. Det ligger noen barer i sentrum, men ellers er det fredelig. I sørenden av Kata Beach ligger det en god blanding av utesteder vegg i vegg. Du finner garantert et sted du liker.
Shopping
Du reiser ikke til Kata Beach for å shoppe, men når du først er her bør du sørge for å oppdatere garderoben eller smykkeskrinet. Kata Beach kan deles inn i tre deler: Den sørlige, sentrale og nordlige delen. Her er det butikker som selger strandklær, leketøy, flip-flops, Crocs, solbriller, kofferter og solkrem og mye mer. Husk å prute!

Om du trenger en ny dress eller kjole, hvorfor ikke få den skreddersydd i Thailand? Regn med en uke fra den første målingen og valg av stoff til ferdig resultat. Avhengig av stoffvalg og hvor mange deler du bestiller kan prisen bli veldig høy. Kontakt Vingvertene for mer informasjon.

Linser og briller kan ordnes på noen timer på Phuket. Ta med deg spesifikasjoner eller dine gamle briller, så går det raskere. Designerinnfatninger er litt billigere enn hjemme, og synsundersøkelse, linser og brilleglass er mye billigere.

Markeder på Phuket

Du finner små og litt større markeder overalt på Phuket. De er artige å besøke, selv om du ikke planlegger å kjøpe noe. I Kata er det et lokalt matmarked et par ganger i uken.

Shopping på Phuket

Thailand er landet for deg som elsker å shoppe. Her kan du fylle kofferten med alt mellom himmel og jord, og utvalget er enormt og prisene lave. Kjøpesentrene har alltid hatt faste priser, og flere og flere butikker begynner å innføre det. På markeder og i mange småbutikker gjelder fortsatt regelen om at man skal prute til en pris begge parter er fornøyd med. Vær ikke redd for å begynne med å prute ned til halv pris. Husk at selgeren alltid sørger for å sitte igjen med en liten fortjeneste.

Kjøpesentre

På veien til Phuket Town ligger de tre store varehusene Tesco Lotus, Big C og Central Festival. I Phuket Town ligger handlesentrene Robinson og Ocean Plaza. I Patong ligger kjøpesenteret Jungceylon. De fleste butikkene ta de vanligste kortene, men sørg for å ha kontanter i bakhånd.

Skreddere

Hjemme er det nesten utenkelig å få sydd seg en dress eller kjole. Det er dyrt, og det er ikke så mange skreddere igjen. Men i Thailand er det omvendt, for her ligger det en skredder på ethvert gatehjørne, og prisene er lave. Skreddersydde klær kan fås for samme pris som fabrikksydde hjemme, om ikke billigere.

Det er mange dyktige skreddere på Phuket, men det er like mange dårlige som bruker stoffer av dårlig kvalitet og utfører slett arbeid. Selv om plagget ser bra ut, er det kanskje ikke like pent etter noen vask. Vi vil at du skal finne en ærlig og dyktig skredder og bli ordentlig fornøyd.

Varer som er verdt å kjøpe

Ting som er verdt å kjøpe i Thailand:
• Silkestoff
• Skreddersydde plagg
• Smykkesteiner
• Gull, sølv og perler
• Tinnprodukter
• Treutskjæringer
• Batikkstoffer
• Vesker
• Briller og linser

Pruting

Prute bør du gjøre, selv om det er litt uvant for oss nordmenn. Ber de om 600 baht for en fin håndlaget drage kan du begynne med å foreslå 300 og se hva som skjer. Ikke prut for mye om du er oppriktig interessert. På den andre siden skal du ikke kjøpe om du synes det blir for dyrt. Ikke ta det personlig. Om du ikke får det som du vil skal du takke for deg, smile og gå videre. Det kommer flere sjanser. Ikke prut på restauranter og på varer som har en prislapp.
Aktiviteter og severdigheter
I tillegg til dykking og fisketurer er det mye annet å drive med i Kata Beach, som for eksempel tennis og minigolf. Golfinteresserte kan velge mellom fire 18-hulls baner på Phuket.

Dykking – både lengre og kortere utflukter

Fra Kata Beach er det gode muligheter for å bli med på dykkerekspedisjoner av varierende lengde. Her er det både PADI- og NAUI-sertifiserte instruktører som tilbyr kurs og utflukter for dem som allerede har dykkersertifikat.

Fisketurer hvor du kan spise din egen fangst til middag

Glem abbor og torsk, her dreier det seg om gulfinnet tunfisk og barracuda. Altså riktige slosskjemper. De fleste fisketurene inkluderer utstyr, lunsj, agn og en snorkletur på revet. En heldagstur betales per person, og om du vil ha fangsten tilberedt til middag kan det la seg ordne.

Patong

Patong Beach ligger rett nord for Kata Beach, men kontrasten kunne ikke vært større. Den letteste måten å komme dit er med taxi eller tuk-tuk. Patong er spennende å besøke i seg selv, men byen er også det rette stedet for den som elsker å shoppe. Etter en tur til Patong vil du sette desto større pris på de fredelige forholdene i Kata Beach.

Phuket Town

Phuket Town er provinshovedstaden på Phuket, og lokker med historie, shopping og severdigheter. Her finner du de gamle kinesiske handelshusene i Old China Town, et livlig gateliv og spennende handlemuligheter på byens marked.

Khao Phra Thaeo Wildlife Sanctuary

Khao Phra Thaeo Wildlife Sanctuary er en nasjonalpark med fossefall og rehabilitering av aper – alt på ett sted, midt på Phuket. I tillegg til å oppleve vakker natur kan du også følge arbeidet med å gi tidligere innesperrede gibbonaper et liv i det fri.

Sør for Kata Beach

Ca. 20 minutter med taxi eller tuk-tuk fra Kata Beach ligger en vakker rekke med strender som en fin avveksling fra Kata Beach. Her går korallene og dermed fiskelivet helt inn til stranden. Hat Nai Harn og Ao Sang er noen navn som er verdt å huske. Ao Sang er den mest avsidesliggende, og du må passere uklanderlig hvitkledde vakter og kjøre under og gjennom et luksushotell for å komme hit. Husk maske og snorkel!
Rawai Beach er også verdt et besøk, ikke for å bade, men for å spise på de utmerkede fiskerestaurantene som har gjort Rawai populær blant både turister og lokalbefolkning. Om du vil bade er det best å ta taxibåt til en av øyene rett utenfor kysten.

Dino Park

Hvor Kata Beach møter Karon Beach ligger Dino Park, en dinosaurpark med restaurant og minigolfbane. Dino Park er en morsom avveksling fra strandlivet.

Tempel

Thailandske templer er store severdigheter, både selve templet og folkelivet rundt. På Phuket er det flere templer som er verdt å besøke:

Put Jaw
Put Jaw er barmhjertighetgudinnens tempel, og det eldste kinesiske tempelet på øya. Det er mer enn 200 år gammelt, og ble sist renovert for 100 år siden. Det ligger i nærheten av markedet i Phuket Town.

Wat Phra Thong
Wat Phra Thong er øyas nest viktige tempel og ligger nord for byen Thalang. Tempelets gullbuddha er halvveis begravd, og det sies at alle som har prøvd å grave frem statuen har vært utsatt for en ulykke.

Wat Chalong
Wat Chalong er øyas største tempel. Her står det statuer av Phukets to mest avholdte munker, som blant annet meglet under tinngruvearbeidernes opprør i 1876. Tempelet ligger to mil øst for Patong.

The Big Buddha

Om du har lyst på litt avveksling fra stranden, skal du reise til det lille fjellet mellom Kata og Chalong, hvor det står en stor statue av Buddha. Statuen lyser i hvit marmor, og er imponerende 45 meter høy. Byggeprosjektet pågår fortsatt, og blir finansiert ved hjelp av donasjoner. Om du har lyst til å gi penger kan du kjøpe en teglstein og få navnet ditt risset inn. Om lykken er med deg kan du bli velsignet av en av munkene på stedet. Det er anstrengende å gå hele veien opp, men det er verdt det, ikke minst for den praktfulle utsikten over hele sørsiden av Phuket. Om du ikke orker å gå hele veien er det lettere å kjøre taxi.

Laem Prompthem cape

Et av Phukets mest populære utsiktspunkt og kjent for å ha noen av de vakreste solnedgangene i sørlige Thailand. Fra toppen har du fantastisk utsikt over nærliggende øyer og strender, og på ettermiddagen er det mange som søker seg hit for å se se solen gå ned i det glitrende havet. Laem Promthem cape ligger ca. 2 km sør for Rawai Beach og her er det også et fruktmarked og en restaurant med utsikt over havet.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Vaksinering

Ving anbefaler Twinrix fra GlaxoSmithKline AS. Da får du mangeårig beskyttelse mot både Hepatitt A og B. Twinrix bør du få minst 4 uker før du reiser. Mer informasjon på www.reiseklinikken.no.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd på Utenriksdepartementets nettsider.

Valuta og betaling

Baht (THB). På reisemålet fungerer EuroCard, MasterCard og VISA.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: +5 timer. Vintertid: +6 timer.

Elektrisitet

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

Thai, men mange som jobber i turistnæringen snakker også litt engelsk.

Ekstrasenger

Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet i Thailand, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger, to dobbeltsenger queen size eller en king size seng. Se hva som gjelder spesifikt for ditt hotell.

Øvrig informasjon

Fortau og gater er ujevne med høye kanter. Kupert mellom strendene. Kata Beach og omegn vokser stadig, og flere av hotellene våre kan bli berørt av støy fra byggearbeider. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Reise med barn

Tuk-tuk

Tuk-tuk er navnet på de små lokale taxibussene. Avtal prisen på forhånd om du skal på en lengre tur. Det går også an å bestille en vanlig taxibil, og de har enten gule eller grønne registreringsskilt. Thaiene mener ofte tuk-tuk eller motorsykkeltaxi når de sier "taxi", noe som er godt å vite. Ordet limousin brukes ofte om taxibil, og fra flyplassen kan du også ta en Taxi-meter, de desidert rimeligste taxibilene.

Buss

Om du skal reise videre fra Phuket til for eksempel Bangkok, er det som regel enklest å kjøre via Phuket Town. Det samme gjelder om du skal reise lenger nord enn Karon Beach eller Patong. Da tar du en lokalbuss ned til Phuket Town og reiser videre med en annen lokalbuss nordover.

Motorsykkeltaxi

Disse står på ethvert gatehjørne og venter på tur. De er litt billigere enn tuk-tuk, men betydelig farligere å sitte på med. Hjelm er ikke inkludert i prisen.

Å reise med barn til Phuket

Det er mange som tar med seg barn, også spedbarn, til Thailand. Det eneste som kan være litt besværlig er den forholdsvis lange flyreisen og eventuell jetlag. Men det pleier å være glemt etter en dag eller to. Forhåndsbestill gjerne transport fra flyplassen til hotellet, slik at det er i orden når dere lander.

Mat til barna

For barn som er litt kresne i matveien står både kylling og pommes frites på menyen, og de kan i tillegg prøve fried rice eller banana pancake. Retter med chili kan vente til de er litt større. Kjøp alltid vann på flaske; det kan utgjøre forskjellen mellom en fantastisk ferie og to uker på hotellrommet. Så er det bare å slippe barna løs på stranden!

Barnevennlige boforhold

Det beste for en familie er kanskje å velge et mindre bungalow-hotell eller resort. Da bor dere nær stranden og restauranten og har kort vei hjem til sengen. Har dere med en Babycom blir ferien garantert en suksess.

Restauranter

Barn er velkommen og høyt elsket overalt i Thailand, men det er sjelden at de vises spesielle hensyn på restaurantene. Det er for eksempel ingen barnemenyer, men menyene inneholder som regel noe også små barn kan spise: Omelett, kyllingsandwich, frukttallerken eller banana fritters. Det er sjelden at restaurantene har barnestoler, stellebord o.l.

Barnemat og bleier

De selger barnemat og bleier på velassorterte apotek, i enkelte dagligvarebutikker og på noen av de større hotellene.
Finn reise til Kata Beach
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.