Se hotell (5)

Reiser til Kamala Beach

I Vings Kamala Beach venter en barnevennlig ferie med sol og bad for både store og små på Sunwing Kamala Beach.
Det er til Kamala Beach du skal reise om du er ute etter en rolig atmosfære og god service. Det er kanskje derfor det allerede er så populært blant barnefamilier? Her ligger jo Sunwing Kamala Beach for både barn og voksne, og i komfortabel gangavstand for små barneføtter har du både restauranter og andre tilbud som gir deg litt avveksling fra stranden og bassengene. For de som reiser på en voksenferie tilbyr vi Sunprime Kamala Beach med perfekt beliggenhet ved stranden nær Kamala by. Selvsagt har begge hotellene åpent året rundt slik at du kan reise til Thailand både på sommeren og vinteren.

Populær sandstrand

Kamala Beach er en ca. to kilometer lang og hovedsaklig langgrunn og finkornet sandstrand. Her koser både barn og voksne seg. Den nordlige enden er den mest fredelige, med bare noen få hoteller og god plass på stranden. I sør ligger det lille tettstedet Kamala med et knippe lokale restauranter og kafeer. Ta med strandsandaler, for sanden blir veldig varm i solsteken. De beste snorkleforholdene finner du ved klippene i nordenden av stranden.

Sunwing Kamala Beach

Bare et steinkast fra stranden i Kamala ligger Sunwing Kamala Beach, et familieparadis som har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset". Her er det rom for både små og store familier, og den som har lyst kan bestille en Royal Pool Suite hvor du kan hoppe i bassenget rett fra din egen terrasse. For våre yngre gjester er det masse å gjøre når de ikke er på stranden: Lollo & Bernie, svømmeskole, spill, leker og mye mer. Vi har selvsagt tenkt på foreldrene også; med spa, treningsstudio, praktiske måltidspakker og underholdning for hele familien. Alt for at alle skal få den ferien de drømmer om.

Sunprime Hotels når du reiser uten barn

Bestiller du en reise til Sunprime Kamala kan du se frem til en avslappende ferie fylt av sol, bad, trening og god mat. Stranden ligger rett nedenfor hotellet, hvor også to av hotellets fire basseng ligger. Vil du ha en ekstra behagelig ferie bestiller du Sunprime Inclusive sammen med reisen. Da inngår de fleste, men ikke alle, måltider under oppholdet, for det kan jo hende at du vil gå ut og prøve hva de lokale restaurantene har å tilby.

Shopping og uteliv

Har du lyst til å shoppe er det enkelt å komme seg til den livlige feriebyen Patong med tuk-tuk eller taxi. Patong er bar en halvtime unna, og her finner du det meste av det Thailand har å tilby; klær, sko, vesker, musikk, elektronikk og kunsthåndverk. Patong er også kjent for de mange restaurantene og barene og ikke minst for det livlige utelivet hvor neonlysene blinker i takt med musikken. En sterk kontrast til den fredelige atmosfæren i Kamala.
Nyttige tips
 • Sunwing Family Resorts
 • Prisbelønte familiehotell
 • Sunprime Hotels
 • Hotell på stranden
 • Kilometerlang sandstrand
 • Barnevennlig strand
 • Lokale restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Kamala Beach

Strender
Stranden i Kamala er nesten to kilometer lang og sanden varierer i kvalitet, men den er for det meste finkornet. Det er utleie av solsenger og parasoller på avgrensede områder på stranden.

Laem Sing Beach – liten strand med atskilt beliggenhet

En hyggelig, liten strand med rolig og separat beliggenhet rett nord for Kamala. Stranden ansees for å være en av Phukets beste. Den letteste måten å komme seg hit på er med taxi. Det er en del trapper ned til stranden, så det passer ikke for barnevogner eller folk som har vondt for å gå.
Mat, drikke og uteliv
Utvalget av mat og drikke i Kamala er begrenset til de få restaurantene som finnes i området. De fleste ligger langs strandpromenaden. Restaurantene tilbyr både thailandsk og internasjonal mat, og det ligger i tillegg noen svenskeide restauranter her.
I Kamala er utelivet rolig. Her er det ingen støyende barer, men en mer avslappet atmosfære. Langs strandpromenaden ligger det noen barer med uteserveringer og noen finner du i den øvre delen av byen, nær hovedveien. Ønsker et intensivt uteliv finner du dette i Patong, som ligger ca. 11 km fra Kamala, med et stort og variert utvalg av fornøyelser. Familievennlig underholdning får du på Sunwing Kamala Beach – her tilbys det populære barneshow og profesjonelle danse- og musikkfylte familieshow.
Les mer om uteliv på Phuket.
Shopping
Det er flere butikker og salgsboder i Kamala som selger billige strand- og sportsklær og suvenirer. I høysesongen finner du også selgere langs gangveien ved stranden. De selger først og fremst strandklær, hatter og suvenirer. De fleste butikkene ligger ved stranden, og her kan du kjøpe håndverk, silkeskjerf, saronger og leketøy. Butikkene åpner som regel rundt kl. 10.00 og holder åpent til sent på kvelden.
Langs hovedgaten i sentrum av Kamala ligger det noen mindre minimarkeder, et apotek, skreddere og noen små suvenirbutikker. Ønsker du et større utvalg av butikker anbefaler vi en tur til Patong. Turen hit tar ca. en halvtime med tuk-tuk eller taxi. I Patong finner du det aller meste av klær, vesker, musikk og håndverk.

Marked

Du finner lokale markeder overalt på Phuket, og de gir et artig innblikk i hverdagslivet på øya. Ved siden av Sunwing Kamala Beach ligger det et lokalt marked som selger mat og klær.
Sport og trening
Utover forskjellige typer vannsport som snorkling og dykking, kan du spille golf på Laguna Golf Phuket eller Loch Palm. Reiser du til Sunwing Kamala Beach eller Sunprime Kamala Beach kan du blant annet velge mellom mange populære treningstimer og delta på vanngymnastikk og yogatimer.
Aktiviteter og severdigheter
Kamala er et rolig sted som tilbyr forskjellige typer vannaktiviteter som for eksempel båtutflukter og kanoturer. Men Kamala ligger ikke langt fra Patong, som har et stort utvalg av aktiviteter. Reiser du med barn, har dere et stort utvalg av aktiviteter for hele familien på Sunwing Kamala Beach. Selvfølgelig er Lollo & Bernie på plass! Voksne som reiser uten barn finner roligere aktiviteter på Sunprime Kamala Beach. Her kan du unne deg en thaimassasje og nyte kvalitetstid.
Kamala Beach er et utmerket utgangspunkt hvis du vil utforske Phuket eller dra på spennende utflukter. I Kamala Beach kan du også besøke et minnesmerke for tsunamiens ofre i parken Tsunami Memorial Park.
Utflukter
Berømte Phuket
Berømte Phuket
Bli med på en halvdagsutflukt full av kultur og fine opplevelser. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Opplev Thailand på sykkel fra Phuket
Opplev Thailand på sykkel fra Phuket
Vil du oppleve det ekte Thailand, se naturen og være aktiv? Da er dette utflukten for deg! Lunsj og forfriskninger er inkludert. Denne utflukten går hele året, og det er mulig å forhåndsbestille den i vintersesongen.
Les mer om utflukten
Phang Nga – En smak av Thailand
Phang Nga – En smak av Thailand
En spennende heldagsutflukt med fokus på Thailands vakre natur. Med buss og longtail-båt besøker vi Phang Nga-bukten og øya Koh Pin Kan, kjent fra Bond-filmen "Mannen med den gylne pistol". Lunsj, vann og te eller kaffe er inkludert.
Les mer om utflukten
Phi Phi og Early Bird
Phi Phi og Early Bird
En heldagstur med soling, bading og snorkling ved strender i den vakre skjærgården. Pikniklunsj på Bamboo Island samt frukt og vann på båten er inkludert. Denne utflukten går kun i vintersesongen.
Les mer om utflukten
Similan Islands – de ni øyene
Similan Islands – de ni øyene
Similan Islands er en av Thailands mest kjente øygrupper. Øyene er kjent for vakre strender, snorkling og dykking. Lunsj og forfriskninger er inkludert. Utflukten kjøres i perioden oktober–mai.
Les mer om utflukten
Phuket – jungeltur
Phuket – jungeltur
Phuket har mye mer enn lekre strender og hyggelige småsteder å by på. Visste du at størsteparten av området er dekket av regnskog? Det betyr at du som er på utkikk etter aktive opplevelser har flere spennende muligheter. Snacks, vann og mineralvann er inkludert. Denne utflukten er det kun mulig å bestille i vintersesongen.
Les mer om utflukten
Krabi Highlights
Krabi Highlights
Bli med på en reise til noen av Krabi-områdets vakreste øyer og strender om bord i en komfortabel speedbåt. Lunsj og drikke er inkludert.
Les mer om utflukten
Med MV Phuket Champagne til sjøs
Med MV Phuket Champagne til sjøs
Hvordan ser du for deg en ferie i paradis? Bli med på en heldagsutflukt om bord på MV Phuket Champagne! Mat og drikke er inkludert.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Til og fra Kamala kan du reise med tuk tuk, taxi og lokalbuss. Lokalbussene passerer Kamala minst hver halvtime, og fortsetter mot Phuket by. Reisen fra Kamala tar ca. 1 time. Longtail-båt og taxibåt er også mulig ved stranden nedenfor hotellene.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ving anbefaler Twinrix fra GlaxoSmithKline AS. Da får du mangeårig beskyttelse mot både Hepatitt A og B. Twinrix bør du få minst 4 uker før du reiser. Mer informasjon på www.reiseklinikken.no.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd på Utenriksdepartementets nettsider.

Valuta og betaling

Thailandske baht (THB). Vekslingskontor i Kamala Beach. På reisemålet fungerer Eurocard, MasterCard og VISA.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: +5 timer. Vintertid: +6 timer.

Elektrisitet

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

Thai, men mange som jobber i turistnæringen snakker også litt engelsk.
Fly og transport

Flytid

Ca. 11 timer fra Oslo lufthavn, mellomlanding forekommer.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Kamala Beach i vinterhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Kamala Beach hele året med rutefly.

Flyet lander på Phuket flyplass.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Kamala Beach. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Transporten foregår som regel med buss, men av og til med minibuss eller taxi avhengig av hotellets tilgjengelighet og antall gjester. Reisetiden fra Phukets flyplass til hotellet ditt er ca. 1 time (ca. 35 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Easy Travel

Bor du på vårt Sunwing Kamala Beach eller Sunprime Kamala Beach, og flyr med Sunclass Airlines, er Easy Travel inkludert, med blant annet 10 kg ekstra bagasjevekt og innsjekking av bagasje på hotellet. Har du bestilt transport kjører bussen direkte til hotellet ditt, uten stopp underveis.
Vær
 • januar
31°23°
9
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • februar
32°23°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
33°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
33°25°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mai
31°25°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • juni
31°25°
5
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • juli
31°25°
3
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • august
31°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • september
30°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • oktober
31°24°
5
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • november
31°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • desember
31°24°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager

Finn reise til Kamala Beach
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.