Se hotell (5)

Reiser til Kamala Beach

I Vings Kamala Beach venter en barnevennlig ferie med sol og bad for både store og små på Sunwing Kamala Beach.
Det er til Kamala Beach du skal reise om du er ute etter en rolig atmosfære og god service. Det er kanskje derfor det allerede er så populært blant barnefamilier? Her ligger jo Sunwing Kamala Beach for både barn og voksne, og i komfortabel gangavstand for små barneføtter har du både restauranter og andre tilbud som gir deg litt avveksling fra stranden og bassengene. For de som reiser på en voksenferie tilbyr vi Sunprime Kamala Beach med perfekt beliggenhet ved stranden nær Kamala by. Selvsagt har begge hotellene åpent året rundt slik at du kan reise til Thailand både på sommeren og vinteren.

Populær sandstrand

Kamala Beach er en ca. to kilometer lang og hovedsaklig langgrunn og finkornet sandstrand. Her koser både barn og voksne seg. Den nordlige enden er den mest fredelige, med bare noen få hoteller og god plass på stranden. I sør ligger det lille tettstedet Kamala med et knippe lokale restauranter og kafeer. Ta med strandsandaler, for sanden blir veldig varm i solsteken. De beste snorkleforholdene finner du ved klippene i nordenden av stranden.

Sunwing Kamala Beach

Bare et steinkast fra stranden i Kamala ligger Sunwing Kamala Beach, et familieparadis som har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset". Her er det rom for både små og store familier, og den som har lyst kan bestille en Royal Pool Suite hvor du kan hoppe i bassenget rett fra din egen terrasse. For våre yngre gjester er det masse å gjøre når de ikke er på stranden: Lollo & Bernie, svømmeskole, spill, leker og mye mer. Vi har selvsagt tenkt på foreldrene også; med spa, treningsstudio, praktiske måltidspakker og underholdning for hele familien. Alt for at alle skal få den ferien de drømmer om.

Sunprime Hotels når du reiser uten barn

Bestiller du en reise til Sunprime Kamala kan du se frem til en avslappende ferie fylt av sol, bad, trening og god mat. Stranden ligger rett nedenfor hotellet, hvor også to av hotellets fire basseng ligger. Vil du ha en ekstra behagelig ferie bestiller du Sunprime Inclusive sammen med reisen. Da inngår de fleste, men ikke alle, måltider under oppholdet, for det kan jo hende at du vil gå ut og prøve hva de lokale restaurantene har å tilby.

Shopping og uteliv

Har du lyst til å shoppe er det enkelt å komme seg til den livlige feriebyen Patong med tuk-tuk eller taxi. Patong er bar en halvtime unna, og her finner du det meste av det Thailand har å tilby; klær, sko, vesker, musikk, elektronikk og kunsthåndverk. Patong er også kjent for de mange restaurantene og barene og ikke minst for det livlige utelivet hvor neonlysene blinker i takt med musikken. En sterk kontrast til den fredelige atmosfæren i Kamala.
Nyttige tips
  • Sunwing Family Resorts
  • Prisbelønte familiehotell
  • Sunprime Hotels
  • Hotell på stranden
  • Kilometerlang sandstrand
  • Barnevennlig strand
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Kamala Beach

Finn reise til Kamala Beach

Inspirasjon og reisetips til ferie på Kamala Beach

Kamala Beach

Idyll på Kamala Beach

Vår reiseekspert Ann-Renée elsker Thailand, og liker best å bo på Kamala Beach! Her finner du hennes beste tips til en ferie på Kamala Beach.