Se hotell (3)

Reiser til Playa Paraiso

Playa Paraiso er et avslappende reisemål på Tenerife, med et av øyas aller beste hotell.
Playa Paraiso ligger perfekt til på vestkysten av Tenerife, passe langt fra det yrende livet på de større turiststedene, men likevel så nært at du lett kan reise dit når du vil. Her slapper du av i rolige og grønne omgivelser, med alt innen behagelig rekkevidde. Selve Playa Paraiso består stort sett av flotte hotell og en håndfull butikker og restauranter. Men ikke langt unna ligger nabobyen Callao Salvaje, der utvalget er litt større.
Denne delen av kysten er ganske steinete og karrig, og strendene er generelt små og smale. Derfor har de bygget Lago Lido i Playa Paraiso, et vakkert bassenganlegg med vann direkte fra Atlanterhavet, slik at alle kan nyte forfriskende havsbad i perfekte forhold. Det finnes også flere basseng på hotellet og selvfølgelig et spa, hvis du vil skjemme deg bort litt ekstra i ferien.

Se mer av Tenerife

Tenerife er en vakker øy, med mye å tilby nysgjerrige besøkende. Ta lokalbussen fra Playa Paraiso til Playa de las Américas, for å få en smak av turistmylderet og kanskje kjøpe med deg en suvenir eller to. Aller best er det å bestille en leiebil – da får du skikkelig frihetsfølelse og helt unike opplevelser på kjøpet. Om du ikke har behov for bil under hele oppholdet kan du bestille den for bare noen dager.
Nyttige tips
  • All Inclusive
  • Veldig fornøyde gjester
  • Hotell med spa
  • Gode priser på leiebil
  • Valgfri reiselengde
  • Luksushotell

Våre gjesters vurdering Playa Paraiso

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Playa Paraiso

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.