Se hotell (3)

Reiser til Playa Paraiso

Playa Paraiso er et avslappende reisemål på Tenerife, med et av øyas aller beste hotell.
Playa Paraiso ligger perfekt til på vestkysten av Tenerife, passe langt fra det yrende livet på de større turiststedene, men likevel så nært at du lett kan reise dit når du vil. Her slapper du av i rolige og grønne omgivelser, med alt innen behagelig rekkevidde. Selve Playa Paraiso består stort sett av flotte hotell og en håndfull butikker og restauranter. Men ikke langt unna ligger nabobyen Callao Salvaje, der utvalget er litt større.
Denne delen av kysten er ganske steinete og karrig, og strendene er generelt små og smale. Derfor har de bygget Lago Lido i Playa Paraiso, et vakkert bassenganlegg med vann direkte fra Atlanterhavet, slik at alle kan nyte forfriskende havsbad i perfekte forhold. Det finnes også flere basseng på hotellet og selvfølgelig et spa, hvis du vil skjemme deg bort litt ekstra i ferien.

Se mer av Tenerife

Tenerife er en vakker øy, med mye å tilby nysgjerrige besøkende. Ta lokalbussen fra Playa Paraiso til Playa de las Américas, for å få en smak av turistmylderet og kanskje kjøpe med deg en suvenir eller to. Aller best er det å bestille en leiebil – da får du skikkelig frihetsfølelse og helt unike opplevelser på kjøpet. Om du ikke har behov for bil under hele oppholdet kan du bestille den for bare noen dager.
Nyttige tips
  • All Inclusive
  • Veldig fornøyde gjester
  • Hotell med spa
  • Gode priser på leiebil
  • Valgfri reiselengde
  • Luksushotell

Våre gjesters vurdering Playa Paraiso

Finn reise til Playa Paraiso