Se hotell (2)

Reiser til Playa Paraiso

Playa Paraiso er et avslappende reisemål på Tenerife, med et av øyas aller beste hotell.
Playa Paraiso ligger perfekt til på vestkysten av Tenerife, passe langt fra det yrende livet på de større turiststedene, men likevel så nært at du lett kan reise dit når du vil. Her slapper du av i rolige og grønne omgivelser, med alt innen behagelig rekkevidde. Selve Playa Paraiso består stort sett av flotte hotell og en håndfull butikker og restauranter. Men ikke langt unna ligger nabobyen Callao Salvaje, der utvalget er litt større.
Denne delen av kysten er ganske steinete og karrig, og strendene er generelt små og smale. Derfor har de bygget Lago Lido i Playa Paraiso, et vakkert bassenganlegg med vann direkte fra Atlanterhavet, slik at alle kan nyte forfriskende havsbad i perfekte forhold. Det finnes også flere basseng på hotellet og selvfølgelig et spa, hvis du vil skjemme deg bort litt ekstra i ferien.

Se mer av Tenerife

Tenerife er en vakker øy, med mye å tilby nysgjerrige besøkende. Ta lokalbussen fra Playa Paraiso til Playa de las Américas, for å få en smak av turistmylderet og kanskje kjøpe med deg en suvenir eller to. Aller best er det å bestille en leiebil – da får du skikkelig frihetsfølelse og helt unike opplevelser på kjøpet. Om du ikke har behov for bil under hele oppholdet kan du bestille den for bare noen dager.
Nyttige tips
 • All Inclusive
 • Veldig fornøyde gjester
 • Hotell med spa
 • Gode priser på leiebil
 • Valgfri reiselengde
 • Luksushotell
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Playa Paraiso

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Playa Paraiso har en liten strand med svart lavasand. Her ligger også bassengområdet Lago Lido med vann rett fra Atlanterhavet. Det koster penger å komme inn på Lago Lido.
Mat, drikke og uteliv
Det er noen få restauranter og barer i Playa Paraiso. De fleste ligger langs hovedgaten Avenida Adeje eller i tilknytning til hotellene. Du finner et større utvalg av restauranter i nabobyen Callao Salvaje.
Utelivet i Playa Paraiso er begrenset, men det er noen få puber her og spillelokaler hvor du kan spille dart og biljard. Du finner et livligere uteliv i Los Cristianos og Playa de las Américas.
Shopping
Det er få butikker i Playa Paraiso. Det er bedre å ta bussen inn til Playa de las Américas hvor det er flere butikker og lavere priser.
Sport og trening
I Playa Paraiso har du tilgang til ulike vannsportaktiviteter, og det ligger bl.a. et dykkesenterpå stranden Lago Lido. Omgivelsene egner seg dessuten godt for fotturer.

Spill golf på Tenerife

Du finner mer informasjon om golf i ferien her. Du kan også bestille starttider på enkelte baner.
Aktiviteter og severdigheter
I Playa Paraiso ferierer du i rolige og naturskjønne omgivelser. Aktiviteter på vannet finnes det mange av, som f.eks. dykking, båtturer og fiske. I tillegg finnes det ulike friluftsaktiviteter i omgivelsene.
Med lokalbuss eller leiebil kan du enkelt komme deg til andre feriesteder og byer på Tenerife, hvor de har et større utvalg av severdigheter.

Barranco del Infierno

Barranco del Infierno (ravinen fra helvete) er et vernet naturområde i landsbyen Adeje, ca. 7 km fra Playa Paraiso. Området består av raviner, klipper og et vakkert naturlandskap.
Utflukter
Klassiske Tenerife
Klassiske Tenerife
På denne utflukten får du oppleve det beste Tenerife har å by på, og alt på én og samme dag. Gjør deg klar for en dag fullspekket med nye opplevelser og inntrykk! Tapaslunsj med drikke er inkludert. Utflukten arrangeres i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Luksuskatamaranen MustCat
Luksuskatamaranen MustCat
En herlig dag på havet hvor vi speider etter hval, delfin og bader i havet. Drikke, snacks eller lunsj er inkludert avhengig av hvilken variant av utflukten du velger.
Les mer om utflukten
Glassbunnbåten Royal Dolphin
Glassbunnbåten Royal Dolphin
Opplev Tenerifes vakre natur fra havet på en båttur som varer fra tre til fire timer. Lettere lunsj og drikke er inkludert.
Les mer om utflukten
Teide
Teide
Bli med på en spennende halvdagsutflukt med buss opp til nasjonalparken rundt Teide, Spanias høyeste fjell. Mat og drikke er ikke inkludert. Billett til taubanen Teleféricon bestilles separat.
Les mer om utflukten
UNESCO-turen
UNESCO-turen
Heldagsutflukt til to av de viktigste severdighetene på Tenerife, som begge står på UNESCOs verdensarvliste: Nasjonalparken Teide og den gamle hovedstaden La Laguna. Måltider og drikke er ikke inkludert. Utflukten arrangeres i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Underwater Safari of a Lifetime
Underwater Safari of a Lifetime
Opplev et dykk med en ubåt som tar deg 30 meter ned i havet rundt Tenerife. Du finner plassen din ved et stort vindu og lar guiden veilede deg i den spennende undervannsverdenen. Måltider og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Tenerife på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
I Playa Paraiso har du tilgang på buss og taxi.

Buss – Playa Paraiso

Fra Playa Paraiso går det buss til blant annet Los Cristianos, Santa Cruz, Puerto de la Cruz og Los Gigantes. Det ligger flere bussholdeplasser langs Avenida Adeje 300.

Taxi – Playa Paraiso

I Playa Paraiso kan du stoppe en taxi på gaten eller du kan ta en fra holdeplassen. Du kan også be om å få bestilt en taxi fra hotellet. Taxisjåførene er lovpålagt å kjøre på taksameter.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Bankene har åpent mandag–fredag ca. kl. 08.30–14.00. Noen banker har også åpent på lørdager ca. kl. 08.30–13.30. Kortene VISA, MasterCard og Eurocard fungerer i de fleste butikker, og det finnes minibanker.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 40 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr reiser til Playa Paraiso hele året med rutefly.

Flyet lander på på Reina Sofia-flyplassen sør på Tenerife.
Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen til Playa Paraiso er ca. 30–60 minutter (ca. 30 km).
Vær
 • januar
22°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
23°16°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mai
24°19°
9
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
26°19°
10
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • juli
28°22°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
29°22°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • september
28°22°
8
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
26°20°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • november
24°18°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
23°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager

Finn reise til Playa Paraiso
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.