Aktiv familieferie
AKTIV FERIE
MED FAMILIEN

Aktiv ferie for hele familien

Våre familiehotell har alt som skal til for å gi dere en aktiv familieferie

Å trene i ferien er populært blant store og små, og på våre familiehotell finner du det meste som skal til for å holde deg aktiv i varmen. På Sunwing og Ocean Beach Club er det treningsstudio, spa, gratis gruppetimer og mange andre aktiviteter for å øke pulsen!

Avkobling på solsengen eller joggetur på strandpromenaden? Når dere bestiller en familieferie til et av våre familiehotell trenger dere ikke velge! Utvalget av aktiviteter er stort, og her kan alle i familien finne noe de liker – SATS-klasser, joggeløyper, tennis og strandvolleyball på land, og i bassengene arrangeres det alt fra vannpolo og vanngymnastikk til personlig svømmetrening og kurs i å kråle.

Nedenfor finner du tips om morsomme aktiviteter for både barn og ungdom på våre familiehotell, hvor dere helt sikkert finner noe som barna vil like. Her er også en oversikt over våre beste hotell for dem som vil ha en aktiv familieferie i varmen.

Noe for alle aldre

Barnektiviteter på Sunwing Family Resorts

Barneaktiviteter

På våre Sunwing-hotell trenger ikke barn med lopper i blodet å være rastløse! Her er det full fart i ferien med familietrening og -yoga, Mini Marathon, Mini Disco, skattejakt og masse aktive opplevelser med Lollo & Bernie!

På Sunwing Family Resorts trenger ikke barna å bli rastløse!

Ungdomsaktiviteter på våre Sunwing-hotell

Ungdomsaktiviteter

De unge trenger aldri å kjede seg på Sunwing! Litt eldre barn kan blant annet drive med ballsport, parkour, dans og vannaktiviteter, eller PlayStation 4 for de som vil trene hjernen og tomlene!

Ingen ungdommer skal kjede seg i ferien!

Våre beste treningshotell for familier

På alle hotell finner du:

  • Joggeløyper
  • Fine muligheter for powerwalk rundt hotellet
  • Fine muligheter for mosjonssvømming (i basseng/hav)
  • Treningsstudio – minimum 80 m²
  • Timer med gruppetrening, minimum 5 pr. uke og minimum 2 pr. dag
10 grunner til å bo på Sunwing

10 grunner til å velge Sunwing

Sunwing Family Resorts ER blant de beste familiehotellene som finnes. Grunn 5 til 7 er ekstra tiltalende for aktive familier!

Grunn 5, 6 og 7 er ekstra tiltalende for aktive familier!

Mer om å trene i ferien

Trening for enhver smak

Trening for enhver smak

– Jeg vil gjøre treningen til en glede snarere enn en plikt

Les mer om treningstilbudet på våre familiehotell og hør på intervjuet med en av våre fitnessinstruktører.

Les om treningstilbudet på våre familiehotell

Familieferie og treningsreise

Familieferie og treningsreise – lar det seg kombinere?

Endelig ferie! Tid nok for hele familien å hygge seg sammen og endelig få tid til å trene! Høres det for godt ut til å være sant? Ikke om dere reiser til et av Vings Sunwing Family Resorts – med alt som skal til for å skape deres egen treningsreise.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.