Se hotell (16)

Reiser til Los Cristianos

Los Cristianos har en fin strand og hyggelig uteliv, og når du reiser med Ving kan du velge mellom rundt ti leilighetshotell – året rundt!

Los Cristianos er et rolig og trivelig reisemål på sydkysten av Tenerife, kun et kvarters reise fra flyplassen. Her venter fine strender, koselige restauranter, golfbaner og flere hyggelige utfluktsmål. Selv om Los Cristianos mer eller mindre har vokst sammen med Playa de las Américas, har stedet klart å beholde sitt særpreg. Her er miljøet roligere og mer kanarisk, med lokale, spanske restauranter og butikker. Alt ligger samlet rundt stranden, den palmekledde strandpromenaden og feriebyens hyggelige sentrum, som i stor grad er bilfritt.

Hotell på stranden i Los Cristianos

Mange av Vings hotell i Los Cristianos er gamle og velkjente, og har fornøyde stamgjester som kommer tilbake år etter år. Et eksempel er Don Jose, et av våre hotell på strandpromenaden. Et annet er Solmar, også det med mange fornøyde gjester. Her bor du i komfortable leiligheter hvor du kan slappe av og nyte det spanske hverdagslivet. Om du får lyst på å bade er det bare å krysse strandpromenaden, så står du med føttene i varm sand.

Strendene i Los Cristianos

Det ligger to fine strender på hver sin side av havnen i Los Cristianos. Playa de las Vistas, som grenser mot Playa de las Américas, er den største og beste stranden på hele Tenerifes sydkyst. Her finner du alt du ønsker deg. Men om du vil ha stranden på enda nærmere hold trenger du som sagt bare å krysse strandpromenaden, så er du på den brede stranden.

Mektige Teide

Tenerife er en vakker øy som byr på flotte naturopplevelser. Hvis du vil se mer av øya i ditt eget tempo er det smart å leie bil. Bak Los Cristianos rager fjellene som en blanding av grønne åser og massive fjellrygger. Og aller mektigst er vulkanen Teide, 3718 meter over havet. Veien opp dit er smal og svingete, men i god stand. Og utsikten er ubetalelig.
Det er også lurt å leie bil om du planlegger å spille golf i ferien. Her på sørsiden av Tenerife er det flere kjente golfbaner, og med egen bil er det lett å finne din favorittbane.

Nyttige tips
 • Lokale restauranter
 • Rimelig mat og drikke
 • Fine sandstrender
 • Kort avstand fra flyplassen
 • Leilighetshotell
 • Hotell på stranden
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Los Cristianos

Vær
 • januar
22°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
23°16°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mai
24°19°
9
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
26°19°
10
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • juli
28°22°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
29°22°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • september
28°22°
8
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
26°20°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • november
24°18°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
23°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
Strender
Det ligger to strender i Los Cristianos. De er 500 og 800 meter lange og henholdsvis 30 og 60 meter brede med finkornet, lys lavasand. Langs havnen i Los Cristianos går det en bilfri strandpromenade som er fin for spaserturer og restaurantbesøk.

Strender på sørsiden av Tenerife

Mange reiser til sørsiden av Tenerife bare for å ligge på stranden, og de blir sjelden skuffet. Her er det mange strender å velge mellom. Noen av dem er naturlige, noen er kunstige og anlagt på eller i nærheten av feriesteder. Som regel er strendene barnevennlige, og havet er rolig og sjelden brådypt. Om sommeren flokker lokalbefolkningen seg til strendene, men om vinteren er det turistene som dominerer. Mange av strendene har aktiviteter som paragliding, vannski og vannscooter. Du kan kjøpe og bestille turer på stranden. Det er utleie av solsenger og parasoller på de fleste strendene.

Strender i Playa de las Américas

Playa de las Américas har rundt seks strender av ulike slag. Fra sør til nord finner du Las Vistas, en strand med hvit, finkornet sand og barnevennlig atmosfære. Den ligger nedenfor Hotel Compostela Beach, med flere butikker og barer i nærheten om du ønsker avveksling.
Så følger Playa Camison, en mørk sandstrand midt i det opprinnelige Playa de las Américas. Stranden er beskyttet av to pirer som nesten omfavner stranden. Her er det vanligvis mange barnefamilier.
Når du følger strandpromenaden rundt odden kommer du til Playa Honda, som er populær blant surfere. Her er det surfeskoler og barer.
Et lite stykke nordover ligger Troya-stranden, som deles i to av en bølgebryter som går ut i havet omtrent midt på stranden. Rett ovenfor Troya-stranden går det en strandpromenade med mange butikker og restauranter.
Deretter følger Playa el Bobo, en veldig liten strand som ofte blir full, men den er godt beskyttet av bølgebrytere.
La Pinta-stranden, eller Playa Colon, er en mørk og finkornet sandstrand ved marinaen Puerto Colon. Her er det folk i alle aldre – kanskje det er det store utvalget av restauranter og barer som trekker? Stranden er godt beskyttet mot bølger og undervannsstrømmer.
Rett nord for Puerto Colon ligger Playa Torviscas, en av de lengre strendene i Playa de las Américas. Langs denne kilometerlange stranden går det en bred strandpromenade som er kantet av restauranter, barer og små butikker. Om du liker å snorkle er det best å gjøre det i nord- eller sørenden av stranden, for her er du beskyttet av store bølgebrytere.
Etter å ha gått et stykke til kommer du til Bahia del Duque-stranden, en av de fineste og mest velstelte strendene, med hvit finkornet sand. Stranden ligger nedenfor luksushotellet Bahia del Duque. Vannet er klart og blått, men noen steder er det brådypt. Her er det strandbarer, komfortable solsenger og parasoller. Av og til kommer musikere fra hotellet ned og spiller.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 40 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Du kan reise til Tenerife med Vings charterfly og med rutefly året rundt. Når du reiser med rutefly velger du selv avreisedato og hvor mange dager du vil at ferien skal vare.

Flyet lander på på Reina Sofia-flyplassen sør på Tenerife.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Los Cristianos. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen Reina Sofia syd på Tenerife til hotellet ditt er ca. 20 til 40 minutter (ca. 14 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Av og til kjører bussen via San Miguel de Abona, og da blir reisetiden ca. 40–60 minutter. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly kan du i de fleste tilfeller bestille transport til hotellet ditt, som regel med taxi eller minibuss. All informasjon om bestilt transport finner du i reisebeviset ditt. Prisen for transport varierer, avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du ved bestilling.
Mat, drikke og natteliv
Los Cristianos har mange restauranter, kafeer og tavernaer. De fleste ligger langs strendene, den palmekledde strandpromenaden og i sentrum. Spanjolene selv spiser ofte sent på kvelden, gjerne etter kl. 21.00, og i store grupper. Du kan også besøke Playa de las Américas, som har et stort utvalg av lokale og internasjonale restauranter med mat fra alle verdenshjørner.

Mat og drikka på Tenerife

Spanjolene har typisk sydeuropeiske matvaner; frokosten hopper de som regel over, eller de nøyer seg med en kopp kaffe og en croissant. Men det kompenserer de for ved å gå på kafe i ellevetiden og drikke en café con leche (kaffe med melk) og spise en bocadillo, omtrent det samme som en halv bagett med mye pålegg.

De spiser lunsj ganske sent, som regel i totiden. Deretter er det mange som fortsatt tar siesta. Spanske barn pleier å få noe å spise i sekstiden for ikke å bli for sultne, mens foreldrene ofte venter til nitiden med å spise middag. Det betyr ikke at du som besøkende trenger å følge det samme mønsteret, men om du lurer på hvorfor det er så mange tomme restauranter rundt våre lunsj- og middagtider, er dette forklaringen. På turiststedene er det alltid mange restauranter som holder åpent hele dagen.

Tips

Tips er ikke alltid inkludert i regningen, men du finner ofte en post som kalles IGIC, som tilsvarer den kanariske moms på syv prosent. Du er ikke pålagt å gi tips, men om du er fornøyd med servicen, og enda viktigere, om du tror at du kommer tilbake ved en senere anledning, så legger du igjen 10% i tips.
Om du ikke er fornøyd, eller bare sitter i baren og spiser for eksempel en sandwich, trenger du ikke å legge igjen noe tips.
Husk at spanjolene av og til setter brød på bordet før maten kommer. Dette er ikke alltid gratis, og om du spiser av det kommer det på regningen. Om du lar det stå behøver du ikke betale for det.

Restauranter

Utvalget av restauranter er veldig stort på Tenerife, og lokalbefolkningen spiser ofte ute. I helgene er det neste obligatorisk å gå ut med familie og venner for å spise et godt måltid sammen. Fine, eksklusive restauranter med internasjonalt kjøkken blandes med kanarisk, tysk, italiensk, fransk, peruansk, kinesisk, libanesisk, indisk etc.

Kanin

Kaninkjøtt, eller "conejo" som det heter på menyen, er lett og lyst kjøtt som minner litt om kylling, men har mer smak. Om du har valgt et bra spisested risikerer du ikke at det er tørt, men får det heller servert som en velsmakende gryte.

Mojo

Mojo, som uttales "mocho", er en kulinarisk genistrek i liten utgave. Dette er en saus som både kan lages hjemme og kjøpes ferdig i glass på butikken. Rød mojo er en blanding av paprika og krydder, mens koriander dominerer den litt mildere grønne mojoen. Det er vanskelig å si hvilken som er best, så prøv begge!

Ost

På Kanariøyene produserer de en mengde forskjellige ostetyper, og alle er veldig gode. De yster av ku-, geite- og sauemelk eller blandinger av disse. En av de mest kjente spanske ostene heter Manchego og kommer riktignok ikke fra Kanariøyene, men minner mye om kanariske oster. Den har en svart skorpe og mild, karakteristisk smak med en viss syrlighet. Du må selv smake deg frem til de forskjellige variantene.
Ost heter queso på spansk, og røkt ost (som smaker mye bedre enn det høres ut som) heter queso ahumado. Gå inn på et større supermercado og se hva du finner. Her kan du lete deg frem blant godbitene og komme ut med favnen full av delikatesser som lokal ost, skinke og pølse. Det er en sann fornøyelse for matelskere.

Poteter

Vi potetelskende nordmenn burde lære av spanjolene. Deres papas arrugadas ("rynkete poteter"), kokes i vann med så mye havsalt at vannet trekkes ut av dem og smaken konsentreres. Serveres litt skrukkete, dekket av salt og sammen med mojo.

For den godtesyke

Ikke la skinnet bedra! De vakreste kakene, overdådig pyntet med frukt og konfekt, seiler ofte under falskt flagg. Under den vakre overflaten gjemmer deg seg som regel bare et nøytralt og kjedelig sukkerbrød. Prøv heller de mer uanselige bakevarene som sjokoladefylte croissanter eller butterdeigssnurrer fylt med nøtter og tørket frukt. De ser kanskje ikke ut som noen prisvinnere, men de får smaksløkene til å dirre av glede.
i Los Cristianos er kveldslivet mer spansk enn i Playa de las Américas. Her går du ut for å spise eller sitte på en bar til sola går ned. Sent på kvelden rusler man videre til en av barene eller diskotekene i San Telmo mellom Los Cristianos og Playa de las Américas. Her danser man til salsa- og merengue-musikk.

San Telmo

San Telmo er et bar- og restaurantstrøk hvor de fleste spanske utestedene ligger. Rett ovenfor Las Vistas-stranden, mellom Los Cristianos og Playa de las Américas, finner du mange små og trivelige restauranter med utsikt mot solnedgangen. Mange lokalinnbyggere kommer hit, spesielt til barene, hvor det spilles mye lantinsk musikk. Her kan du danse salsa eller sitte i baren og nyte en caipirinha.

Playa de las Américas

Om du ønsker et livligere natteliv skal du ta veien til Playa de las Américas og noen av de populære nattklubbene der. I strøket Las Veronicas ligger det mange barer og et par diskotek. Vær oppmerksom på at det flere ganger har vært slagsmål og tyverier i området.
Shopping
Det er en mengde butikker i turistområdene, med klær, sko, vesker, smykker, parfyme og mye annet. Moms og andre skatter er mye lavere enn hjemme. Gågatene i Los Cristianos har mange hyggelige butikker. Butikkene er ofte stengt for siesta midt på dagen. Hver søndag er det marked i Los Cristianos ved hotell Gran Arona, nesten i enden av strandpromenaden.

Kjøpesenter

Plaza del Duque
Et litt eksklusivt kjøpesenter i Fañabe, ca. syv kilometer fra Los Cristianos. Her er det mange butikker som selger bl.a. merkeklær, tilbehør, innredning og barneklær.

Américas Plaza, Parque Santiago 3 og Safari
Disse tre sentrene ligger i nærheten av hverandre, ca. fem kilometer fra Los Cristianos. Her er det mange ulike typer forretninger: teknikk, klær, innredning, tilbehør og mye mer.

Siam Mall
Et av Tenerifes største kjøpesentre, med alle slags butikker. Her finner du flere kjente klesmerker, og du kan spise både lunsj og middag her. Det går gratisbuss hit fra Playa de las Américas.

Markeder

Det er marked nesten hver dag et eller annet sted sør på Tenerife. De åpner som regel tidlig om morgenen og stenger rett etter lunsj. Søndags- og tirsdagsmarkedet i Los Cristianos finner du ved hotell Gran Arona, nesten i enden av strandpromenaden.

Shopping på Tenerife

Prisnivået på Tenerife er generelt litt lavere enn i Norge, da det er et frihandelsområde med kun 7 prosent moms. Det kan være lurt å være på utkikk etter sko, vesker, parfyme, kosmetikk, elektronikk, tobakk, alkohol og merkevarer. Gull og sølv er ikke spesielt billig, men det kan være verdt å kjøpe arbeidskrevende smykker, da arbeidskraften er rimeligere her. Perlekjeder og smykker av kjente designere er mye billigere enn hjemme, det samme gjelder klokker og penner.
Aktiviteter og severdigheter

Golf – Los Cristianos

Om du liker å spille golf er Tenerife et utmerket valg. Det ligger mange fine 9- og 18-hullsbaner rundt Los Cristianos.

Fotturer – Los Cristianos

Det er mange turstier å velge mellom på Tenerife. Mascadalen er kjent for sin vakre og ville natur, men det kuperte terrenget gjør det litt vanskelig å gå her. Nasjonalparken Las Cañadas er et stort vulkankrater som likner et månelandskap. Alle de underlige steinformasjonene og unike plantene har gjort stedet til innspillingssted for en rekke filmer.
Noen ruter krever utstyr og at du er i god form og vant til å gå turer. Andre turer passer alle, uavhengig av fysisk form eller utstyr. Ta med niste, vann og en liten sekk. Varme klær kan også være en god idé, for været kan skifte raskt.

Sykling – Los Cristianos

Det er fint å sykle langs kysten, og det er mange firmaer som leier ut sykler. Du bestemmer selv hvor mange dager du vil leie, og sykkelen leveres og hentes som regel på hotellet ditt.

Andre aktiviteter i Los Cristianos

I Los Cristianos kan du spille tennis og squash, og drive med vannaktiviteter som padling, surfing og dykking.

La Orotava

La Orotava er en vakker by på nordsiden av Tenerife, kjent for sin bebyggelse i typisk kolonistil med de særpregete balkongene i pinjetre. Byen er også kjent for sine håndbroderte duker.

Piramides de Güimar

I byen Güimar på østkysten kan du se de gåtefulle pyramidene som ble bygd av urbefolkningen guanchene.

Garachico

Garachico var det kommersielle sentrum på Kanariøyene fra 1500-tallet og 200 år fremover. Byen kalles "Tenerifes Pompeii" på folkemunne, da det meste av havneområdet og store deler av byen ble dekket av lava på begynnelsen av 1700-tallet. Her kan du se borgen Castillo San Felipe, den utgravde byporten, flere kirker og det gamle franciskanerklosteret.

La Laguna

La Laguna var Tenerifes hovedstad i mange hundre år, og er selv i dag øyas religiøse og kulturelle sentrum, med biskopsete og universitet. Byen står på listen over verdens kulturarv.

Severdigheter på Tenerife

Tenerife har mye historie og mange severdigheter, men de fleste ligger utenfor Los Cristianos og Playa de las Américas, som er relativt nybygde områder. Øyas museer ligger i hovedstaden Santa Cruz, ca. 80 kilometer fra Los Cristianos. Den gamle hovedstaden La Laguna har nesten vokst sammen med Santa Cruz. La Laguna er med sin interessante arkitektur og katedralen og universitetet verdt et besøk. Spanjolene grunnla hovedstaden etter å ha erobret øya fra urbefolkningen i 1497. Hovedstaden ble senere flyttet til Santa Cruz for å ligge ved havet. I dag er det en viktig havneby og øyas administrative senter.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Tenerife på er med leiebil. Vårt tips er at du forhåndsbestiller bilen før du reiser, det er både enklere og billigere. Det kan dessuten være vanskelig å få tak i leiebiler i høysesong, så bestill din leiebil fra Avis i god tid før avreise.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly, kan du lese mer om leiebil her.

Busstrafikk – Los Cristianos

Det lokale busselskapet TITSA kjører over hele øya. Bussturen fra Playa de las Américas eller Los Cristianos til Santa Cruz tar ca. en time. Direktebuss til Puerto de la Cruz flere ganger om dagen, tar 1½ time.
Billett kan kjøpes på bussen, men det lønner seg å kjøpe klippekortet "Ten+". Et tellesystem i bussen trekker automatisk riktig beløp når du registrerer kortet ved av- og påstigning. Man sparer ca. 30–50 % av ordinær billettpris med dette kortet. Kortet koster 2 euro, og kan fylles på med 5–100 euro på bussholdeplasser og i noen butikker.

Båt og ferge

Det går båt til og fra La Gomera, El Hierro og La Palma fra Los Cristianos. Fra Santa Cruz går det båt til Gran Canaria.

Taxi – Los Cristianos

Det er forholdsvis rimelig å ta taxi. Taxisjåførene plikter å kjøre på taksameter. Om taksameteret ikke er på kan du be sjåføren gjøre det. På lengre turer er det lurt å avtale prisen på forhånd. Du kan ikke forhåndsbestille taxi. Om du er fornøyd med servicen er det vanlig å gi ca. 10 % i tips.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Vaksinering

Ingen vaksinasjoner behøves, men Ving kan anbefale å ta Twinrix før du reiser. Det gir mangeårig beskyttelse mot hepatitt A og B.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Mange minibanker og banker. Visa, Eurocard og MasterCard fungerer best på reisemålet.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Bilfritt på strandpromenaden og i gågaten i sentrum. Byggearbeider pågår i enkelte deler av Los Cristianos. Noen steder kan fremkommeligheten være begrenset. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Reise med barn
Los Cristianos er et barnevennlig reisemål. Det er fint å trille barnevogn langs strandpromenaden, og det er mange fornøyelser og restauranter som passer for barn.

Lekeplasser

Lekeplassene holder ikke alltid like høy standard, så det er lurt å ta en sjekk før du slipper løs barna.

Restauranter

Barn ønskes alltid velkommen på restauranter, og det er en smal sak å finne mat som barn elsker – hamburgere, pommes frites og kylling. De fleste barn liker også ideen med tapas; litt av hvert og mange forskjellige smaker. Tortilla pleier å forsvinne raskt!

Barnemat og bleier

Barnemat og bleier kan kjøpes i de fleste større dagligvarebutikker og på velassorterte apotek. barnemat på glass kan være vanskelig å få tak i, og maten kan inneholde mer sukker enn vi er vant til hjemme.

Barnevogner og barnestoler

Mange restauranter har barnestoler. Barnesete til leiebil bør reserveres i god tid. Det er mest praktisk med paraplytrille i varmen.

Shopping

Shopping på sydlige Tenerife
Vanlig åpningstider for butikker er kl. 10.00–13.30 og 17.00–20.00, men det er ganske mange butikker som har åpent hele dagen frem til kl. 22.00 om kvelden. Det er ikke vanlig å prute på prisen i butikker og vi anbefaler ikke å handle med gateselgere. Gatesalg er forbudt og du har ingen klagrett dersom du blir lurt.

Siam Mall
Et av Tenerifes største kjøpesentre som åpnet sommeren 2015, med et stort vareutvalg. Det ligger rett ved siden av populære Siam Park. Her finner du mange kjente kjedebutikker og flere barer og restauranter. Fra Playa de las Américas gratisbusser fra flere steder, og senteret er åpent alle dager.

Plaza del Duque
Et kjøpesenter i Fañabe. Ligger ca. 7 bkilometer fra Los Cristianos og rundt 4 kilometer fra Playa de las Américas. Senteret har et stort antall butikker, med bl.a. merkeklær, interiør, undertøy og barneklæt. Her finner du også bakeri, kafé og et stort supermarked.

Følgende tre kjøpesentre ligger i nærheten av hverandre i Playa de las Americas.

Parque Santiago 3
Et populært kjøpesenter i Playa de las Américas hvor du får kjøpt klær, elektronikk, suvenirer, smykker og mye annet. Her ligger det også banker, bilutleiefirmaer og restauranter.

Oasis Shopping Center
Et nybygd shoppingområde i samme gate som Parque Santiago 3 & Américas Plaza. Her finner du merkeklær, elektronikkbutikk, smykker og vesker.

Safari
Et lite og mer eksklusivt kjøpesenter hvor du finner flere av de kjente kjedebutikkene. Her er det også barer og restauranter. På kveldstid kan du overvære et vakkert lyd og lysshow ved den store fontenen på plassen.
Finn reise til Los Cristianos
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.