Se hotell (25)

Reiser til Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz er en genuin og sjarmerende by i den vakre Orotavadalen. Her tilbyr Ving hotell i ulike kategorier, flere med oppvarmet basseng.
Puerto de la Cruz ligger nederst i den frodige Orotavadalen, en bølgende hage som strekker seg opp mot den mektige vulkanen Teide. På en reise til Puerto de la Cruz får du oppleve en ekte kanarisk by med gammeldags sjarm. Her bader du i store havbasseng designet av arkitekten César Manrique fra Lanzarote. Plaza Charco, torget som ligger midt i byens sentrum, har en fin blanding av barer og restauranter. Et steinkast unna ligger fiskehavnen og den vakre gamlebyen, hvor husfasadene i de trange smugene er smykket med de klassiske kanariske balkongene i pinjetre. Villvin og bougainvillea klatrer oppover husfasadene, og pelagonia lyser røde i alle blomsterpotter. Du finner en mengde lokale restauranter og tapassteder her i tillegg til internasjonale restauranter. Utelivet har noe for folk i alle aldre, med mange puber og barer og et par diskotek. I området rundt Puerto de la Cruz ligger det flere vingårder hvor du kan bli med på vinsmaking, enten på egen hånd eller på en arrangert utflukt. Om du liker å shoppe i ferien skal du velge Puerto de la Cruz, for her er det alle slags butikker med kjente merkevarer og mer unike, kanariske produkter.

Hotell for enhver smak

Når du bestiller en reise til Puerto de la Cruz kan du velge å bo slik det passer deg: Hotellrom eller leilighet, enkelt eller luksuriøst. Vil du bo på et av Tenerifes beste hotell skal du ta en titt på Hotel Botánico, et legendarisk hotell ved den botaniske hagen i Puerto de la Cruz.
Ving tilbyr også noen av reisemålets beste leilighetshotell – flere med oppvarmet basseng. Disse ligger både i sentrum og i roligere omgivelser i utkanten av byen. Du kan selvsagt også velge et hotell hvor du kan bestille All Inclusive. Da er du garantert en virkelig avslappende ferie!

Nordiske favoritter

Blant hotellene i Puerto de la Cruz har nordiske gjester fått flere favoritter som bl.a. Skyview Hotel, (tidligere Tenerife Ving). Hit kommer mange tilbake år etter år, både på grunn av beliggenheten, den flotte takterrassen og de praktiske leilighetene. Et annet hotell er Masaru, med en stor hage og fin beliggenhet rett utenfor Puerto de la Cruz.

Utforsk Tenerife!

Puerto de la Cruz er det perfekte utgangspunkt for å utforske denne spennende og varierte øya. Tenerife har Spanias høyeste fjell, små landsbyer og dramatisk natur. Den beste måten å oppleve alt dette er å bestille en leiebil sammen med reisen. På den måten kan du reise rundt i ditt eget tempo og stoppe hvor og når du vil. Med Ving kan du bestille en leiebil fra tre dager og oppover sammen med reisen.
Nyttige tips
 • Hotell for voksne
 • Luksushotell
 • Gode restauranter
 • Gode shoppingmuligheter
 • God pris på leiebil

Våre gjesters vurdering Puerto de la Cruz

Finn reise til Puerto de la Cruz

300,- i rabatt på leiebil med AVIS

Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

REISEFORSLAG TIL Puerto de la Cruz

Route Active Hotel
Route Active Hotel
Puerto de la Cruz, Tenerife, Spania
 • Fly + del i 2-romsleilighet med balkong
 • 1 uke
 • Avreise 17 des 2023 fra Trondheim
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
17 des 2023 fra Trondheim
Masaru
Masaru
Puerto de la Cruz, Tenerife, Spania
 • Fly + del i 1-romsleilighet
 • 1 uke
 • Avreise 11 feb 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 1 uke
11 feb 2024 fra Oslo, Gardermoen
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.