Se hotell (24)

Reiser til Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz er en genuin og sjarmerende by i den vakre Orotavadalen. Her tilbyr Ving hotell i ulike kategorier, flere med oppvarmet basseng.
Puerto de la Cruz ligger nederst i den frodige Orotavadalen, en bølgende hage som strekker seg opp mot den mektige vulkanen Teide. På en reise til Puerto de la Cruz får du oppleve en ekte kanarisk by med gammeldags sjarm. Her bader du i store havbasseng designet av arkitekten César Manrique fra Lanzarote. Plaza Charco, torget som ligger midt i byens sentrum, har en fin blanding av barer og restauranter. Et steinkast unna ligger fiskehavnen og den vakre gamlebyen, hvor husfasadene i de trange smugene er smykket med de klassiske kanariske balkongene i pinjetre. Villvin og bougainvillea klatrer oppover husfasadene, og pelagonia lyser røde i alle blomsterpotter. Du finner en mengde lokale restauranter og tapassteder her i tillegg til internasjonale restauranter. Utelivet har noe for folk i alle aldre, med mange puber og barer og et par diskotek. I området rundt Puerto de la Cruz ligger det flere vingårder hvor du kan bli med på vinsmaking, enten på egen hånd eller på en arrangert utflukt. Om du liker å shoppe i ferien skal du velge Puerto de la Cruz, for her er det alle slags butikker med kjente merkevarer og mer unike, kanariske produkter.

Hotell for enhver smak

Når du bestiller en reise til Puerto de la Cruz kan du velge å bo slik det passer deg: Hotellrom eller leilighet, enkelt eller luksuriøst. Vil du bo på et av Tenerifes beste hotell skal du ta en titt på Hotel Botánico, et legendarisk hotell ved den botaniske hagen i Puerto de la Cruz.
Ving tilbyr også noen av reisemålets beste leilighetshotell – flere med oppvarmet basseng. Disse ligger både i sentrum og i roligere omgivelser i utkanten av byen. Du kan selvsagt også velge et hotell hvor du kan bestille All Inclusive. Da er du garantert en virkelig avslappende ferie!

Nordiske favoritter

Blant hotellene i Puerto de la Cruz har nordiske gjester fått flere favoritter som bl.a. Skyview Hotel, (tidligere Tenerife Ving). Hit kommer mange tilbake år etter år, både på grunn av beliggenheten, den flotte takterrassen og de praktiske leilighetene. Et annet hotell er Masaru, med en stor hage og fin beliggenhet rett utenfor Puerto de la Cruz.

Utforsk Tenerife!

Puerto de la Cruz er det perfekte utgangspunkt for å utforske denne spennende og varierte øya. Tenerife har Spanias høyeste fjell, små landsbyer og dramatisk natur. Den beste måten å oppleve alt dette er å bestille en leiebil sammen med reisen. På den måten kan du reise rundt i ditt eget tempo og stoppe hvor og når du vil. Med Ving kan du bestille en leiebil fra tre dager og oppover sammen med reisen.
Nyttige tips
 • Hotell for voksne
 • Luksushotell
 • Gode restauranter
 • Gode shoppingmuligheter
 • God pris på leiebil

Våre gjesters vurdering Puerto de la Cruz

Finn reise til Puerto de la Cruz

REISEFORSLAG TIL Puerto de la Cruz

Masaru
Masaru
Puerto de la Cruz, Tenerife, Spania
 • Fly + del i 1-romsleilighet
 • 1 uke
 • Avreise 20 jun 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 1 uke
20 jun 2024 fra Oslo, Gardermoen
Coral Teide Mar
Coral Teide Mar
Puerto de la Cruz, Tenerife, Spania
 • Fly + del i 1-romsleilighet
 • 1 uke
 • Avreise 24 nov 2024 fra Stavanger
Fly + hotell, 1 uke
24 nov 2024 fra Stavanger
Route Active Hotel
Route Active Hotel
Puerto de la Cruz, Tenerife, Spania
 • Fly + del i 2-romsleilighet med balkong
 • 1 uke
 • Avreise 8 des 2024 fra Trondheim
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
8 des 2024 fra Trondheim