Se hotell (9)

Reiser til Santa Cruz

Velkommen på ferie til Tenerifes pulserende hovedstad Santa Cruz. Her kan du velge blant flere hotell i en av Tenerifes mest spennende byer.
Santa Cruz er en ekte spansk storby med shopping, restauranter og massevis av severdigheter. Så hvis du kunne tenke deg en ferie med både sol og shopping bør du absolutt vurdere Santa Cruz. Her er det mye å oppleve! En spasertur kan for eksempel begynne ved Plaza de España og fortsette via byens smågater til den vakre markedshallen Mercado de Nuestra Señora de Africa. Den beste shoppingen finner du langs gågaten Calle de Castillo eller i et av de store kjøpesentrene. Men Santa Cruz er mye mer enn shopping. Her ligger det et spektakulært operahus, flere museer og vakre parker. Og selvfølgelig mange barer og restauranter med nydelig mat fra det spanske kjøkken.

Sol og strand i Santa Cruz

Det beste stedet å nyte varmen er på Tenerife Parque Maritimo – et herlig bassenganlegg ved havet, bare et steinkast fra det flotte operahuset. Vil du heller ha sand mellom tærne er det ikke langt til en av Tenerifes vakreste strender, Playa de las Teresitas, dit du kommer deg raskt og enkelt med buss fra sentrum. Her er det også en utmerket fiskerestaurant som eies og drives av fiskerne selv. Et besøk hit kan bli et av dine beste ferieminner.

Vings Santa Cruz

Reiser du med Ving kan du velge mellom flere hotell, enten høyt oppe i byen nær den vakre Parque Garcia Sanabria, eller lenger ned i byen, nærmere havet. Om du vil ha kort vei til morgendukkerten velger du et av våre hotell med basseng. Dessuten kan du kombinere reisemålene våre og for eksempel starte med en uke i Santa Cruz og avrunde ferien på et av reisemålene langs sydkysten.
Nyttige tips
  • Gode shoppingmuligheter
  • Restauranter og uteliv
  • Rimelig mat og drikke
  • Hotell med gratis WiFi
  • Hotell for voksne
  • Hotell med basseng

Våre gjesters vurdering Santa Cruz

Finn reise til Santa Cruz