Se hotell (4)

Reiser til Los Gigantes

Los Gigantes er et sjarmerende og hyggelig badested på Tenerifes mest solsikre kyst, like bra sommer som vinter.
Los Gigantes var fra starten av ikke noe vanlig turiststed, men derimot en vakker avkrok der Tenerifes innbyggere selv bodde. I dag er området bygget ut for å kunne ta imot feriegjester fra hele Europa, men Los Gigantes har likevel klart å beholde sin kanariske sjarm. Og selv om det er et stort utvalg av restauranter og aktiviteter her, føles feriestedet likevel intimt og stemningsfullt.

Vakre omgivelser

Los Gigantes består av tre relativt kuperte områder som har vokst sammen: Hyggelige Los Gigantes ved den lille marinaen, Puerto Santiago med sin småbysjarm og vakre torg og moderne Playa de la Arena, som ligger ovenfor den fine stranden der flere av Vings hotell ligger. Stranden består av svart lavasand og vannet er rent og innbydende. Om du foretrekker å bade i roligere vann er det også et offentlig bassenganlegg i feriebyen. De høye klippene i bakgrunnen gir Los Gigantes en flott og dramatisk innramming. Solnedgangene her på vestkysten er dessuten kjent for å være spesielt vakre. Fra restaurantbordene nede i havnen har du panoramautsikt over både solnedgangen og naboøya La Gomera.

Ting å gjøre i Los Gigantes

Det finnes flere turstier i omgivelsene rundt Los Gigantes om du får lyst til å forlate solsengen. Øya har flere golfbaner, den nærmeste er Abama Golf, noen mil unna. Du kan også bli med på en av båtturene som går fra havnen i Los Gigantes, og med litt flaks kan du få se både hvaler og delfiner.
Noe utpreget uteliv er det ikke her, med kun noen få barer. Kveldslivet består hovedsakelig av å hygge seg med en lang, deilig middag sammen med andre feriegjester og lokalbefolkning på en av de mange restaurantene.
Hvis du vil se mer av omgivelsene i ditt eget tempo, er det smart å leie bil. Og den bestiller du enklest og billigst hos Ving sammen med reisen din.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Helårsreisemål
  • God pris på leiebil
  • Gode dykkemuligheter
  • Mange restauranter
  • Stille og rolig

Våre gjesters vurdering Los Gigantes

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Los Gigantes

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.