Se hotell (2)

Reiser til Los Gigantes

Los Gigantes er et sjarmerende og hyggelig badested på Tenerifes mest solsikre kyst, like bra sommer som vinter.
Los Gigantes var fra starten av ikke noe vanlig turiststed, men derimot en vakker avkrok der Tenerifes innbyggere selv bodde. I dag er området bygget ut for å kunne ta imot feriegjester fra hele Europa, men Los Gigantes har likevel klart å beholde sin kanariske sjarm. Og selv om det er et stort utvalg av restauranter og aktiviteter her, føles feriestedet likevel intimt og stemningsfullt.

Vakre omgivelser

Los Gigantes består av tre relativt kuperte områder som har vokst sammen: Hyggelige Los Gigantes ved den lille marinaen, Puerto Santiago med sin småbysjarm og vakre torg og moderne Playa de la Arena, som ligger ovenfor den fine stranden der flere av Vings hotell ligger. Stranden består av svart lavasand og vannet er rent og innbydende. Om du foretrekker å bade i roligere vann er det også et offentlig bassenganlegg i feriebyen. De høye klippene i bakgrunnen gir Los Gigantes en flott og dramatisk innramming. Solnedgangene her på vestkysten er dessuten kjent for å være spesielt vakre. Fra restaurantbordene nede i havnen har du panoramautsikt over både solnedgangen og naboøya La Gomera.

Ting å gjøre i Los Gigantes

Det finnes flere turstier i omgivelsene rundt Los Gigantes om du får lyst til å forlate solsengen. Øya har flere golfbaner, den nærmeste er Abama Golf, noen mil unna. Du kan også bli med på en av båtturene som går fra havnen i Los Gigantes, og med litt flaks kan du få se både hvaler og delfiner.
Noe utpreget uteliv er det ikke her, med kun noen få barer. Kveldslivet består hovedsakelig av å hygge seg med en lang, deilig middag sammen med andre feriegjester og lokalbefolkning på en av de mange restaurantene.
Hvis du vil se mer av omgivelsene i ditt eget tempo, er det smart å leie bil. Og den bestiller du enklest og billigst hos Ving sammen med reisen din.
Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Helårsreisemål
 • God pris på leiebil
 • Gode dykkemuligheter
 • Mange restauranter
 • Stille og rolig
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Los Gigantes

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
I Los Gigantes ligger det en 75 meter land strand med finkornet, svart lavasand ved marinaen. Det ligger også en 150 meter lang strand med finkornet, svart sand i Playa de la Arena. Strendene er ikke spesielt langgrunne. Om du foretrekker å bade i roligere vann er det et offentlig bassenganlegg i byen.
Mat, drikke og uteliv
Los Gigantes har et stort utvalg av restauranter med både lokale og internasjonale menyer. Det ligger flere koselige restauranter nede ved småbåthavnen, og flere av dem tilbyr ferske fisk og skalldyr.
Los Gigantes har noen puber, karaokebarer og musikkbarer med dansegulv. Nattelivet her er mye roligere enn i Playa de las Américas, hvor det er et stort utvalg av utesteder.
Shopping
Los Gigantes har supermarkeder, suvenirbutikker og noen sko- og klesbutikker. Du finner et mye større butikkutvalg i Playa de las Américas.
Sport og trening
I Los Gigantes kan du spille tennis og golf. I omgivelsene finnes det massevis av turstier. Har du dykkesertifikat, kan du leie dykkeutstyr og det tilbys flere båtturer ut fra havnen i Los Gigantes. er du heldig kan du få se både hvaler og delfiner.

Golf på Tenerife

Tenerife har flere fine golfbaner. Les mer her for informasjon og bestilling av enkelte baner.
Aktiviteter og severdigheter
Los Gigantes passer fint for deg som vil se litt mer av Tenerife. Herfra kan du delta i flere spennende aktiviteter og båtutflukter. I området ligger det flere fjellandsbyer, og bare noen mil fra Los GIgantes ligger nasjonalparken og vulkanen Teide.
Los Gigantes ligger i nærheten av nordkysten der bl.a. den sjarmerende småbyen Garachico og den vakre landsbyen La Orotava ligger. Fra Los Gigantes kan du derfor med fordel kombinere opplevelser og severdigheter på både den nordlige og sydlige delen av Tenerife.

Icod de los Vinos

I Icod de los Vinos ligger et av verdens største og eldste drageblodtre. Byen ligger i en vakker dal , og området et en del av Tenerifes historiske vindistrikt.

Unike klipper og fjellveier

I omgivelsene rundt Los Gigantes finner du dramatisk og vakker natur, med enorme klippeformasjoner. Fra utsiktspunkter som Mirador Tancón, Mirador Archipenque, Vistas de Los Gigantes og Mirador Puerto de los Gigantes. kan du få et overblikk over alt dette – og utsikten gjør seg selvsagt spesielt godt ved soloppgang eller solnedgang.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Tenerife på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Det er enkelt å komme seg til og fra Los Gigantes med buss eller taxi.

Buss – Los Gigantes

Det er bussforbindelse til bl.a. Puerto de la Cruz, Los Cristianos og Playa de la Arena. Det ligger en stor bussholdeplass på Calle el Hibisco-gaten i Los Gigantes.

Taxi - Los Gigantes

På Calle Flor de Pascua 10-gaten står det ofte ledige taxier. Du kan også bestille taxi via hotellet.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro (EUR). VISA, MasterCard og Eurocard fungerer best.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Hele området er veldig kupert og det er ingen sammenhengende strandpromenade på reisemålet. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 40 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr reiser til Los Gigantes hele året med rutefly.

Flyet lander på flyplassen Reina Sofia på sørsiden av Tenerife.
Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen til Los Gigantes er ca. 50 minutter (ca. 45 km).
Vær
 • januar
22°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
23°16°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mai
24°19°
9
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
26°19°
10
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • juli
28°22°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
29°22°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • september
28°22°
8
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
26°20°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • november
24°18°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
23°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager

Finn reise til Los Gigantes
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.