Mallorca

Opplev mer av Spania

Kombinasjonsreiser i Spania

Strandferie eller storbyferie? På Gran Canaria kan du si "Ja takk – begge deler!"
Nyt den første ferieuken på deilige strender langs sørkysten av Gran Canaria, og meld flytting til storbyen Las Palmas på nordsiden neste uke. Eller omvendt. Du kan velge mellom Arguineguin, Maspalomas, Playa del Inglés og Puerto Rico i sør.

Tenerife er en øy med mange ansikter. Hvorfor ikke bestille en kombinasjonsreise så du kan bo to forskjellige steder eller på to forskjellige øyer i ferien? Kombiner Los Cristianos eller Playa de las Américas med trivelige Puerto del la Cruz eller den eksotiske nabøya i vest, La Gomera.

På klassiske Mallorca finner du alt fra herlige strender til ubegrensede shoppingmuligheter i Palma by og heftig uteliv i Palma Nova/Magaluf. Når du reiser med Ving kan du bestille en kombinasjonsreise og få det beste fra flere verdener. Med 20 reisemål og mer enn 140 hotell har du god del å velge blant.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.