utsikt över dalgång på Gran Canaria

Opplev mer av Spania

Kombinasjonsreiser i Spania

Strandferie eller storbyferie? På Gran Canaria kan du si "Ja takk – begge deler!"
Nyt den første ferieuken på deilige strender langs sørkysten av Gran Canaria, og meld flytting til storbyen Las Palmas på nordsiden neste uke. Eller omvendt. Du kan velge mellom Arguineguin, Maspalomas, Playa del Inglés og Puerto Rico i sør.

Tenerife er en øy med mange ansikter. Hvorfor ikke bestille en kombinasjonsreise så du kan bo to forskjellige steder eller på to forskjellige øyer i ferien? Kombiner Los Cristianos eller Playa de las Américas med trivelige Puerto del la Cruz eller den eksotiske nabøya i vest, La Gomera.

På klassiske Mallorca finner du alt fra herlige strender til ubegrensede shoppingmuligheter i Palma by og heftig uteliv i Palma Nova/Magaluf. Når du reiser med Ving kan du bestille en kombinasjonsreise og få det beste fra flere verdener. Med 20 reisemål og mer enn 140 hotell har du god del å velge blant.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.