Golfrreise til Tenerife og La Gomera

Golf på Tenerife og La Gomera

Spill golf på Tenerife og La Gomera

Tenerife og La Gomera tilbyr fine golfbaner hele året. Fly direkte med Ving til Tenerife på en golfreise med venner eller familie.

Greenfee365

Gjennom vår samarbeidspartner Greenfee365 kan du allerede nå bestille starttider på både Tenerife og La Gomera. Tenerife har flere baner av forskjellig karakter og for alle typer golfere. La Gomera tilbyr Tecina Golf, en bane med spennende design, sjenerøse fairways og vriene bunkre.

Golfbanor på Teneriffa

Ønsker du å kombinere ferien med golfspilling eller vil du kanskje på en ren golfreise? Uansett er Tenerife og naboøya La Gomera to perfekte steder å spille golf. Her finner du baner som er både varierte og utfordrende, og takket være det gunstige klimaet er det fint å spille golf her hele året. Hva sier du til å forlate regn og slaps i Norge til fordel for flotte greener og golfspill på et par herlige kanariøyer?

Spill golf på Tenerife

På den største av øyene, Tenerife, kan du spille golf på flere baner med høy kvalitet. Her finner du blant annet den mest kjente banen på Tenerife, Golf del Sur, med hele 27 hull – alle vakkert omkranset av raviner, kaktuser og svart vulkansand. Amarilla Golf & Country Club byr på utfordringer for alle typer golfere, med sine relativt smale fairways hvor du fra noen av hullene har utsikt mot havet. Her kan du blant annet spille et fantastisk par 3-hull, fra en odde til en annen, tvers over en liten Atlanterhavs-bukt. Takket være vårt samarbeid med Greenfee365 kan du forhåndsbestille starttider før du reiser, både på disse banene og flere andre.

Hotellet er en viktig del av reiseopplevelsen, og på Tenerife har vi et bredt utvalg. Skal du på en golfreise med din kjære eller noen venner, kan vi anbefale våre Sunprime Hotels, Sunprime Coral Suites & Spa og Sunprime Ocean View i Playa de las Américas. Her bor dere fint og komfortabelt, med tilgang til treningsrom, spa, restauranter og barer – kun for voksne.

På samme sted ligger også vårt beste boalternativ for barnefamilier, Sunwing Fañabé Beach med barnevennlige suiter og leiligheter, Lollo & Bernie-klubben, treningsrom, gruppetreningstimer, smarte måltidspakker og underholdning for hele familien.

Fly direkte med Ving til Tenerife og spill golf på grønne, utfordrende baner.

Spill golf på La Gomera

Grønn, vakker og koselig beskriver Tenerifes naboøy La Gomera, der du kan spille golf på Tecina Golf, en bane med spennende design, sjenerøse fairways og vriene bunkre. Banen er kraftig påkostet og ble designet av den kjente arkitekten Donald Steel, med en annerledes og spennende løsning som innebærer at man fra første hull spiller seg nedover på ulike platåer.

La Gomera ligger en ca. 40 minutters fergetur fra Los Cristianos på Tenerife.

Skal du på golfferie til La Gomera, anbefaler vi deg å bo på øyas beste hotell, golfhotellet Jardin Tecina. Hotellet ligger på en odde høyt over havet, i rolige omgivelser rett ved golfbanen. I den vakre hotellhagen har de en egen grønnsakshage, flere basseng, treningsrom og spa. På området finnes det også flere restauranter hvor du kan få god mat og drikke mellom golfrundene. Bestiller du hotellet gjennom Ving kan du velge et dobbeltrom med golfpakke som inkluderer fem runder pr. uke.

ANBEFALTE GOLFHOTELL

Jardin Tecina på La Gomera

Jardin Tecnia

Jardin Tecina er La Gomeras beste hotell, bygget i klassisk kanarisk stil. Hotellet ligger i rolige omgivelser på en odde høyt over havet med en vakker utsikt.

Sunprime Coral Suites & Spa

Sunprime Coral Suits & Spa

For deg som spiller golf er det akkurat passe avstand fra hotellet til flere av Tenerifes beste baner. Her bor du også sentralt, midt i Playa de las Américas.

Gjør det enklere å spille golf med leiebil

Gjør det enkelt å spille golf i ferien. Med en leiebil har du frihet til å velge den banen du vil, når du vil. I tillegg har du alltid plass til golfbagen.

GOLFBAG PÅ FLYET

Golfbag
Golfbager regnes som spesialbagasje og flyselskapene tar som regel ekstra betalt for å sende disse. Golfutstyr er ikke inkludert i den tillatte bagasjevekten. Det koster fra ca. 300 kroner å ta med golfutstyr på charterfly. Golfbagen må ikke veie over 15 kg og skal kun inneholde golfkøller og -baller.

Golftralle
På grunn av plassmangel kan traller ikke tas med om bord på flyet. De kan leies på alle baner som tillater traller. Pris ca. kr 50–100,-.

Reiser til Tenerife og La Gomera

Bestill din neste golfreise til Tenerife eller den litt roligere naboøya La Gomera og spill golf i vakre omgivelser og deilig temperatur.