Golf på Tenerife og La Gomera

Spill golf på Tenerife og naboøya La Gomera, på baner som er utfordrende og varierte.

Takket være det behagelige klimaet på Tenerife og La Gomera kan du spille golf her året rundt, så hvorfor ikke planlegge en eller flere golfturer til en av disse kanariøyene?
 
Mer informasjon Tenerife har flere baner av forskjellig karakter og for alle typer golfere. la Gomera tilbyr én bane med spennende design, sjenerøse fairways og vriene bunkre.
 
Ønsker duu å spille golf på Abama, den beste banen på Tenerife, anbefaler vi at du bor på The Ritz Carlton Abama i Guia de Isora. For øvrig slår vi også gjerne et slag for Sunprime Coral Suites & Spa og Sunprime Ocean View i Playa de las Américas. her bor du veldig bra og nær banen Golf Las Américas. På La Gomera skal du bo på øyas beste hotell, Jardin Tecina, som ligger rett ved golfbanen.
Mindre informasjon

ANBEFALTE GOLFBANER PÅ TENERIFE

Perfekte golfbaner for en runde eller to – eller kanskje en golfferie på Tenerife eller La Gomera.

Kart over Tenerife | Ving golf
Spill golf på Tenerife

Golf del Sur

Golf del Sur er Tenerifes mest kjente og komplette feriegolfbane. Anlegget har 27 hull, alle vakkert omgitt av den lunefulle, svarte vulkansanden, picon, samt en masse raviner og kaktuser.
 
Mer informasjon Den sydlige og den nordlige banen utgjør til sammen den sløyfen som proffene spilte på under Europatouren. En skikkelig mesterskapsbane, med andre ord. Den nordlige og sydlige sløyfen er de vanskeligste og lengste. På den sydlige sløyfen ligger banens mest kjente hull, et par 3-hull på over 170 meter og med en green som ligger som en øy omgitt av lavasand. Du spiller runden din på smale fairways, spesielt på den nordlige banen – over noen raviner, i medvind eller av og til i motvind – og livet er herlig! Dette til tross for at banen til tider er utsatt for kraftige vinder og konstant og lav flytrafikk. Links, den tredje sløyfen, er i denne sammenhengen betydelig bredere og lettere.Mindre informasjon
 
Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider.

Golfreise til Tenerife

Golf Las Américas

Denne utmerkede golfbanen ligger praktisk talt midt inne i Playa de las Américas. Banen er bygd i en skråning med flott utsikt over både by, strand og hav. Fjellene i bakgrunnen er mektige og beskytter mot sterke vinder.
 
Mer informasjon Golf Las Américas ble innviet i 1998, og har i dag ekstremt bra forhold. Dessuten har den et veldig vakkert klubbhus, med en restaurant som serverer nydelig mat. Kort sagt - en bane som passer alle typer golfere. Spill golf på Golf Las Américas, der alt holder høyeste standard.Mindre informasjon
 
Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider.

Spill golf på Tenerife

Amarilla Golf

Amarilla Golf ble bygget i 1988 og har blant annet hatt Europatouren på besøk under Open de Tenerife.
 
Mer informasjon Amarilla Golf byr på utfordringer for alle typer golfere, med relativt smale fairways hvor man fra noen av hullene har utsikt over havet. Her er det blant annet et par 3-hull der du spiller fra en odde til en annen, over en bukt i Atlanterhavet. Når det blåser har man en ekstra utfordring.Mindre informasjon
 
Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider.

Golfbane på Tenerife

Abama Golf

Abama Golf er golf kombinert med luksus på sitt aller beste. Allerede før det første slaget merker du at Abama Golf har en service og kvalitet som de færreste baner i Europa kan måle seg med.
 
Mer informasjon Banen er kupert og golfbil er et «must». Banen er dessuten veldig variert, med mange bunkere, ondulerte greener og store høydeforskjeller. Abama Golf ble tegnet av Dave Thomas som også står bak mesterverk som Brabazon, Derby og Ryder Cup-banen PGA National Course på The Belfry. Mer enn 300 arter av subtropiske planter og 25 000 palmer gjør denne banen til en naturopplevelse, og fra det høyeste punktet på hele 315 m.o.h. har man en flott utsikt over Atlanterhavet og naboøya La Gomera.Mindre informasjon
 
Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon eller bestilling av tider.

LA GOMERA

Spill golf på La Gomera

Tecina Golf

På La Gomera spiller du golf på Tecina Golf som ligger i tilknytning til hotell Jardin Tecina, øyas beste hotell hvor du bor komfortabelt, lengst ute på en odde, med en fantastisk utsikt over Atlanterhavet og stranden Playa de Santiago rett nedenfor.
 
Mer informasjon Til La Gomera kommer du med ferje fra (ca. 40 minutter) Los Christianos på Tenerife. Golfbanen er designet at banearkitekten Donald Steel og er meget påkostet. En annerledes, spennende løsning der man fra det første hullet spiller seg nedover. Når det siste hullet er nådd, har man en høydeforskjell på 175 meter fra det første hullet. Sjenerøse fairways og vriene bunkre gjør at banen er en utfordring for alle typer spillere. Hele banen er kantet av blomstrende hibiskus, bougainvillea og julestjerner, og fra hvert hull har du fantastisk utsikt over Atlanterhavet.Mindre informasjon

Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon og bestilling.

ANBEFALTE GOLFHOTELL

GOLFBAG PÅ FLYET

Golfbag
Golfbager regnes som spesialbagasje og flyselskapene tar som regel ekstra betalt for å sende disse. Golfutstyr er ikke inkludert i den tillatte bagasjevekten. Det koster fra ca. 300 kroner å ta med golfutstyr på charterfly. Golfbagen må ikke veie over 15 kg og skal kun inneholde golfkøller og -baller.
 
Golftralle
På grunn av plassmangel kan traller ikke tas med om bord på flyet. De kan leies på alle baner som tillater traller. Pris ca. kr 50–100,-.