Spill golf på Tenerife og La Gomera

Golf på Tenerife og La Gomera

Golf på Tenerife og La Gomera

Spill golf på Tenerife og naboøya La Gomera, på baner som er utfordrende og varierte.

Takket være det behagelige klimaet på Tenerife og La Gomera kan du spille golf her året rundt, så hvorfor ikke planlegge en eller flere golfturer til en av disse kanariøyene?

For å bestille golf med vår samarbeidspartner Greenfee365 klikk her.

Tenerife har flere baner av forskjellig karakter og for alle typer golfere. La Gomera tilbyr en bane med spennende design, sjenerøse fairways og vriene bunkre.

Ønsker du å spille golf på Abama, den beste banen på Tenerife, anbefaler vi at du bor på Sunprime Coral Suites & Spa eller Sunprime Ocean View i Playa de las Américas. Her bor du veldig bra og nær banen Golf Las Américas. På La Gomera skal du bo på øyas beste hotell, Jardin Tecina, som ligger rett ved golfbanen.

ANBEFALTE GOLFBANER PÅ TENERIFE

Perfekte golfbaner for en runde eller to – eller kanskje en golfferie på Tenerife eller La Gomera.

Kart over Tenerife | Ving golf
Spill golf på Tenerife

Golf del Sur

Golf del Sur er Tenerifes mest kjente og komplette feriegolfbane. Anlegget har 27 hull, alle vakkert omgitt av den lunefulle, svarte vulkansanden, picon, samt en masse raviner og kaktuser.

Den sydlige og den nordlige banen utgjør til sammen den sløyfen som proffene spilte på under Europatouren. En skikkelig mesterskapsbane, med andre ord. Den nordlige og sydlige sløyfen er de vanskeligste og lengste. På den sydlige sløyfen ligger banens mest kjente hull, et par 3-hull på over 170 meter og med en green som ligger som en øy omgitt av lavasand. Du spiller runden din på smale fairways, spesielt på den nordlige banen – over noen raviner, i medvind eller av og til i motvind – og livet er herlig! Dette til tross for at banen til tider er utsatt for kraftige vinder og konstant og lav flytrafikk. Links, den tredje sløyfen, er i denne sammenhengen betydelig bredere og lettere.


Golfreise til Tenerife

Golf Las Américas

Denne utmerkede golfbanen ligger praktisk talt midt inne i Playa de las Américas. Banen er bygd i en skråning med flott utsikt over både by, strand og hav. Fjellene i bakgrunnen er mektige og beskytter mot sterke vinder.

Golf Las Américas ble innviet i 1998, og har i dag ekstremt bra forhold. Dessuten har den et veldig vakkert klubbhus, med en restaurant som serverer nydelig mat. Kort sagt - en bane som passer alle typer golfere. Spill golf på Golf Las Américas, der alt holder høyeste standard.


Spill golf på Tenerife

Amarilla Golf

Amarilla Golf ble bygget i 1988 og har blant annet hatt Europatouren på besøk under Open de Tenerife.

Amarilla Golf byr på utfordringer for alle typer golfere, med relativt smale fairways hvor man fra noen av hullene har utsikt over havet. Her er det blant annet et par 3-hull der du spiller fra en odde til en annen, over en bukt i Atlanterhavet. Når det blåser har man en ekstra utfordring.


Golfbane på Tenerife

Abama Golf

Abama Golf er golf kombinert med luksus på sitt aller beste. Allerede før det første slaget merker du at Abama Golf har en service og kvalitet som de færreste baner i Europa kan måle seg med.

Banen er kupert og golfbil er et «must». Banen er dessuten veldig variert, med mange bunkere, ondulerte greener og store høydeforskjeller. Abama Golf ble tegnet av Dave Thomas som også står bak mesterverk som Brabazon, Derby og Ryder Cup-banen PGA National Course på The Belfry. Mer enn 300 arter av subtropiske planter og 25 000 palmer gjør denne banen til en naturopplevelse, og fra det høyeste punktet på hele 315 m.o.h. har man en flott utsikt over Atlanterhavet og naboøya La Gomera.


LA GOMERA

Spill golf på La Gomera

Tecina Golf

På La Gomera spiller du golf på Tecina Golf som ligger i tilknytning til hotell Jardin Tecina, øyas beste hotell hvor du bor komfortabelt, lengst ute på en odde, med en fantastisk utsikt over Atlanterhavet og stranden Playa de Santiago rett nedenfor.

Til La Gomera kommer du med ferje fra (ca. 40 minutter) Los Christianos på Tenerife. Golfbanen er designet at banearkitekten Donald Steel og er meget påkostet. En annerledes, spennende løsning der man fra det første hullet spiller seg nedover. Når det siste hullet er nådd, har man en høydeforskjell på 175 meter fra det første hullet. Sjenerøse fairways og vriene bunkre gjør at banen er en utfordring for alle typer spillere. Hele banen er kantet av blomstrende hibiskus, bougainvillea og julestjerner, og fra hvert hull har du fantastisk utsikt over Atlanterhavet.


ANBEFALTE GOLFHOTELL

Jardin Tecina på La Gomera

Jardin Tecnia

Jardin Tecina er La Gomeras beste hotell, bygget i klassisk kanarisk stil. Hotellet ligger i rolige omgivelser på en odde høyt over havet med en vakker utsikt.

Jardin Tecina er La Gomeras beste hotell, bygget i klassisk kanarisk stil. Hotellet ligger i rolige omgivelser på en odde høyt over havet med en vakker utsikt.
Sunprime Coral Suites & Spa

Sunprime Coral Suits & Spa

For deg som spiller golf er det akkurat passe avstand fra hotellet til flere av Tenerifes beste baner. Her bor du også sentralt, midt i Playa de las Américas.

For deg som spiller golf er det akkurat passe avstand fra hotellet til flere av Tenerifes beste baner. Her bor du også sentralt, midt i Playa de las Américas.

Gjør det enklere å spille golf med leiebil

Gjør det enkelt å spille golf i ferien. Med en leiebil har du frihet til å velge den banen du vil, når du vil. I tillegg har du alltid plass til golfbagen.

Gjør det enkelt å spille golf i ferien. Med en leiebil har du frihet til å velge den banen du vil, når du vil. I tillegg har du alltid plass til golfbagen.

GOLFBAG PÅ FLYET

Golfbag
Golfbager regnes som spesialbagasje og flyselskapene tar som regel ekstra betalt for å sende disse. Golfutstyr er ikke inkludert i den tillatte bagasjevekten. Det koster fra ca. 300 kroner å ta med golfutstyr på charterfly. Golfbagen må ikke veie over 15 kg og skal kun inneholde golfkøller og -baller.

Golftralle

Reiser til Tenerife og La Gomera

Bestill din neste golfreise til Tenerife eller den litt roligere naboøya La Gomera og spill golf i vakre omgivelser og deilig temperatur.

Bestill din neste golfreise til Tenerife eller den litt roligere naboøya La Gomera og spill golf i vakre omgivelser og deilig temperatur.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.