Om reisemålet

Hotell - Playa Paraiso

Her finnes både leilighetshotell og luksushotell.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
3 hotell
Hard Rock Hotel Tenerife
  • Basseng: 7 stk.
  • Nærmeste strand/badested: 200 m
  • Nærmeste sentrum: 0 m
3,8/5Gjestenes vurdering
4,5Tripadvisors anmeldelser
Frokostbuffé 
All Inclusivekan kjøpes i tillegg.
Fly og hotell for2 voksne
24 390,—
17 190,—
8 595,—/person
Bahia Principe Sunlight Tenerife
  • Basseng: 6 stk.
  • Nærmeste strand/badested: 1,5 km
  • Nærmeste sentrum: 1,5 km
4,4/5Gjestenes vurdering
4,5Tripadvisors anmeldelser
All inclusive 
Fly og hotell for2 voksne
23 590,—
16 390,—
8 195,—/person
BLUESEA Callao Garden
  • Basseng: 3 stk.
  • Nærmeste strand/badested: 350 m
  • Nærmeste sentrum: 2,5 km
3,0Tripadvisors anmeldelser
Frokost 
All Inclusivekan kjøpes i tillegg.
Fly og hotell for2 voksne
14 990,—
7 495,—/person
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.