Se hotell (1)

Reiser til San Miguel de Abona

San Miguel de Abona byr på et deilig opphold i vakre omgivelser. Her venter ferieglede på et av San Miguel de Abonas mest familievennlige hotell.
San Miguel de Abona er et godt valg for deg som vil spille golf i ferien. I omgivelsene finner du golfbanene Golf del Sur og Amarilla Golf. Du trenger ikke å være en innbitt golfer for å trives i San Miguel de Abona. Det holder i massevis å bare nyte roen, de vakre omgivelsene og sol og bading. Det ligger også noen få barer og restauranter her. Ikke langt unna ligger Los Cristianos og Playa de las Américas med et større utvalg. Barnefamilier vil stortrives på Bahia Principe Fantasia Tenerife. Her venter et stort og lekent bassengområde med badeland for barna, internasjonal barneklubb og en hel del gøyale aktiviteter. Og med All Inclusive inkludert i prisen blir ferien naturligvis ekstra behagelig.

Skreddersydd ferie

Hvis du føler for å røre litt på deg kan du , i tillegg til å spille golf, ta en fottur i fjellet eller kanskje svømme et par lengder i bassenget. De beste turforholdene finner du i naturskjønne San Miguel. I Los Cristianos og Playa de las Américas kan du velge mellom massevis av vannsport og aktiviteter. Hvorfor ikke oppleve det beste fra to verdener? Et reisetips er å kombinere en uke i San Miguel de Abona med et av våre andre reisemål på Tenerife. På denne måten kan du skreddersy ferien etter dine egne ønsker.

Leiebil i San Miguel de Abona

Det er en god idé å leie bil om du skal feriere i San Miguel de Abona. Da har du frihet til å reise hvor du vil og når du vil. Du kan for eksempel reise opp i Teides mektige fjellområder, kanskje kjøre en tur langs den vakre vestkysten eller oppsøke en golfbane et stykke unna. Med egen transport har du uante muligheter, og du får en reise full av inntrykk og opplevelser.
Nyttige tips
  • Kort avstand fra flyplassen
  • All Inclusive
  • Kombiner flere reisemål
  • God pris på leiebil

Våre gjesters vurdering San Miguel de Abona

Finn reise til San Miguel de Abona