Se hotell (1)

Reiser til San Miguel de Abona

San Miguel de Abona byr på et deilig opphold i vakre omgivelser. Her venter ferieglede på et av San Miguel de Abonas mest familievennlige hotell.
San Miguel de Abona er et godt valg for deg som vil spille golf i ferien. I omgivelsene finner du golfbanene Golf del Sur og Amarilla Golf. Du trenger ikke å være en innbitt golfer for å trives i San Miguel de Abona. Det holder i massevis å bare nyte roen, de vakre omgivelsene og sol og bading. Det ligger også noen få barer og restauranter her. Ikke langt unna ligger Los Cristianos og Playa de las Américas med et større utvalg. Barnefamilier vil stortrives på Bahia Principe Fantasia Tenerife. Her venter et stort og lekent bassengområde med badeland for barna, internasjonal barneklubb og en hel del gøyale aktiviteter. Og med All Inclusive inkludert i prisen blir ferien naturligvis ekstra behagelig.

Skreddersydd ferie

Hvis du føler for å røre litt på deg kan du , i tillegg til å spille golf, ta en fottur i fjellet eller kanskje svømme et par lengder i bassenget. De beste turforholdene finner du i naturskjønne San Miguel. I Los Cristianos og Playa de las Américas kan du velge mellom massevis av vannsport og aktiviteter. Hvorfor ikke oppleve det beste fra to verdener? Et reisetips er å kombinere en uke i San Miguel de Abona med et av våre andre reisemål på Tenerife. På denne måten kan du skreddersy ferien etter dine egne ønsker.

Leiebil i San Miguel de Abona

Det er en god idé å leie bil om du skal feriere i San Miguel de Abona. Da har du frihet til å reise hvor du vil og når du vil. Du kan for eksempel reise opp i Teides mektige fjellområder, kanskje kjøre en tur langs den vakre vestkysten eller oppsøke en golfbane et stykke unna. Med egen transport har du uante muligheter, og du får en reise full av inntrykk og opplevelser.
Nyttige tips
  • Kort avstand fra flyplassen
  • All Inclusive
  • Kombiner flere reisemål
  • God pris på leiebil

Våre gjesters vurdering San Miguel de Abona

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til San Miguel de Abona

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.