Se hotell (2)

Reiser til San Miguel de Abona

I San Miguel de Abona ligger alt til rette for et deilig opphold i vakre omgivelser – året rundt. Her bor du perfekt hvis du liker å spille golf i ferien.
San Miguel de Abona er det beste valget på Tenerife for deg som ikke vil ha for mange forstyrrelser når du skal spille golf. Med Ving kan du velge å bo slik det passer best for deg. Et eksempel er våre leiligheter på Grand Muthu Golf Plaza, et hotell med All Inclusive hvor de vet hvordan man tar hånd om golfere på best mulig måte. De har et eget spa, og hotellet passer for alle som vil slappe av i ferien, med eller uten golfkøllene. Herfra er det ikke mer enn noen minutter med taxi til banene Golf de Sur og Amarilla Golf.
Du trenger likevel ikke være en innbitt golfer for å trives i San Miguel de Abona. Det holder i massevis å bare nyte de vakre omgivelsene, ro, sol og bad. Her finner du et mindre antall barer og restauranter. Vil du ha et større utvalg er det ikke langt å dra til Los Cristianos eller Playa de las Américas.

Skreddersydd ferie

Hvis du har lyst til å røre på deg utenfor golfbanen, kan du gå fotturer i fjellene eller kanskje svømme et par lengder i bassenget. Fotturer egner seg aller best i naturskjønne San Miguel. I Los Cristianos og Playa de las Américas kan du velge mellom ulike typer vannsport og aktiviteter. Hvorfor ikke oppleve det beste fra to verdener? Et reisetips er å kombinere en uke i San Miguel de Abona med et av våre andre reisemål på Tenerife. På denne måten kan du skreddersy ferien etter dine egne ønsker.

Leiebil i San Miguel de Abona

Det er en god idé å leie bil om du skal feriere i San Miguel de Abona. Da har du frihet til å reise hvor du vil og når du vil. Du kan for eksempel reise opp i Teides mektige fjellområder, kanskje kjøre en tur langs den vakre vestkysten eller oppsøke en golfbane et stykke unna. Med egen transport har du uante muligheter, og du får en reise full av inntrykk og opplevelser.
Nyttige tips
  • Kort avstand fra flyplassen
  • All Inclusive
  • Kombiner flere reisemål
  • God pris på leiebil
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering San Miguel de Abona

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til San Miguel de Abona
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.