Se hotell (2)

Reiser til San Miguel de Abona

I San Miguel de Abona ligger alt til rette for et deilig opphold i vakre omgivelser – året rundt. Her bor du perfekt hvis du liker å spille golf i ferien.
San Miguel de Abona er det beste valget på Tenerife for deg som ikke vil ha for mange forstyrrelser når du skal spille golf. Med Ving kan du velge å bo slik det passer best for deg. Et eksempel er våre leiligheter på Grand Muthu Golf Plaza, et hotell med All Inclusive hvor de vet hvordan man tar hånd om golfere på best mulig måte. De har et eget spa, og hotellet passer for alle som vil slappe av i ferien, med eller uten golfkøllene. Herfra er det ikke mer enn noen minutter med taxi til banene Golf de Sur og Amarilla Golf.
Du trenger likevel ikke være en innbitt golfer for å trives i San Miguel de Abona. Det holder i massevis å bare nyte de vakre omgivelsene, ro, sol og bad. Her finner du et mindre antall barer og restauranter. Vil du ha et større utvalg er det ikke langt å dra til Los Cristianos eller Playa de las Américas.

Skreddersydd ferie

Hvis du har lyst til å røre på deg utenfor golfbanen, kan du gå fotturer i fjellene eller kanskje svømme et par lengder i bassenget. Fotturer egner seg aller best i naturskjønne San Miguel. I Los Cristianos og Playa de las Américas kan du velge mellom ulike typer vannsport og aktiviteter. Hvorfor ikke oppleve det beste fra to verdener? Et reisetips er å kombinere en uke i San Miguel de Abona med et av våre andre reisemål på Tenerife. På denne måten kan du skreddersy ferien etter dine egne ønsker.

Leiebil i San Miguel de Abona

Det er en god idé å leie bil om du skal feriere i San Miguel de Abona. Da har du frihet til å reise hvor du vil og når du vil. Du kan for eksempel reise opp i Teides mektige fjellområder, kanskje kjøre en tur langs den vakre vestkysten eller oppsøke en golfbane et stykke unna. Med egen transport har du uante muligheter, og du får en reise full av inntrykk og opplevelser.
Nyttige tips
 • Kort avstand fra flyplassen
 • All Inclusive
 • Kombiner flere reisemål
 • God pris på leiebil
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering San Miguel de Abona

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Det er ikke mulig å bade på stranden nedenfor hotellet. Det finnes barnevennlige sandstrender i Los Cristianos og Playa de las Américas.
Mat, drikke og uteliv
San Miguel de Abona har noen få restauranter, de fleste ligger i tilknytning til et hotell. Her serveres det både lokal og internasjonal mat. Du finner et større restauranttilbud i Los Cristianos og Playa de las Américas.
San Miguel de Abona er en liten by med et rolig uteliv. Utvalget består hovedsakelig av noen få barer. Du finner flere utesteder i Los Cristianos og Playa de las Américas.
Shopping
Shoppingmulighetene i San Miguel de Abona er begrenset, men det finnes noen få suvenirbutikker.
Vil du på handletur er det smartest å dra til Playa de las Américas eller Los Cristianos. Her er utvalget mye større enn i San Miguel de Abona.
Sport og trening
I havnen i San Miguel de Abonas tilbys dykkekurs, og herfra går vår ubåtutflukt. Bli med ut på havdypet og opplev Tenerife fra et veldig annerledes perspektiv.

Spill golf i San Miguel de Abona

Du kan velge mellom to golfbaner i San Miguel de Abona. Det har ingenting å si om du er nybegynner eller proff – her venter brede fairways, fantastisk utsikt og svarte lavasandbunkre i skjønn forening.

Litt utenfor San Miguel de Abona ligger det flere golfbaner, blant annet en 27-hullsbane ca. 10 km unna. Les mer her for informasjon og bestilling av starttider på enkelte baner.
Aktiviteter og severdigheter
I San Miguel de Abonas tilbys aktiviteter som f.eks. fotturer, noe som omgivelsene passer perfekt for. I havnen i San Miguel de Abona holdes det dykkekurs, og herfra går også vår u-båtutflukt. Bli med ut på havdypet og opplev Tenerife fra et veldig annerledes perspektiv.
Å leie bil er en god idé når du skal til San Miguel de Abona. Da kan du utforske omgivelsene og få med deg severdigheter som f.eks. borgen Castillo de San Miguel eller naturreservatet San Blas Reserva Ambiental. Du kan også besøke steder i nærheten, som Los Cristianos og hovedstaden Santa Cruz. Med Vings utflukter kan du oppleve alt hva Tenerife har å by på.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Tenerife på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Bussforbindelsene i San Miguel de Abona er begrenset, og vi anbefaler derfor at du planlegger en eventuell bussreise i god tid. Det kan heller lønne seg å bestille en taxi via hotellet, eller å leie bil slik at du kan reise hvor du vil, når du vil.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon, på SMS og e-post hvis du for eksempel vil bestille leiebil eller kanskje bare vil ha tips og gode råd.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Visa, Eurocard og MasterCard fungerer best på reisemålet.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 40 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr reiser til San Miguel de Abona hele året med rutefly.

Flyet lander på på Reina Sofia-flyplassen sør på Tenerife.
Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen til San Miguel de Abona er ca. 15 minutter (ca. 8 km).
Vær
 • januar
22°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
23°16°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mai
24°19°
9
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
26°19°
10
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • juli
28°22°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
29°22°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • september
28°22°
8
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
26°20°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • november
24°18°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
23°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager

Finn reise til San Miguel de Abona
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.