Se hotell (336)

Reiser til Italia

På en reise til Italia kan du blant annet få oppleve god mat, vakre strender og flere tusen år gammel kultur.
Ving har reiser til flere spennende reisemål over hele Italia, fra Taormina på Sicilia i sør til Milano i nord. Du kan blant annet besøke hovedstaden Roma, historiske Firenze, eller et av våre reismål på Sardinia og Sicilia, Med Ving kan du når som helst på året skreddersy din ferie i Italia slik det passer deg.

Sol og bad, eller kunst og kultur?

Mange som reiser til Italia har som ønske å gjøre seg kjent med landets utallige kunstskatter, enten det er Ufizzi-museet i Firenze, det romerske amfiteatret i Verona, eller noen av Romas mange palasser og gallerier. Her er det alltid noe vakkert å beundre av bygninger, kirker, landsbyer og natur. På en helgetur til Venezia kan du gå deg vill i arkitektur og kultur, og i Milano kan du få med deg det siste innen mote og design. Med Ving kan du også reise til middelalderbyen Bergamo i Nord-Italia, bare en times tur med tog eller buss fra Milano.

Har du mer lyst på å nyte solen og strandliv på reisen til Italia, skal du reise sørover til et av våre reisemål i Neapel, på Sardinia eller Sicilia. Et ekstra anstrøk av luksus får du på øya Capri. I Italia kan du kombinere badeferie med god mat og severdigheter, alt i ditt eget tempo, enten for en helg eller en lengre ferie.

Italian Grand Prix

Hvert år valfarter motorentusiaster fra hele verden til Italia for å se og oppleve Italian Grand Prix, et av Formel 1-sirkusets mest berømte løp, som går av stabelen på Monzabanen hver høst. Hos Ving kan du bestille en reise hvor både fly, hotell og billetter til de to løpene er inkludert.
Finn ditt hotell
Finn reise til Italia

Reiser til Italia

Toscana
Opplev Toscanas velkjente severdigheter, herlige sandstrender, italienske delikatesser og naturligvis bølgende landskap med sjarmerende vingårder.
Amalfikysten
Amalfikysten lokker med berømte reisemål som Capri, Positano og Sorrento. På reisen til Amalfikysten kan du besøke flere populære severdigheter som Pompeii og vulkanen Vesuv.
Sicilia
På en reise til Sicilia kan du oppleve Italia på sitt aller beste. Nyt det verdensberømte kjøkkenet, fine strender, historiske severdigheter og et stort utvalg av shopping.
Sardinia
På Sardinia kan du hygge deg med italienske delikatesser og fine strender, men en reise til Sardinia passer også fint for deg som liker en aktiv ferie, med fjellklatring, ridning eller fotturer.
Venezia
Har du lyst til å reise på en romantisk langweekend for to? Da skal du reise til Venezia! Det er vanskelig å finne et bedre alternativ enn denne vakre byen. Ving tilbyr hotell i alle prisklasser.
Bologna
Bologna er en vakker by med mange kulturskatter og severdigheter, og passer perfekt for en helgetur. Bologna er også kjent som Italias kulinariske hovedstad. Nam!
Roma
Når du reiser med Ving til Italias hovedstad Roma kan du velge mellom flere hotell med fin beliggenhet og gangavstand til Romas mange severdigheter og attraksjoner.
Napoli
Opplev pizzaens hjemby med Ving og skreddersy ferien din, akkurat slik du vil ha den.
Milano
Til Milano reiser man først og fremst for å shoppe, gå i operaen og se fotballkamper. Og for å spise på førsteklasses restauranter og oppleve kunst og arkitektur i verdensklasse.
Bergamo
Med Ving kan du nå reise til middelalderbyen Bergamo nord i Italia. Bergamo byr på en herlig blanding av historisk sjarm og moderne byliv.

Inspirasjon og reisetips

Pasta vongole i Roma

De beste insidertipsene for en helg i Roma

Mangler du en kort oversikt over Roma eller vil du bare ha noen ekstra tips til gode restauranter i Roma? Da kan du lese vår egen reiseeksperts beste tips for en storbyferie i Roma.

Les vår egen reiseeksperts beste tips for en storbyferie i Roma.

Vingård i Toscana

Drømmen om Toscana

Vår reiseekspert Tomas har lenge hatt en sommerdrøm om å bo i et hus i Toscana – og sommeren 2022 var året han gjorde drømmen til virkelighet. Her finner du Tomas sine beste tips på hva du ikke må gå glipp av i Toscana.