Cruise med Royal Caribbean

Masse aktiviteter og en hyggelig atmosfære får du hos Royal Caribbean, et av verdens største rederier. Skipene er moderne med store atrium og gågater kantet med restauranter, barer og butikker. Om bord finner du klatrevegger, treningssenter, spa og bassengområder med livemusikk. Restaurantene er generøse, både når det gjelder porsjoner og service, og om kvelden venter storslagne show, pianobarer og disco.

Nyhet! Symphony of the Seas - verdens største cruiseskip
Mer informasjon Royal Caribbean kaller Symphony of the Seas fremtidens cruiseskip, og det er lett å forstå hvorfor. Nå har du sjansen til å dra på cruise med det største passasjerskipet som noen gang har seilet på verdens hav. Her finnes alt du kan forvente deg av et luksusskip – og litt til. I likhet med alle andre Royal Caribbean-skip kan du se frem til et bredt utvalg av mat, drikke, underholdning og aktiviteter. Ettersom Symphony of the Seas er verdens største cruiseskip er naturligvis aktivitetsprogrammet for hele familien tilsvarende stort.Mindre informasjon

Hvorfor Royal Caribbean?

• Verdens største cruiseskip
• Passer for alle aldre
• Stort aktivitetstilbud
• Helpensjon og driks er inkludert
• Forestillinger og underholdning i verdensklasse

> Viktig å vite om cruise

HIT KAN DU REISE PÅ CRUISE MED ROYAL CARIBBEAN

Reiseforslag MED ROYAL CARIBBEAN

Alle Royal Caribbeans skip

NYHET - SYMPHONY OF THE SEAS

Nå kan du reise med Royal Caribbeans nyeste – og dessuten verdens største – skip, Symphony of the Seas.

MASSE Å GJØRE OM BORD

Royal Caribbean International har verdens største og mest spektakulære cruiseskip. På de barnevennlige skip er det aktivitetsmuligheter, restauranter og underholdning for alle aldre og alle smaker.

Badeland

Liker du å bade kommer du til å stortrives på cruise! I tillegg til bademulighetene som byr seg når skipet legger til kai kan du velge mellom flere basseng, badeland og surfesimulator om bord.

Show og kino

Liker du spektakulære show er du på rett sted. Hver kveld kan du velge mellom flere forskjellige forestillinger, og i kinoen vises både nye og gamle filmer.

Aktiviteter

Det finnes flust av aktivitetstilbud om bord, blant annet en adrenalinpumpende zipline-opplevelse og morsomme utfordringer for store og små i skipets klatrevegg.

Smaksoplevelser

Når du er på cruise med Royal Caribbean trenger du ikke å bekymre deg for regningen. Alle måltider er inkludert i reisens pris.

FINN CRUISET HER