Cruise med Norwegian Cruise Line

På Norwegian Cruise Line står det unike konseptet Feel Free i fokus. Det betyr at det ikke er noen faste bordsetninger eller kleskoder om bord – du bestemmer selv når du vil spise og hvor pyntet du vil være.

Mer informasjon Med Ving kan du reise på cruise med Norwegian Cruise Line i Middelhavet, Karibia, Nord-Europa og i Hawaiis øyverden. Skipene passer utmerket for deg som reiser med barn, da de har både barneklubber og aktiviteter for de aller minste om bord.
 
I 2017 lanserte Norwegian Cruise Line "Premium All Inclusive", som betyr at enda mer er inkludert. Nå inngår både drikkepakke og tips på alle cruiseruter, alle skip og alle lugarer.
Mindre informasjon

Gled deg! Fra november kan du reise med nybyggete Norwegian Bliss

Hvorfor NCL?

• Feel Free - ingen faste bordsetninger eller kleskoder
• Passer for alle aldre
• Stort utvalg av aktiviteter
• All Inclusive og tips er inkludert
• Show og underholdning

> Viktig å vite om cruise

HIT KAN DU REISE PÅ CRUISE MED NORWEGIAN CRUISE LINE

Reiseforslag med Norwegian Cruise Line

Alle Norwegian Cruise Lines skip

FEEL FREE - FLEKSIBILITET I FOKUS

Er du ute etter valgfrihet og et stort utvalg av restauranter, aktiviteter og underholdning er Norwegian Cruise Line det perfekte valget. På cruise med NCL trives alle: barnefamilier, par og de som reiser alene.

Feel Free - ingen faste bordsetninger eller kleskoder
"Feel Free"

Feel Free – ingen faste bordsettinger eller dresskoder. Du spiser når du vil, hvor du vil, med hvem du vil, og du kler deg etter humøret. Om bord får du frihet og fleksibilitet til å gjøre hva du vil, når du vil.

Single på Norwegian Cruise Line
Cruise for single & Solo Cruise

Norwegian Cruise Line var det første cruiserederiet som bygget lugarer og fellesarealer spesielt for single cruisegjester. Om bord finner du perfekte studiolugarer for deg som vil reise alene, og Studio Lounge er en fin måte å møte andre singel-cruisere på.

Norwegian Breakaway
Aktiviteter for barn og ungdom

Norwegian Cruise Line har et stort utvalg av aktiviteter for barn og ungdom. Rederiet samarbeider med Nickelodeon, og tilbyr barneklubber og aktiviteter for barn og ungdom opp til 18 år.

Show på Norwegian Cruise Line
Stort utvalg av show

Det finnes så mange forskjellige show å velge mellom om bord! Alt fra akrobatiske trapes-show til Broadway-show. For deg som ønsker førsteklasses fornøyelser er jazzklubben verdt et besøk, eller hva med et standup-show?

FINN CRUISET HER