Natur på Madeira

Cruise rundt Kanariøyene

Cruise rundt Kanariøyene

Både Kanariøyene og de andre øyene i Atlanterhavet byr på interessante severdigheter, spektakulær natur og massevis av opplevelser.

Bestill et cruise i Atlanterhavet, rundt Kanariøyene, så kan du vente deg flere spennende reisemål på en og samme reise. Du kan få oppleve blant annet Spanias høyeste fjell – den aktive vulkanen Teide på Tenerife, strendene på Fuerteventura og levadavandringer på vakre Madeira. Bestiller du en cruiseferie med Ving rundt Kanariøyene og i Atlanterhavet, er alltid flyreisen og helpensjon om bord inkludert.

Tilbud – tips til cruise rundt Kanariøyene

Her finner du forslag til fine cruisepakker rundt Kanariøyene og andre øyer i Atlanterhavet.

Kanariøyene, Marokko & Spania
 • Passer for voksne
Kanariøyene, Marokko & Spania
Cruise i Middelhavet
Celebrity Infinity
 • Cruisepakke 14 dager inkl. fly
 • 1 hotellnatt i Barcelona
 • 12 cruisenetter i Innvendig lugar inkl. helpensjon
 • Avreise 20 des 2023 fra Oslo, Gardermoen
Helpensjon
Helpensjon
14 dager
20 des 2023 Oslo, Gardermoen
Madeira, La Palma, Tenerife & Lanzarote
 • Familievennlig
Madeira, La Palma, Tenerife & Lanzarote
Cruise i Middelhavet
Costa Firenze
 • Cruisepakke 16 dager inkl. fly
 • 1 hotellnatt i Barcelona
 • 14 cruisenetter i Premium innvendig lugar, uten drikkepakke inkl. helpensjon
 • Avreise 4 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen
Helpensjon
Helpensjon
16 dager
4 jan 2024 Oslo, Gardermoen

Rederier

Dra på cruise i Atlanterhavet og rundt Kanariøyene med Norwegian Cruise Line og Costa Cruises

Cruiseinspirasjon

En dame ser utover havet fra et cruiseskip

På tide å kaste fordommene over bord?

Rike amerikanere, korte havnebesøk og stressende utflukter. Fordommene mot cruiseferie er mange, men stemmer de overens med virkeligheten? Bli med vår utsendte på cruise og les om hennes opplevelse.

Venner ombord på et cruiseskip

Derfor skal du reise på cruise med Ving

Når du bestiller et cruise med oss kan du føle deg trygg. Pakkereiseloven gjelder, og vi sørger for at du kommer fram til cruiset i god tid, noen ganger også med overnatting på hotell kvelden i forveien.

 • Flyreise er alltid inkludert
 • På flere cruise er hotellovernatting inkludert
 • Helpensjon inngår (bestill drikkepakke for et cruise med All Inclusive)
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.