Cruiseskip sett fra en strand på Aruba

Når cruiseskipet er en del av ferien

Opplevelser utenom det vanlige!

Cruiseskip hos Ving

Å velge skip er ikke enkelt, spesielt når cruiseskipet er en stor del av ferien. Hvilket skip skal man velge? En god grunnregel når du leter etter det perfekte cruiseskipet for deg er å basere valget på hva du ønsker å oppleve om bord – vil du ha kulinariske opplevelser, ønsker du show, vannsklier eller kanskje noe helt annet? Å gjøre grundig research om de ulike skipene og rederiene er et råd som ofte gis av erfarne cruisere.

Hvilket cruiseskip kan jeg bestille hos Ving?

Vi tilbyr bestillinger av cruisereiser med skip fra rederiene Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Costa Cruises.

Hvor seiler cruiseskipene hos Ving?

Skipene seiler over hele verden, og du kan bestille cruiseskip til destinasjoner som Karibia, Middelhavet, Hawaii, Atlanterhavet, Nord-Europa og fra Dubai hos oss.

Hvilket skip bør jeg velge?

En god tommelfingerregel er å velge et skip som tilbyr det du ønsker deg. For eksempel finner du rimelige cruise med Costa Cruises, mer voksne opplevelser med Norwegian og Celebrity, samt imponerende skip med noe for alle hos Royal Caribbean. Uavhengig av rederi og skip kan du forvente deg fantastiske opplevelser utenom det vanlige.

Cruiseskip som passer for familien

Full fart fra morgen til kveld, aktiviteter, barneklubber, badeland – du kjeder deg ikke på disse skipene som passer for familier!

Norwegian Prima

Norwegian Prima

I tillegg til herlige bassenger og barneklubber tilbyr Norwegian Prima et stort arkaderom og minigolf. Som om ikke det var nok så kan du som alltid har drømt om å kjøre bil på vannet utfordre familien i gokart før du går videre til "Galaxy Pavilion" med escape room og racing-simulatorer som passer for hele familien.

Les mer om skipet

Odyssey of the Seas

Panoramautsikt 100 meter over havet

Odyssey of the Seas

Om bord på skipet Odyssey of the Seas vil du aldri kjede deg – opplevelser som fallskjerm-simulator, VR-opplevelser og radiostyrte biler følger med. I tillegg kan du oppleve en fantastisk panoramautsikt 100 meter over havet hvis du tar en tur i skipets North Star®.


Les mer om skipet

Icon of the Seas

Verdens største badeland til sjøs

Icon of the Seas

Om bord på Royal Caribbeans nyeste cruiseskip finner du, i tillegg til et bredt utvalg av fasiliteter, restauranter og aktiviteter, verdens største badeland til sjøs - med ikke mindre enn syv bassenger med ulike karakteristikker, spennende vannsklier, en surfsimulator og avslappende boblebad.

Les mer om skipet

Costa Toscana

Costa Toscana – for deg som ønsker å dra på cruise på italiensk vis.

Costa Toscana

Skipet er inspirert av Italia, og om bord vil du møte både italiensk kultur og design. Prøv noen av de mange restaurantene, ta en spasertur på promenadedekket, nyt en behandling i spaet eller ta en tur til skipets nattklubb. Costa Toscana besøker mange fantastiske byer som er rike på kultur, og med lengre stopp får du muligheten til å oppleve mer – noen av utfluktene er også utformet i samarbeid med National Geographic.

Les mer om skipet

Wonder of the Seas

Spektakulære aktiviteter om bord.

Wonder of the Seas

Om bord på et av verdens største cruiseskip, Wonder of the Seas, venter en rekke spektakulære opplevelser. Blant annet finner du vannsklier som strekker seg over 10 etasjer, flere bassenger, restauranter og attraksjoner. Og som om ikke det var nok... lengst bak på akterdekket finner du AquaTheatre, hvor du blir underholdt med imponerende vannshow og verdensklasse-underholdning.

Les mer om skipet

Norwegian Bliss

Norwegian Bliss – et cruiseskip for hele familien.

Norwegian Bliss

Imponerende vannsklier, lasergame, badeland og gokartbane. Egentlig trenger man ikke si så mye mer... På Norwegian Bliss trives hele familien. I tillegg til dette er det barneklubber, herlige restauranter og hyggelige kafeer og barer, slik at hele familien får en virkelig herlig ferieopplevelse.

Les mer om skipet

Cruiseskip som passer når man reiser uten barn

Herlig atmosfære, spa, hyggelige restauranter – disse cruiseskipene passer ekstra godt for de som reiser uten barn!

Celebrity Beyond

Luksus og overdådighet om bord på Celebrity Beyond.

Celebrity Beyond

På Celebrity Beyond er luksus og overdådighet i fokus. Om bord på skipet kan du velge blant flere hyggelige restauranter og barer, unne deg herlige behandlinger i spaet og nyte gode drinker i baren. Når kvelden kommer finnes det både nattklubb, kasino og underholdning å velge mellom.

Les mer om skipet

Costa Firenze

Bassengområde med badeland i bakgrunnen.

Costa Firenze

På et cruise med Costa er det den italienske livsstilen som står i sentrum – noe som passer perfekt for voksne som reiser uten barn. Om bord på Costa Firenze finner du flere herlige bassenger, spa, hyggelige utflukter i havnene og underholdning.




Les mer om skipet

Norwegian Viva

Norwegian Viva – like bra for par som for single

Norwegian Viva

Om bord på Norwegian Viva finnes det flere områder som kun er for voksne, i tillegg til restauranter med fantastisk mat og drikke, underholdning og nattklubb. Det faktum at Norwegian Cruise Line var blant de første til å bygge cruiseskip med enkeltlugarer betyr at selv de som reiser alene vil ha det veldig bra - og hvis du ønsker å møte andre som reiser alene, finnes det en "Studio Lounge".

Les mer om skipet