Cruise med Costa Cruises

Cruise med Costa Cruises

Costa Cruises passer for alle som setter pris på livlig atmosfære, aktiviteter og levende musikk. Her trives også du som er glad i italiensk mat og livsstil blandet med internasjonale innslag. Når du reiser på cruise med Costa Cruises kan du la smokingen være hjemme – på kveldstid er kleskoden stilig, men ikke formell.

På Costa Cruises' skip er det ”Cruising Italian Style” som gjelder. Alle restaurantene serverer spesialiteter tilberedt med den kjærligheten til mat som italienerne er kjent for. Underholdningen på kveldstid er variert med teateroppsetninger, show og musikk.

Mer informasjon Når skipet legger til kai finnes det flust av utflukter å velge mellom. Alt fra avslappende turer med lokal natur og kultur, til mer energiske og sportsorienterte utflukter. Du kan låne sykler om bord på alle Costa-skip, og på den måten oppleve reisemålene på en helt ny måte.Mindre informasjon

Hvorfor Costa Cruises?

• Gode barnerabatter
• Passer for alle aldre
• Stort utvalg av aktiviteter
• Måltider og drikkepakke er inkludert
• Show og underholdning
Nyhet! Fra 1. april er Wifi (250 MB) og tips inkludert i prisen.

> Viktig å vite om cruise

1.000,- i rabatt pr. bestilling

Akkurat nå får du 1.000,- i rabatt pr. bestilling på alle cruisepakker. Bestill senest 22. februar.

Få Opptil 400 € i lommepenger

Tilbudet gjelder bestillinger gjort innen 28. februar i lugarkategoriene Classic- og Premium på utvalgte avganger og cruiseskip.

Mer informasjon Akkurat nå kan du få opptil 400 € i lommepenger om bord (pr. lugar)
Lommepengene kan brukes på spabehandlinger, utflukter og shopping om bord.
 
Costa Diadema (7 netter):
Barcelona, Palma de Mallorca, Sicilia, Roma, Savona og Provence.
100 euro pr. person i periodene 2. april–23. april, 7. mai–18. juni og 9. juli–19. november.
 
Costa Luminosa (7 netter):
Venezia, Bari, Argostoli/Kefalonia, Santorini, Mykonos og Katakolon.
50 euro pr. person i perioden 5. mai–19. mai, 2. juni–17. nov.
 
Costa Magica (7 netter):
Stockholm, Helsingfors, St. Petersburg og Tallin.
100 euro pr. person i perioden 9. juni–18. august.
 
Costa Victoria (7 netter):
Vestre Middelhavet; Civitavecchia (Roma), Palma de Mallorca, Barcelona, Marseille, Savona og La Spezia, og ruten: Barcelona, Marseille, Savona, La Spezia, Civitavecchia (Roma) og Palma de Mallorca.
200 euro pr. person i perioden 4. mai–15. mai.
 
Costa Deliziosa (7 netter):
Østre Middelhavet; Venezia, Bari, Korfu, Santorini, Pireus og Dubrovnik, og ruten: Venezia, Bari, Korfu, Santorini, Mykonos og Dubrovnik.
50 euro pr. person i perioden 15. april–18. november.
 
Costa Favolosa (7 netter):
NORWEGIAN FJORDS; København, Hellesylt, Geiranger, Bergen, Kristiansand, Århus og Warnemünde, og ruten: København, Olden, Bergen, Kristiansand, Århus og Warnemünde, samt ruten: København, Flåm, Bergen, Kristiansand, Århus og Warnemünde.
100 euro pr. person i perioden 2. juni–1. september
Mindre informasjon

Nyhet!
WiFi og tips inkludert i prisen fra 1. april

Bestiller du et cruise med Costa Cruises med avreise fra 1. april - får du WiFi og tips inkludert i prisen.

WiFi pakken er på 250Mb pr. person. Gjelder på alle cruise med Costa Cruises.

Alle Costa Cruises' skip

DRIKKEPAKKE ER INKLUDERT PÅ COSTA CRUISES
Mer informasjon Drikkepakke er inkludert i lugarprisen når du reiser på cruise med Costa Cruises. Følgende drikkepakke er inkludert i respektive lugarkategori:
 
Classiclugar: Pranzo & Cena
Denne pakken passer for alle som liker å ta et glass vin eller en øl til maten. Du kan nyte et utvalg av viner, øl og brus i glass hver dag til både lunsj og middag.
 
Premiumlugar: Più Gusto
Denne pakken er perfekt for deg som elsker cocktails, gjerne både før og etter middag. Più Gusto innholder, i tillegg til forfriskende brus, vin, øl og Illy kaffe, et utvalg av hele 34 forskjellige typer alkoholholdige og alkoholfrie cocktails.
 
Deluxe Suite: Intenditore
Denne pakken passer for Feinschmeckeren som vil nyte de aller beste likørene og champagnen i ferien. Nyt ubegrenset antall drikkevarer fra våre drikkemenyer (pris opp til 9 euro). Dette er også den eneste pakken som inkluderer drikke fra minibaren og som kan serveres på lugaren. Pakken for skikkelige livsnytere!
 
Har du bestilt Classiclugar kan du oppgradere til drikkepakkene ”Più Gusto” eller ”Intenditore” om bord. De ovenstående pakkene er inkludert for reisende som er 18 år eller eldre. For barn og ungdom under 18 år inkluderes en tilsvarende pakke uten alkoholholdige drikkevarer.
Mindre informasjon

HIT KAN DU REISE PÅ CRUISE MED COSTA

AVSLAPPET ATMOSFÆRE PÅ COSTA CRUISES

Det italienske kjøkkenet, den dristige designen, den livlige stemningen, livsgleden og den avslappede elegansen som råder om bord på Costa Cruises' skip kan oppsummeres i ordene "la dolce vita" – det søte liv.

Det italienske kjøkken på Costa
”Cruising Italian Style”

På Costa serverer alle restaurantene spesialiteter tilberedt med den kjærligheten til mat som italienerne er kjent for. Opplev stjernekokken Bruno Barbieri, eller en av de andre flotte restaurantene, og avslutt med espresso i kaffebaren.

Aktiviteter på Costa
Arrangementer

Det er alltid noe gøy som skjer om bord, dag som natt. Liker du morsomme arrangementer og fester må du ikke gå glipp av La Notte Bianca, hvor alle kler seg i hvitt, eller karnevalet La Mascherada.

Barnebasseng og barneklubber hos Costa
Costa for barn og ungdom

Det er gøy å være barn om bord på Costa Cruises' skip. De yngste gjestene kan møte Peppa Gris i barneklubben, og det finnes klubber tilpasset barn og ungdom opptil 17 år. Vær "Kaptein for en dag" eller ha det gøy i den populære vannsklien.

Utflukter med Costa
Stort utvalg av utflukter

Når skipet legger til kai finnes det flust av utflukter å velge mellom. Alt fra avslappende turer med lokal natur og kultur, til mer energiske og sportsorienterte utflukter. Du kan låne sykler om bord på alle Costa-skip, og på den måten oppleve reisemålene på en helt ny måte.