Cruisepakker i Middelhavet
Akkurat nå fra 5.995,-

Cruise med Costa Cruises

Costa Cruises passer for barnefamilier, enslige og par i alle aldre som setter pris på livlig atmosfære, mange aktiviteter og levende musikk. Her trives også du som er glad i italiensk mat og livsstil blandet med internasjonale innslag. Når du reiser på cruise med Costa Cruises kan du la smokingen være hjemme – på kvelden er kleskoden stilig, men ikke formell.

Akkurat nå får du 1.000,- i rabatt pr. bestilling på alle cruise med Costa Cruises. Bestill senest 30. november.

Hvorfor Costa Cruises?

• Gode barnerabatter
• Passer for alle aldre
• Stort utvalg av aktiviteter
• Måltider og drikkepakke er inkludert
• Show og underholdning

> Viktig å vite om cruise

Reiseforslag med Costa

Alle Costa Cruise's skip

DRIKKEPAKKE ER INKLUDERT PÅ COSTA CRUISES
Mer informasjon Drikkepakke er inkludert i lugarprisen når du reiser på cruise med Costa Cruises. Følgende drikkepakke er inkludert i respektive lugarkategori:
Classiclugar: Pranzo & Cena
Denne pakken passer for alle som liker å ta et glass vin eller en øl til maten. Du kan nyte et utvalg av viner, øl og brus i glass hver dag til både lunsj og middag.
Premiumlugar: Più Gusto
Denne pakken er perfekt for deg som elsker cocktails, gjerne både før og etter middag. Più Gusto innholder, i tillegg til forfriskende brus, vin, øl og Illy kaffe, et utvalg av hele 34 forskjellige typer alkoholholdige og alkoholfrie cocktails.
Deluxe Suite: Intenditore
Denne pakken passer for Feinschmeckeren som vil nyte de aller beste likørene og champagnen i ferien. Nyt ubegrenset antall drikkevarer fra våre drikkemenyer (pris opp til 9 euro). Dette er også den eneste pakken som inkluderer drikke fra minibaren og som kan serveres på lugaren. Pakken for skikkelige livsnytere!
Har du bestilt Classiclugar kan du oppgradere til drikkepakkene ”Più Gusto” eller ”Intenditore” om bord. De ovenstående pakkene er inkludert for reisende som er 18 år eller eldre. For barn og ungdom under 18 år inkluderes en tilsvarende pakke uten alkoholholdige drikkevarer.
Mindre informasjon

HIT KAN DU REISE PÅ CRUISE MED COSTA