Cruise i Middelhavet
Cruise i Middelhavet er veldig populært, og det er lett å forstå hvorfor. Her får du det meste av det mange ønsker seg i ferien - vakker natur, berømte byer, historiske severdigheter og kulinariske opplevelser.
På cruise i Middelhavet får du muligheten til å oppleve flere europeiske land på en og samme reise. Og når du bestiller cruisepakken gjennom oss er alltid flyreisen, samt ofte en hotellovernatting eller to, inkludert i prisen. Alt for at cruiseferien din skal få så god flyt som mulig.   Et middelhavscruise passer perfekt for de fleste, enten du er på utkikk etter et luksuscruise, en familieferie, en vennetur eller en romantisk parferie. På denne siden hjelper vi deg å finne cruiset som passer for akkurat deg.
Derfor skal du reise på cruise med Ving

Derfor skal du reise på cruise med Ving

Når du bestiller et cruise med oss kan du føle deg trygg. Pakkereiseloven gjelder, og vi sørger for at du kommer fram til cruiset i god tid, noen ganger også med overnatting på hotell kvelden i forveien.

 • Flyreise er alltid inkludert
 • På flere cruise er hotellovernatting inkludert
 • Helpensjon inngår (bestill drikkepakke for et cruise med All Inclusive)

Finn det perfekte cruiset

Vil du helst på et luksuscruise for voksne med Celebrity Cruises, eller kanskje på et mer barnevennlig skip med mange familieaktiviteter?

Populære middelhavscruise

Velg og vrak blant herlige cruisepakker i Middelhavet

Santorini, Ephesus, Mykonos
 • Familievennlig
Santorini, Ephesus, Mykonos
Cruise i Middelhavet
Odyssey of the Seas
 • Cruisepakke 9 dager inkl. fly
 • 1 hotellnatt i Roma
 • 7 cruisenetter i Innvendig lugar inkl. helpensjon
 • Avreise 11 jun 2022 fra Oslo, Gardermoen
Helpensjon
9 dager
11 jun 2022 Oslo, Gardermoen
Kroatia, Montenegro, Korfu
 • Passer for voksne
Kroatia, Montenegro, Korfu
Cruise i Middelhavet
Celebrity Infinity
 • Cruisepakke 9 dager inkl. fly
 • 1 hotellnatt i Venezia
 • 7 cruisenetter i Innvendig lugar inkl. helpensjon
 • Avreise 11 jun 2022 fra Oslo, Gardermoen
Helpensjon
9 dager
11 jun 2022 Oslo, Gardermoen

Inspirasjon

Under finner du cruisetips og reiseinspirasjon, samt mer informasjon om cruiserutene og hvilke rederier vi samarbeider med.

Bli med Anna på cruise

På tide å kaste fordommene over bord?

Rike amerikanere, korte havnebesøk og stressende utflukter. Fordommene mot cruiseferie er mange, men stemmer de overens med virkeligheten? Bli med vår utsendte på cruise og les om hennes opplevelse.

Våre cruiseområder

Våre cruiseområder

Vi har cruise over hele verden – finn din drømmedestinasjon nedenfor.

Våre cruiseselskap

Våre cruiseselskap

Vi samarbeider med noen av verdens beste cruiseselskap. Finn din favoritt.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.