Cruise i Middelhavet
Cruise i Middelhavet er veldig populært, og det er lett å forstå hvorfor. Her får du det meste av det mange ønsker seg i ferien - vakker natur, berømte byer, historiske severdigheter og kulinariske opplevelser.

På cruise i Middelhavet får du muligheten til å oppleve flere europeiske land på en og samme reise. Og når du bestiller cruisepakken gjennom oss er alltid flyreisen,Mer informasjon samt ofte en hotellovernatting eller to, inkludert i prisen. Alt for at cruiseferien din skal få så god flyt som mulig.
 
Et middelhavscruise passer perfekt for de fleste, enten du er på utkikk etter et luksuscruise, en familieferie, en vennetur eller en romantisk parferie. På denne siden hjelper vi deg å finne cruiset som passer for akkurat deg.

Mindre informasjon
Se alle cruise i Middelhavet
Derfor skal du reise på cruise med Ving

Derfor skal du reise på cruise med Ving

Når du bestiller et cruise med oss kan du føle deg trygg. Pakkereiseloven gjelder, og vi sørger for at du kommer fram til cruiset i god tid, noen ganger også med overnatting på hotell kvelden i forveien.

  • Flyreise er alltid inkludert
  • På flere cruise er hotellovernatting inkludert
  • Helpensjon inngår (bestill drikkepakke for et cruise med All Inclusive)

Finn det perfekte cruiset

Vil du helst på et luksuscruise for voksne med Celebrity Cruises, eller kanskje på et mer barnevennlig skip med mange familieaktiviteter?

Populære middelhavscruise

Velg og vrak blant herlige cruisepakker i Middelhavet

Inspirasjon

Under finner du cruisetips og reiseinspirasjon, samt mer informasjon om cruiserutene og hvilke rederier vi samarbeider med.

Våre cruiseområder

Våre cruiseområder

Vi har cruise over hele verden – finn din drømmedestinasjon nedenfor.

Våre cruiseselskap

Våre cruiseselskap

Vi samarbeider med noen av verdens beste cruiseselskap. Finn din favoritt.