Cruise med Celebrity Cruises

Celebrity Cruises skip med lekker design passer for deg som setter pris på sofistikerte og luksuriøse omgivelser i avslappet, internasjonal atmosfære. Her venter spektakulær underholdning, god mat, store lugarer og spennende aktiviteter for voksne gjester og familier med eldre barn. De mange restaurantene om bord er førsteklasses, både når det gjelder maten og servicen.

Hvorfor Celebrity?

• Elegante skip
• Passer for voksne
• Spennende restauranter
• Måltider og tips er inkludert
• Show og underholdning

> Viktig å vite om cruise

HIT KAN DU REISE PÅ CRUISE MED CELEBRITY

Reiseforslag MED CELEBRITY CRUISES

Alle Celebrity Cruises' skip

NYHET - CELEBRITY EDGE

Fra og med desember 2018 kan du reise med Celebrity Cruises nyeste skip – moderne og luksuriøse Celebrity Edge. Ring oss på 915 088 88 for å bestille.

MODERNE LUKSUS

Celebrity Cruises skipsflåte er en av verdens yngste, noe som gjenspeiles i designet om bord hvor lekre innredningsdetaljer blandes med moderne teknologi og kunst. Celebrity får stadig utmerkelser for sitt servicenivå, kjøkken og elegante skip.

Kultur og underholdning

Meld deg på vinsmaking, kos deg med en teaterforestilling eller besøk kunst- og fotogalleriet ombord. Ellers kan du gå på kino, besøke biblioteket, shoppe eller ta en tur innom casinoet.

Smaksopplevelser

Celebrity tilbyr et uovertruffent utvalg av spisesteder i verdensklasse. Velg uformell eller formelt, sushi eller italiensk, inne eller utendørs under stjernene - på Celebrity tilbys noen av de beste middagsopplevelsene til sjøs.

Avslapning

Foretrekker du å slappe av, kan Celebrity Cruises lokke med både store bassengområder, soldekk samt spa med mange herlige behandlinger.

Det lille ekstra

Oppgrader til Aqua class eller Concierge Class for å få en lugar med ekstra fasiliteter. Du kan også kjøpe en drikkepakke. På Celebrity sine cruiseskip finner du alltid det lille ekstra.

FINN CRUISET HER