Cruise i Nord-Europa
Nord-Europas kystområder har mange severdigheter – fra de stupbratte klippeveggene i de norske fjordene til brosteinssmugene i Tallinn og Eremitasjen i St. Petersburg.
På cruise i Nord-Europa får du oppleve dramatisk natur, historie og kultur. Om bord kan du nyte du god mat og la deg begeistre av det store aktivitets- og underholdningstilbudet. Og når du bestiller cruisepakken gjennom oss er alltid flyreisen og helpensjon om bord inkludert i prisen. Alt for at cruiseferien din skal få så god flyt som mulig.
Derfor skal du reise på cruise med Ving

Derfor skal du reise på cruise med Ving

Når du bestiller et cruise med oss kan du føle deg trygg. Pakkereiseloven gjelder, og vi sørger for at du kommer fram til cruiset i god tid, noen ganger også med overnatting på hotell kvelden i forveien.

  • Flyreise er alltid inkludert
  • På flere cruise er hotellovernatting inkludert
  • Helpensjon inngår (bestill drikkepakke for et cruise med All Inclusive)

Finn det perfekte cruiset

Dra på oppdagelsesferd i Østersjøen og langs norskekysten

Populære cruise i Nord-Europa

Velg og vrak blant herlige cruisepakker med fly inkludert

Inspirasjon

Under finner du cruisetips og reiseinspirasjon, samt mer informasjon om cruiserutene og hvilke rederier vi samarbeider med.

Cruisemyter du ikke bør tro på

På tide å kaste fordommene over bord?

Rike amerikanere, korte havnebesøk og stressende utflukter. Fordommene mot cruiseferie er mange, men stemmer de overens med virkeligheten? Bli med vår utsendte på cruise og les om hennes opplevelse.

Våre cruiseområder

Våre cruiseområder

Vi har cruise over hele verden – finn din drømmedestinasjon nedenfor.

Våre cruiseselskap

Våre cruiseselskap

Vi samarbeider med noen av verdens beste cruiseselskap. Finn din favoritt.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.