Cruise i Hawaii

Cruise i Hawaii

Et cruise mellom Hawaiis øyer er det perfekte valget for deg som drømmer om kritthvite strender, vaiende palmer, storslått natur, spennende utflukter og eksotiske reisemål. Om bord på Norwegian Cruise Lines skip har du det komfortabelt med flere bra restauranter, spa, treningsrom og mye annet. I tillegg er All Inclusive inkludert.

Hvorfor reise på cruise i Hawaii?

Skipet seiler til flere av Hawaiis velkjente reisemål. Hovedstaden Honolulu byr på både byliv, severdigheter som Pearl Harbor og den vakre stranden Waikiki Beach. Den frodige byen Hilo har en spennende miks av unike butikker, lokale restauranter og flotte, eldre bygninger. Hawaiis nest største øy heter Maui, og her ligger reisemålet Kahului. Øya er mest kjent for sin fantastiske natur og vennlige innbyggere.

Med Vings praktiske pakkeløsninger får du alt servert på et sølvfat: fly, syv netter på hotell på Honolulu og cruise. Når du reiser på cruise med Norwegian Cruise Line er tips inkludert i pakkeprisen, ca. 12 USD pr. dag. Om bord har du i tillegg mye frihet takket være konseptet Feel Free, hvilket innebærer at det ikke er faste tidspunkter for måltider. Du velger selv når og hvor du vil spise.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

I samarbeid med

Bli med til sjøs!

Bli med til sjøs!

Mer om cruise på bloggen vår

Viktig informasjon

Her har vi samlet all praktisk informasjon om hva som gjelder på våre cruise og rederier.

Viktig å vite om cruise

{{facet.Description}}