Se hotell (30)

Reiser til Fort Lauderdale

Bestill en reise med Ving til Fort Lauderdale, også kjent som "Floridas Venezia", og opplev glitter og glam, luksus, shopping for viderekomne og strender så det holder.

I Fort Lauderdale møtes du av en lang og velstelt sandstrand med fine hotell, mange fornøyelser, glitter og luksus. Og enorme shoppingmuligheter. Langs kanalene som går på kryss og tvers av "Floridas Venezia" ligger luksusvillaer og marinaer fylt med lystyachter og seilbåter. USA er ensbetydende med størst og best, og ingen steder er dette mer tydelig enn på det enorme kjøpesenteret Sawgrass Mills Outlet utenfor Fort Lauderdale. I de mer enn 350 butikkene kan du finne alt, og det er salg hele året. Du kan også gjøre kupp på det store bruktmarkedet Swap Shop.

Lauderdale by the Sea

Noen av Vings hotell ligger i Lauderdale by the Sea, som er en forlengelse av Fort Lauderdale. Her er atmosfæren betydelig roligere, noe som har gjort Lauderdale by the Sea til en favoritt blant barnefamilier. Stranden er finkornet og barnevennlig, og i sentrum av området ligger det små butikker, restauranter og barer. Piren som går ut fra Commercial Boulevard er strandens midtpunkt. Her er det alltid mange som er ute og går tur eller spiser på restaurantene på piren. Hvis du er heldig kan du få øye på pelikanene som pleier å hekke her.

Spis godt i Fort Lauderdale

Restaurantutvalget i Fort Lauderdale er stort – du kan velge blant en mengde restauranter som serverer mat fra hele verden og i alle prisklasser. En hyggelig kveld på byen kan begynne med å ta vanntaxi til en av de sjarmerende kanalrestaurantene.
Fra Vings hotell har du gangavstand til restauranter, barer og forretninger.

Barnevennlige hotell i Fort Lauderdale

Ving har flere bra hotell i Fort Lauderdale for dere som planlegger å reise med barn til Florida. Våre Family Comfort-hotell har fått rosende omtale av tidligere gjester, og du kan selvsagt velge strandbeliggenhet og om du ønsker å bo i rom eller leilighet.

Skreddersydde reiser til Fort Lauderdale

Med Ving kan du kombinere hotell og reisemål akkurat som det passer deg. Vi har mange kombinasjonsmuligheter og hotell med topp beliggenhet – både hotell for barnefamilier og for dem som reiser uten barn. Du reiser når du vil og blir i Florida så lenge du vil. Når du reiser med Ving gjelder pakkereiseloven, og vi tar alltid hånd om deg hvis noe skulle skje. Trygt, enkelt og fleksibelt.

Kombinasjoner og cruise

Florida er en drøm for deg som vil oppleve flere reisemål i ferien. Hvorfor ikke nyte strendene og utelivet i Fort Lauderdale og Miami Beach, og deretter reise videre til Orlando og Disney World?
Du kan også kombinere Florida-ferien med et av våre herlige cruise som går fra Fort Lauderdale til det karibiske øyriket.
I Florida merker man virkelig at USA er bilens forjettede land. Du kjører på fine highways og det er veldig lett å finne frem. Gjennom Ving kan du leie bil til meget hyggelige priser. Vi samarbeider med de mest velrenommerte leiebilfirmaene, og kan derfor love deg de beste prisene.

Nyttige tips
  • Familiehotell
  • Hotell på stranden
  • Fine strender
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
  • Velg rom eller leilighet
  • Mange hotell
  • Cruise
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Fort Lauderdale

Shopping
4,0
Strender
4,0
Barnevennlig
3,8
Finn reisen din til Fort Lauderdale