Se hotell (9)

Reiser til Clearwater Beach

På en reise til Clearwater Beach bader du ved en av verdens beste strender hvor solen skinner nesten året rundt.
Clearwater Beach ligger på en langstrakt sandbanke utenfor Tampa, og stranden pleier ofte å havne på «10 på topp»-listene når verdens beste strender kåres. Så snart du får den finkornede, kritthvite sanden mellom tærne kommer du til å forstå hvorfor. Hvis du foretrekker å være aktiv på stranden finnes det flere typer vannsport å velge mellom. Du kan også spille golf i Clearwater-området, og det er populært å leie rulleskøyter og å se seg rundt på den måten.

Opplevelser rundt Clearwater

Bare en kort kjøretur fra Clearwater ligger Tampa, en storby som kan friste med en fascinerende blanding av spanske, cubanske og amerikanske impulser. Tampa har et stort og spennende utvalg av severdigheter og opplevelser. Hva med å få med seg en hockeykamp eller en amerikansk fotballkamp? Du kan ta en spasertur i en av de botaniske hagene eller dra på et kveldscruise i Mexicogolfen. Listen med fornøyelser er lang! Clearwater er også et godt utgangspunkt for å oppleve mer av Florida. Med leiebil tar det for eksempel mindre enn to timer å kjøre til Disney World i Orlando.

Barnevennlig hotell i Clearwater

Når du reiser med Ving til Clearwater kan du selvfølgelig bo skikkelig bra, også når du reiser med barn. Prøv for eksempel Sheraton Sand Key Resort, et førsteklasses hotell som ligger rett ved stranden på Sand Key, rett utenfor sentrum av Clearwater. Her kan du slappe av ved bassengområdet med barnebasseng, solsenger og bassengbar. På hotellområdet er det også restaurant, tennisbane og lekeplass.

Skreddersy reisen til Clearwater Beach

Med Ving kan du bestille en reise hvor du bestemmer alt selv. Når du reiser til Clearwater med Ving flyr du med rutefly. Det betyr at du kan reise dit året rundt, og du velger selv avreisedatoen som passer best. Du avgjør også hvor mange dager du vil at ferien skal vare, og om du vil kombinere resien til Clearwater Beach med noen av våre andre spennende reisemål i Florida.
Nyttige tips
  • Fine strender
  • Familiehotell
  • Hotell på stranden
  • Hotell i sentrum
  • God pris på leiebil
  • Kombiner flere reisemål

Våre gjesters vurdering Clearwater Beach

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Clearwater Beach