Se hotell (9)

Reiser til Clearwater Beach

På en reise til Clearwater Beach bader du ved en av verdens beste strender hvor solen skinner nesten året rundt.
Clearwater Beach ligger på en langstrakt sandbanke utenfor Tampa, og stranden pleier ofte å havne på «10 på topp»-listene når verdens beste strender kåres. Så snart du får den finkornede, kritthvite sanden mellom tærne kommer du til å forstå hvorfor. Hvis du foretrekker å være aktiv på stranden finnes det flere typer vannsport å velge mellom. Du kan også spille golf i Clearwater-området, og det er populært å leie rulleskøyter og å se seg rundt på den måten.

Opplevelser rundt Clearwater

Bare en kort kjøretur fra Clearwater ligger Tampa, en storby som kan friste med en fascinerende blanding av spanske, cubanske og amerikanske impulser. Tampa har et stort og spennende utvalg av severdigheter og opplevelser. Hva med å få med seg en hockeykamp eller en amerikansk fotballkamp? Du kan ta en spasertur i en av de botaniske hagene eller dra på et kveldscruise i Mexicogolfen. Listen med fornøyelser er lang! Clearwater er også et godt utgangspunkt for å oppleve mer av Florida. Med leiebil tar det for eksempel mindre enn to timer å kjøre til Disney World i Orlando.

Barnevennlig hotell i Clearwater

Når du reiser med Ving til Clearwater kan du selvfølgelig bo skikkelig bra, også når du reiser med barn. Prøv for eksempel Sheraton Sand Key Resort, et førsteklasses hotell som ligger rett ved stranden på Sand Key, rett utenfor sentrum av Clearwater. Her kan du slappe av ved bassengområdet med barnebasseng, solsenger og bassengbar. På hotellområdet er det også restaurant, tennisbane og lekeplass.

Skreddersy reisen til Clearwater Beach

Med Ving kan du bestille en reise hvor du bestemmer alt selv. Når du reiser til Clearwater med Ving flyr du med rutefly. Det betyr at du kan reise dit året rundt, og du velger selv avreisedatoen som passer best. Du avgjør også hvor mange dager du vil at ferien skal vare, og om du vil kombinere resien til Clearwater Beach med noen av våre andre spennende reisemål i Florida.
Nyttige tips
  • Fine strender
  • Familiehotell
  • Hotell på stranden
  • Hotell i sentrum
  • God pris på leiebil
  • Kombiner flere reisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Clearwater Beach

Finn reise til Clearwater Beach
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.