Se hotell (9)

Reiser til Clearwater Beach

På en reise til Clearwater Beach bader du ved en av verdens beste strender hvor solen skinner nesten året rundt.
Clearwater Beach ligger på en langstrakt sandbanke utenfor Tampa, og stranden pleier ofte å havne på «10 på topp»-listene når verdens beste strender kåres. Så snart du får den finkornede, kritthvite sanden mellom tærne kommer du til å forstå hvorfor. Hvis du foretrekker å være aktiv på stranden finnes det flere typer vannsport å velge mellom. Du kan også spille golf i Clearwater-området, og det er populært å leie rulleskøyter og å se seg rundt på den måten.

Opplevelser rundt Clearwater

Bare en kort kjøretur fra Clearwater ligger Tampa, en storby som kan friste med en fascinerende blanding av spanske, cubanske og amerikanske impulser. Tampa har et stort og spennende utvalg av severdigheter og opplevelser. Hva med å få med seg en hockeykamp eller en amerikansk fotballkamp? Du kan ta en spasertur i en av de botaniske hagene eller dra på et kveldscruise i Mexicogolfen. Listen med fornøyelser er lang! Clearwater er også et godt utgangspunkt for å oppleve mer av Florida. Med leiebil tar det for eksempel mindre enn to timer å kjøre til Disney World i Orlando.

Barnevennlig hotell i Clearwater

Når du reiser med Ving til Clearwater kan du selvfølgelig bo skikkelig bra, også når du reiser med barn. Prøv for eksempel Sheraton Sand Key Resort, et førsteklasses hotell som ligger rett ved stranden på Sand Key, rett utenfor sentrum av Clearwater. Her kan du slappe av ved bassengområdet med barnebasseng, solsenger og bassengbar. På hotellområdet er det også restaurant, tennisbane og lekeplass.

Skreddersy reisen til Clearwater Beach

Med Ving kan du bestille en reise hvor du bestemmer alt selv. Når du reiser til Clearwater med Ving flyr du med rutefly. Det betyr at du kan reise dit året rundt, og du velger selv avreisedatoen som passer best. Du avgjør også hvor mange dager du vil at ferien skal vare, og om du vil kombinere resien til Clearwater Beach med noen av våre andre spennende reisemål i Florida.
Nyttige tips
 • Fine strender
 • Familiehotell
 • Hotell på stranden
 • Hotell i sentrum
 • God pris på leiebil
 • Kombiner flere reisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Clearwater Beach

Strender
i Clearwater Beach venter en kritthvit strand med finkornet sand. Du kan prøve deg på flere ulike typer vannsport, og langs stranden ligger det flere restauranter.
Mat, drikke og uteliv
Det er et godt utvalg av restauranter i Clearwater Beach. Flere av dem ligger langs stranden og har uteservering. Tampa ligger ca. 30 minutter å kjøre fra Clearwater Beach, og her finner du et stort tilbud av lokale og internasjonale restauranter.
Det er mange barer i Clearwater Beach, men byens uteliv er forholdsvis rolig. Desto livligere er det i Tampa, med konsertlokaler, barer med levende musikk og nattklubber.
Shopping
Det ligger flere butikker langs strandpromenaden, hovedsakelig suvenirbutikker. Det finnes også noen små kjøpesentre med blant annet klær og elektronikk.
Sport og trening
Clearwater har et stort aktivitetstilbud, særlig hva gjelder vannsport som vannscooter, windsurfing og dykking. Du kan også spille tennis og gå på rulleskøyter.
Aktiviteter og severdigheter
Ved parken Pier 60 og langs piren holdes det ofte små markeder og festivaler.

Key West

Key West ligger helt i enden av øyrekken Florida Keys på Floridas sydspiss, og alle øyene er forbundet av en spektakulær hovedvei med over 40 broer. Helt ytterst ligger Key West, en sjarmerende liten småby som med sin karibisk-amerikanske atmosfære har lokket til seg både kunstnere og eventyrere i mange år.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Florida på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å få tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill her før ankomst.
Leiebil er den enkleste og vanligste måten å komme seg rundt på. Du kan også ta taxi.

Taxi

Det er litt billigere å kjøre taxi i Florida enn i Norge, avhengig av valutakursen. Alle taxiene har taksameter.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere i eller personale i Clearwater Beach.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Resortavgift på hotell

I Florida forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Valuta og betaling

USD. Eurocard, MasterCard og VISA.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –6 timer

Elektrisitet

110 volt, man må ha adapter.

Språk

Amerikansk

Øvrig informasjon

Husk at hotellene i USA som regel har en aldersgrense på 21 år. Det innebærer at minst en person i reisefølget må ha fylt 21 år. For spørsmål om eventuelle unntak, kontakt Ving på 23155850.
Når du sjekker inn på hotellet får du ofte beskjed om å garantere for hotellregningen med et kredittkort. Ingen penger trekkes fra kortet før du sjekker ut. Man kan også betale kontant. Mange hotell tar også et depositum som tilbakebetales ved utsjekking.
De fleste hotellene er bygget på 50-tallet. Standarden er ikke like høy som vi er vant til fra Middelhavslandene. Dette gjelder først og fremst hotell med to eller tre bølger. Tv og aircondition er standard.
Fly og transport

Flytid

Ca. 9 timer og 40 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Clearwater Beach med rutefly året rundt. Flyet lander i Tampa.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen i Tampa til Clearwater Beach er ca. 35 minutter (ca. 35 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
22°11°
7
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • februar
23°11°
8
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • mars
24°13°
8
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • april
27°16°
9
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • mai
31°19°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • juni
32°22°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • juli
32°23°
9
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • august
32°23°
8
Soltimer/dag
30°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • september
32°22°
8
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • oktober
29°19°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • november
25°14°
8
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • desember
23°11°
7
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager

Finn reise til Clearwater Beach
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.