Se hotell (451)

Reiser til USA

En reise til USA byr på alt, og litt til! Storbyer, sol og bad, shopping, restauranter, kultur, uteliv og fornøyelsesparker. Her finnes noe for alle.
USA er virkelig landet som har alt, og Ving lar deg velge mellom mange spennende reisemål. Hva med en tur til verdens heftigste storby, New York, eller kanskje til verdenskjente Miami Beach? Vil du besøke drømmenes by Los Angeles, kjøre over ikoniske Golden Gate Bridge i San Francisco, utforske det eksotiske øyparadiset Hawaii, prøve lykken i kasinoene i Las Vegas eller kanskje oppleve Disney World i Orlando? Ikke noe problem, Ving tilbyr alle disse reisemålene – og enda flere.

Storbyer i USA

Hvis du liker storbyer er USA stedet for deg. Ving tilbyr reiser til verdenskjente og populære byer som New York, Chicago, New Orleans, San Francisco og mange flere. Du kan også kombinere storbyturen med et besøk på et av sol- og bad-reisemålene langs kysten.

Sett sammen din egen drømmereise

Med Ving kan du skreddersy USA-reisen din akkurat sånn som du vil ha den. Hva med et par innholdsrike dager i New York før du reiser videre til solfylte Florida? Eller kanskje du heller vil reise til vestkysten? Du kan for eksempel fly til San Francisco, kjøre den kjente kystveien Highway 1 ned til Los Angeles og få med deg drømmefabrikken Hollywood. Du flyr med rutefly når du bestiller en reise til USA med Ving, så du bestemmer selv hvilke steder du vil oppleve og hvor mange dager du vil at ferien skal vare.

Fine strender i USA

USA har som allerede nevnt alt, og fine sandstrender er intet unntak. I Florida er det flust med brede, lange sandstrender, og du finner dem blant annet på reisemål som Clearwater Beach, Fort Lauderdale og selvfølgelig – Miami Beach. Du kan også reise med Ving til Hawaii og slappe av på noen av verdens fineste strender.

Hvis du har lyst til å kombinere strandlivet med en spennende storby er San Diego et godt alternativ. Californias nest største by er full av spennende restauranter og butikker, og har et livlig kulturliv. Og bare noen mil nord for byen ligger lange, fine strender.

På ferie med barn i USA

Hvis du reiser til USA med barn kan vi anbefale Florida på det varmeste. Få steder har like mye å se, gjøre og oppleve. I Disney World i Orlando venter et gigantisk tilbud av fornøyelsesparker, aktiviteter og underholdning for hele familien – området er faktisk større enn Manhattan! Andre populære severdigheter i Florida er Kennedy Space Center og Universal Studios. Du bør heller ikke gå glipp av Everglades, den store nasjonalparken hvor du kan kjøre luftputebåt i mangroveskogen på jakt etter ville alligatorer. Den enkleste måten å ta seg rundt på, både i Florida og USA generelt, er med en leiebil. Aller enklest er det om du bestiller den så den står klar på flyplassen når du kommer.
Finn ditt hotell
Finn reise til USA

Reiser til USA

Det er utrolig mye å oppleve på en reise til Florida. Du får alle ønskene ditt oppfylt, uansett om du er ute etter shopping, fornøyelsesparker, uteliv, golf, naturopplevelser eller sol og bad.
Miami Beach
Miami er en av verdens mest populære strandbyer, med flere spektakulære hotell. Her finner du det meste, fra den fantastiske stranden South Beach til det ikoniske art deco-nabolaget.
Fort Lauderdale
Langs kanalene i Fort Lauderdale, "Floridas Venezia", ligger de eksklusive villaene på rekke og rad. Her kan du nyte luksus, flotte strender og førsteklasses shopping.
Orlando
Orlando er mye mer enn bare Walt Disney World Resort. Her er det også fantastiske shoppingmuligheter, utmerkede restauranter og et stort antall severdigheter.
Key West
Reis med Ving til Key West – den fargerike og bohemske lille byen som stadig tiltrekker seg nye gjester. Et godt tips er å bestille leiebil samtidig som du bestiller reisen.
Clearwater Beach
Clearwater Beach passer for deg som vil ha det beste av det meste. Her venter strender i særklasse og et stort utvalg av fornøyelser, restauranter og aktiviteter.
Fort Myers Beach
Til Fort Meyers reiser du dersom du er på utkikk etter en ferie med fokus på avslapning og vakre strender. Med Ving kan du bo på et av Floridas beste familiehotell.
Sanibel/Captiva Island
Sanibel/Captiva Island er et eksklusivt reisemål med barnevennlige hotell, herlige strender og en stemning som minner om Karibia. Leiebil anbefales!
Østkysten USA
Når du bestiller en reise med Ving til det østlige USA kan du velge mellom noen av landets mest berømte storbyer.
New York
New York er et av Vings mest populære reisemål. Når du reiser til New York med Ving kan du velge fra et bredt utvalg av hotell med god beliggenhet i mange forskjellige bydeler.
Chicago
Chicago er perfekt for en weekendreise. Her er det et stort utvalg av kultur, severdigheter, restauranter, shopping og uteliv.
Boston
På en reise til Boston kan du forvente deg god mat, grønne parker, spennende historie og en vakker gåvennlig by rett ved havet. Velkommen til en av USAs eldste byer!
Washington, D.C.
USAs hovedstad Washington D.C. er mer enn Det hvite hus. Når du reiser hit med Ving bor du sentralt og kan oppleve alle severdighetene i ro og mak.
New Orleans
I jazzens hovedstad venter fantastiske musikkopplevelser, spennende smaksopplevelser, en unik historie, og ikke minst – det berømte nabolaget French Quarter, der det er liv og røre døgnet rundt.
En reise til det vestre USA kan fylles med en uendelig rekke opplevelser. Vi anbefaler å leie en bil for å ha friheten til å komme deg rundt og utforske denne spennende delen av USA.
Las Vegas
Verdens største gamblinghovedstad trenger kanskje ingen nærmere beskrivelse. Når du reiser med Ving kan du bo på berømte Caesars Palace.
Los Angeles
Reis med Ving til drømmenes by. Hollywood, Beverly Hills, Malibu og Disneyland er bare noe av det som lokker med Los Angeles.
San Francisco
På en reise med Ving til San Francisco får du oppleve en av verdens heftigste og vakreste storbyer med store shoppingmuligheter, severdigheter og fornøyelser i verdensklasse.
San Diego
San Diego er Californias nest største by og har milelange strender, yrende folkeliv, vingårder og massevis av inspirerende restauranter.
Det er lett å forstå hvorfor en reise til Hawaii står høyt opp på manges ønskeliste. I tillegg til paradisstrender og vakker natur er det et stort utvalg av fornøyelser, severdigheter og aktiviteter.
Honolulu
Honolulu er et Hawaiis legendariske reisemål. Her kan du nyte en ferie i paradis på verdensberømte Waikiki Beach.
Maui
Hawaiis nest største øy Maui er en tropisk paradisøy med noen av verdens vakreste strender. Med Ving bor du på flotte hotell.