Se hotell (122)

Reiser til Vestkysten USA

En reise til USAs vestkyst er full av opplevelser og oppdagelser. Her finner du for eksempel Los Angeles med Hollywood, Disneyland og Beverly Hills. Nord for Los Angeles ligger San Francisco med Golden Gate-broen, Alcatraz og Fisherman's Wharf. I sør, ikke langt fra grensen til Mexico, finner du San Diego. Byen er Californias nest største, og det er kort vei både til vingårder og ørkenlandskap. Langs hele kysten ligger strendene som perler på en snor: Venice Beach, Santa Monica, La Jolla og mange flere.

Velger du å reise innover i landet kommer du til Las Vegas, som knapt behøver en presentasjon. Uansett hvilken by, strand eller nasjonalpark som frister mest anbefaler vi leiebil når du skal til USA. Det er den beste måten å komme seg rundt på, og ikke minst den beste måten å oppleve denne spennende, varierte og overraskende delen av USA på.
Finn ditt hotell
Finn reise til Vestkysten USA

Reiser til Vestkysten USA

Las Vegas
  • Attraksjoner
  • Shopping
  • Underholdning
Verdens største gamblinghovedstad trenger kanskje ingen nærmere beskrivelse. Når du reiser med Ving kan du bo på berømte Caesars Palace.
Los Angeles
  • Attraksjoner
  • Shopping
  • Sport & aktiviteter
Reis med Ving til drømmenes by. Hollywood, Beverly Hills, Malibu og Disneyland er bare noe av det som lokker med Los Angeles.
San Francisco
På en reise med Ving til San Francisco får du oppleve en av verdens heftigste og vakreste storbyer med store shoppingmuligheter, severdigheter og fornøyelser i verdensklasse.
San Diego
San Diego er Californias nest største by og har milelange strender, yrende folkeliv, vingårder og massevis av inspirerende restauranter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.