Se hotell (477)

Reiser til Nord-Amerika

Å reise til Nord-Amerika har lenge stått høyt i kurs hos oss nordboere, og interessen ser ikke ut til å avta med det første. Denne store verdensdelen omfatter både USA og Canada, to store og innflytelsesrike land med store variasjonen i klima, landskap, språk og kultur.
Med Ving kan du reise til Nord-Amerika med rutefly, bestille hotell, sy sammen din egen pakkereise eller kombinere flere reisemål på samme ferie. Du vil kanskje kombinere en storbyhelg med en ukes strandliv lute veds kysten eller et cruise? Du velger selvsagt når du vil reise og hvor lenge du ønsker at ferie skal vare.

Severdigheter i Nord-Amerika

På dette enorme kontinentet er det et uendelig utvalg av steder å besøke og aktiviteter å kaste seg ut i. Uansett hva dine interesser er, finner du det i Nord-Amerika! Kjenn den høye pulsen i kjendistette Miami Beach, gå de bratte gatene i San Francisco, opplev glamouren i Hollywood, eller ta en selfie med Frihetsgudinnen i New York. I Vings verden finner du alt samlet på ett sted – velkommen til Nord-Amerika!

Storbyreiser til Nord-Amerika

Siden du skreddersyr din egen reise til Nord-Amerika velger du selv hvor lenge ferien skal vare – en langhelg, en uke eller lengre. Nord-Amerika har en rekke storbyer å forelske seg i. Se en NHL-kamp i Tornto, prøv lykken i Las Vegas eller gå i kjendisenes fotspor på Hollywood Boulevard i Los Angeles.

Sol og bad i Nord-Amerika

Nord-Amerika har mer enn nok av herlige sandstrender, og på reisemål som San Diego og Hawaii kan du kombinere strandliv med restauranter, uteliv, aktiviteter og alt det som hører en storby til. Langs kysten av Florida venter endeløse sandstrender på reisemål som Clearwater Beach, Fort Lauderdale og Key West.
Finn ditt hotell

Reiser til Nord-Amerika

USA
En reise til USA byr på alt, og litt til! Storbyer, sol og bad, shopping, restauranter, kultur, uteliv og fornøyelsesparker. Her finnes noe for alle.
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.