Se hotell (469)

Reiser til Nord-Amerika

Å reise til Nord-Amerika har lenge stått høyt i kurs hos oss nordboere, og interessen ser ikke ut til å avta med det første. Denne store verdensdelen omfatter både USA og Canada, to store og innflytelsesrike land med store variasjonen i klima, landskap, språk og kultur.
Med Ving kan du reise til Nord-Amerika med rutefly, bestille hotell, sy sammen din egen pakkereise eller kombinere flere reisemål på samme ferie. Du vil kanskje kombinere en storbyhelg med en ukes strandliv lute veds kysten eller et cruise? Du velger selvsagt når du vil reise og hvor lenge du ønsker at ferie skal vare.

Severdigheter i Nord-Amerika

På dette enorme kontinentet er det et uendelig utvalg av steder å besøke og aktiviteter å kaste seg ut i. Uansett hva dine interesser er, finner du det i Nord-Amerika! Kjenn den høye pulsen i kjendistette Miami Beach, gå de bratte gatene i San Francisco, opplev glamouren i Hollywood, eller ta en selfie med Frihetsgudinnen i New York. I Vings verden finner du alt samlet på ett sted – velkommen til Nord-Amerika!

Storbyreiser til Nord-Amerika

Siden du skreddersyr din egen reise til Nord-Amerika velger du selv hvor lenge ferien skal vare – en langhelg, en uke eller lengre. Nord-Amerika har en rekke storbyer å forelske seg i. Se en NHL-kamp i Tornto, prøv lykken i Las Vegas eller gå i kjendisenes fotspor på Hollywood Boulevard i Los Angeles.

Sol og bad i Nord-Amerika

Nord-Amerika har mer enn nok av herlige sandstrender, og på reisemål som San Diego og Hawaii kan du kombinere strandliv med restauranter, uteliv, aktiviteter og alt det som hører en storby til. Langs kysten av Florida venter endeløse sandstrender på reisemål som Clearwater Beach, Fort Lauderdale og Key West.
Finn ditt hotell

Reiser til Nord-Amerika

USA
En reise til USA byr på alt, og litt til! Storbyer, sol og bad, shopping, restauranter, kultur, uteliv og fornøyelsesparker. Her finnes noe for alle.