Se hotell (1)

Reiser til Koh Yao Noi

På Koh Yao Noi venter dramatisk natur og hvite strender. Til tross for at øya er ganske stor og fantastisk vakker, er turismen begrenset.
Selv om "Noi" betyr liten er Koh Yao Noi en av de største øyene i den vakre Phang Nga-provinsen. Øya ligger mellom nordlige Phuket og Krabi og er først og fremst kjent for sine dramatiske kalksteinsformasjoner og sine herlige, hvite strender. Det går ingen fly direkte til Koh Yao Noi, men du kan reise hit med båt fra Phuket og Krabi.

Lite turister – ingen trafikk

Dette er stedet å reise for deg som ønsker å koble av og nyte ferien i ro og mak. Her er turismen begrenset og det finnes ingen store veier og kun et fåtalls hotell. Skal man dra noe sted er det båt som gjelder. Dette er et paradis for bryllupsreiser, hvor du kan snorkle, bade, dykke, lese bøker eller bare slappe av i en solseng. Vil du finne på noe en dag, kan du besøke en gummiplantasje eller dra på fjellklatring.

Rolig hotell ved stranden

Vårt lekre boutiquehotell, Cape Kudu Hotel ligger fantastisk til, rett ved havet på øyas østlige side. Her får du virkelig en avslappende ferie helt uten stress og mas, med all tenkelig komfort og omsorgsfull service. Vil du ha det ekstra luksuriøst, kan du bestille en villa med eget basseng! Vil du ha litt mer fart og spenning i ferien kan du kombinere en uke på Koh Yao Noi med en uke på Phuket.
Nyttige tips
  • Ro og fred
  • Fine sandstrender
  • Boutiquehotell
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Koh Yao Noi

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Koh Yao Noi