Golf i Palma Nova/Magaluf, Mallorca

Reiser du med Ving til Palma Nova/Magaluf får du en golfferie med gullkant.

Førsteklasses golfbaner, rimelige greenfee-pakker og massevis av bra hotell. Dette er bare noen av fordelene som venter deg når du reiser hit med Ving. Palma Nova/Magaluf er et klassisk reisemål som er populært blant både unge og gamle. I sommermånedene juni, juli og august er det først og fremst partyglad ungdom fra hele Europa som ferierer her, men resten av året er tempoet betydelig roligere. Og vår og høst er golfernes favorittårstider.

Les mer om reisemålet Palma Nova/Magaluf Skjul tekst

Golf Park Puntiró
Golf Park Puntiró er designet av Jack Nicklaus. Dette er en middels vanskelig bane med mange utfordringer, blant annet et par utfordrende vannhull og bunkre. Anlegget har gode treningsmuligheter samt et flott klubbhus med en fin restaurant. Banen ligger nær flyplassen, bare ni kilometer øst for Palma.

Golf de Poniente
Veldig populær bane blant skandinaver. Golf de Poniente ligger ca. fem kilometer nord for Magaluf. Det er en kupert skogs-og parkbane som alle trives på, tross seks store vannhinder og utallige bunkre. Utseendemessig er Poniente kanskje den flotteste banen på Mallorca. Ifølge Pepe Gancedo, Spanias mest kjente banearkitekt for tiden, er det tiende hullet et av de beste par 4-hullene som finnes! Her er det også et veldig fint klubbhus med stor terrasse, der du kan nyte en øl eller en god lunsj etter en runde golf.

Golf Santa Ponsa
Santa Ponsa i badebyen med samme navn, er en velkjent og relativt tøff mesterskapsbane. Fairwaysene er brede, men banen har også opphøyde greener, lange hull, vannhindringer på ni av hullene og til tider sterk vind. Det tiende hullet er en skikkelig utfordring – 560 meter fra gul tee og 470 meter fra rød.

Golf Club Son Termens
Mellom Palma og landsbyen Valldemossa ligger en av de fineste banene på Mallorca – Son Termens. Anlegget ble åpnet i 1998 og er bygget etter økologiske prinsipper. Banen er veldig kupert og trær avgrenser alle fairwaysene, som enkelte steder er veldig smale. De fleste par 4-hullene er under 300 meter lange. Vær oppmerksom på vinden, som plutselig kan skifte og overraske.

Son Antem
Øst for Palma finner du dette veldig godt vedlikeholdte anlegget. Golfbanene er laget i amerikansk stil, hvilket ikke er så rart med tanke på at verdens beste golfer gjennom tidene, Jack Nicklaus, var rådgiver når banene ble bygget. Her er det flere lure hull med snedige utfordringer for golfere på alle nivå. Her finner man også et hull som bare er 112 meter langt! Anlegget har en veldig stor Driving Range og et flott klubbhus innredet i en gammel mallorkansk bondegård.

Son Muntaner
Arabella Golf Son Muntaner ligger i de grønne åsene mellom Son Vida og Palma by. Banen er av høy standard og er ansett som en av de vakreste banene på øya. Son Muntaner er omgitt av flotte furutrær og spesielle trær som det tusen år gamle oliventreet "Sa Capitana", som ligger ved tee 15 og er det eldste registrerte oliventreet på øya. Innsjøer, mange fuglearter og flora gir banen følelsen av et utrolig naturområde.

Son Vida
Son Vida er den eldste golfbanen på øya og er kjent som en tradisjonell bane da den har vært vertskap for European Tour to ganger og blitt regnet som en av høydepunktene for mange spillere over hele Europa. Banen er kupert og vakkert omgitt av natur. Son Vida ble ombygd i 2001 og er tegnet av Kurt Rosskneckt fra Tyskland. Den rangeres som en av øyas vakreste baner.

Son Quint
Son Quint er en av de nyeste golfbanene på øya. Det er en mer åpen og flatere bane enn Son Vida og Son Muntaner, noe som gjør den mer tilgivende. Den passer for både nybegynnere og mer erfarne golfere. Noen spektakulære og varierte golfhull med flott utsikt over Palma by.

Våre gjesters vurdering av Palma Nova/Magaluf

vurdering
Strender
4,1
Attraksjoner
3,8
Shopping
3,7
Underholdning
3,8
Sport & aktiviteter
4,1

Ingen hotellvurdering

Det finnes ingen hotellvurderinger på dette reisemålet

Et utvalg hotell - Palma Nova/Magaluf


Viser 2 av 22 hotell på reisemålet
Se alle hotell
Ponent Mar - Golfhotell med bra golfmöjligheter.Se flere bilder

Ponent Mar, Palma Nova/Magaluf
 

Palma Nova/Magaluf, Mallorca

4
Gjestenes hotellvurdering 4,6

Ponent Mar er et populært, rolig og barnevennlig leilighetshotell med fin beliggenhet på en...

  • Basseng: 2 stk.
  • Barnebasseng
  • Bar: 2 stk.
  • Restaurant: 3 stk.
  • Nærmeste sentrum: 400 m
  • Strand: 300 m
  • Internett
  Vis på kart
   
  Velg Ponent Mar
  • SENTIDO
  SENTIDO Cala Viñas er et hotell for voksne.Se flere bilder

  SENTIDO Cala Viñas, Palma Nova/Magaluf
   

  Palma Nova/Magaluf, Mallorca

  4
  Gjestenes hotellvurdering 4,2

  SENTIDO Cala Viñas er et stort og populært hotell som passer for deg som reiser uten barn....

  • Basseng
  • Barnebasseng
  • Bar: 3 stk.
  • Restaurant
  • Nærmeste sentrum: 2 km
  • Strand: 200 m
  • Internett
  Vis på kart
   
  Velg SENTIDO Cala Viñas
  Viser 2 av 22 hotell på reisemålet
  Se alle hotell