Se hotell (21)

Reiser til Marbella

Velger du å reise til Marbella får du det det meste av det beste. Den spanske solkysten har en magisk tiltrekningskraft, ikke bare på golfere.
Marbella er et klassisk reisemål, som etter en skikkelig ansiktsløftning har blitt vakrere enn noensinne. Her kan du spise på elegante restauranter, besøke barer, nattklubber og kasino og handle på kjøpesenteret El Corte Inglés. De gamle bydelene vet å sjarmere sine besøkende med vakre smug som domineres av hvitkalkede hus med smijernsbalkonger og fargesprakende blomster. Her ligger det også mange restauranter.
Ønsker du en dose med overdådig luksus i løpet av reisen til Marbella bør du ta en spasertur i yachthavnen i Puerto Banus. Her er det et stort utvalg av restauranter, kafeer, barer og eksklusive butikker. Nettene kan tilbringes på et diskotek eller en av de mange musikkbarene.

Vings reiser til Marbella

Når du reiser med Ving til Marbella kan du velge mellom å bo på et luksushotell i hjertet av Marbella, i leilighet nær stranden eller på et stort internasjonalt golfhotell. Du som reiser uten barn bort best på vårt Top Selection-hotell Gran Meliá Don Pepe, som ligger rett ved stranden og ikke langt fra sentrum. Du velger selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Fantastiske utfluktsmuligheter

Når du reiser til Andalucia med Ving innser du snart at området har alle ingrediensene du trenger for en herlig ferie, uansett om du er golfer, festløve, strandelsker, matglad eller kulturinteressert. Her ligger det over 50 golfbaner. Kulturtilbudet er enormt. Langs kysten vrimler det av vakre, hvite fjellandsbyer, katedraler og mauriske slott. Du kan dra på utflukt til berømte steder som Gibraltar, Granada, Sevilla, Ronda og Màlaga. Den som vil kan til og med ta båten over til Marokko.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Luksushotell
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Lang strandpromenade
  • Fine strender
  • Mange restauranter

Våre gjesters vurdering Marbella

Finn reise til Marbella

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.