Se hotell (21)

Reiser til Marbella

Velger du å reise til Marbella får du det det meste av det beste. Den spanske solkysten har en magisk tiltrekningskraft, ikke bare på golfere.
Marbella er et klassisk reisemål, som etter en skikkelig ansiktsløftning har blitt vakrere enn noensinne. Her kan du spise på elegante restauranter, besøke barer, nattklubber og kasino og handle på kjøpesenteret El Corte Inglés. De gamle bydelene vet å sjarmere sine besøkende med vakre smug som domineres av hvitkalkede hus med smijernsbalkonger og fargesprakende blomster. Her ligger det også mange restauranter.
Ønsker du en dose med overdådig luksus i løpet av reisen til Marbella bør du ta en spasertur i yachthavnen i Puerto Banus. Her er det et stort utvalg av restauranter, kafeer, barer og eksklusive butikker. Nettene kan tilbringes på et diskotek eller en av de mange musikkbarene.

Vings reiser til Marbella

Når du reiser med Ving til Marbella kan du velge mellom å bo på et luksushotell i hjertet av Marbella, i leilighet nær stranden eller på et stort internasjonalt golfhotell. Du som reiser uten barn bort best på vårt Top Selection-hotell Gran Meliá Don Pepe, som ligger rett ved stranden og ikke langt fra sentrum. Du velger selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Fantastiske utfluktsmuligheter

Når du reiser til Andalucia med Ving innser du snart at området har alle ingrediensene du trenger for en herlig ferie, uansett om du er golfer, festløve, strandelsker, matglad eller kulturinteressert. Her ligger det over 50 golfbaner. Kulturtilbudet er enormt. Langs kysten vrimler det av vakre, hvite fjellandsbyer, katedraler og mauriske slott. Du kan dra på utflukt til berømte steder som Gibraltar, Granada, Sevilla, Ronda og Màlaga. Den som vil kan til og med ta båten over til Marokko.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Luksushotell
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Lang strandpromenade
  • Fine strender
  • Mange restauranter

Våre gjesters vurdering Marbella

Finn reise til Marbella