Bilder fra Spania

Maspalomas, Gran Canaria

Marbella

Cala d'Or, Mallorca

Cafe del Mar i San Antonio, Ibiza

Amadores, Gran Canaria

Las Palmas, Gran Canaria

Playa De Las Americas - Strandpromenaden, Tenerife

Gran Canaria

Fuengirola

Puerto de Mogán, Gran Canaria

Corralejo, Fuerteventura

Corralejo, Fuerteventura

Teide, Tenerife

Santa Cruz, Tenerife

Santa Cruz, Playa De Las Teresitas, Tenerife

Jandia, Fuerteventura

Costa Calma, Fuerteventura

La Gomera

Golf Santa Ponsa, Mallorca

Puerto de Soller, Mallorca

Maspalomas, Gran Canaria

Arguineguin, Gran Canaria

Barcelona

La Sagrada Familia, Barcelona

Stranden i Barcelona

Valldemossa, Mallorca

Balneario Illetas, Mallorca

Cala Mesquida, Mallorca

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.