Sunwing Cala Bona Beach

Hotellvurdering: 4,5

 • Leiligheter for opptil 6 personer
 • WiFi er inkludert på hele hotellet
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • All Inclusive mot betaling
 • Lollo & Bernie
 • Barneklubb med skandinavisk personale
 • Rett ved havet
 • Direktebuss t/r flyplassen*
 • Sjekk inn bagasjen på hotellet*
 • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
 • Babybasseng, beskyttet mot solen
 • Røykfritt

Avslappende familieferie på Mallorcas vakre østkyst.

Ta med familien og bo på et komfortabelt hotell med havet som blikkfang, golfbanen rett i nærheten og Fitness & Spa rett rundt hjørnet. Sunwing Cala Bona Beach ligger på Mallorcas østkyst, og her er alt lagt til rette for en deilig familieferie. Fra det store, innbydende bassengområdet har du panoramautsikt over Middelhavet.

Til sommeren 2017 har vi pusset opp samtlige Happy Baby og Royal Family Suites. De får blant annet nye senger, sofaer og utemøbler. Dessuten får alle Royal Family Suites på bakkeplan en stor terrasse med en herlig loungesofa.

Våre populære Lollo & Bernie Suites flytter inn i Jasmin. Her er det også oppussede Happy Baby-leiligheter, Royal Family Suites med stoe, herlige terrasser eller balkong med havutsikt. På Bouganvilla og Mimosa øker vi antallet Royal Family Suites på bakkeplan.

Nyhet! Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleieposer for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollo & Bernies koseklut følger også med for å gjøre babyen din ekstra fornøyd.

På Sunwing Cala Bona Beach slapper du aller best av på bassengområdene. Her finner både små og store badeløver sine favorittbasseng. Barna trives ekstra bra i det fantasifullt utformede barnebassenget med små vannsklier og annet moro. Dette bassenget ligger i behagelig avstand fra Mini Land og bassengbaren. Ved Bouganvilla finner du også et stort basseng og et solskjermet barnebasseng. Mimosa har også et stort basseng og et barnebasseng. Vil du bade i havet anbefaler vi sandstrendene i Cala Bona, som ligger 800 meter fra hotellet, eller i Cala Millor 2 kilometer unna. Fra Sunwing Cala Bona Beach kan du gå langs den fine strandpromenaden hele veien til Cala Millor,
langs veien er det restauranter og butikker.

Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Les mer Sunwing Cala Bona Beach Skjul tekst Røykfritt på Sunwing Family Resorts

Sunwing Cala Bona Beach er et helt røykfritt hotell med unntak av røykesonene på hotellområdet. Les mer under Hotellfakta.

Sunwing Inclusive

Godt, behagelig og billig. Bestiller du Sunwing Inclusive hjemmefra kan du forsyne deg med frokost hver dag, og 5 av 7 lunsjer og middager fra vår varierte og fristende buffé.

Sunwing All Inclusive

Vil du unne deg litt ekstra kan du prøve vår All Inclusive. Bestill den hjemmefra, så kan du drikke og spise så mye du ønsker fra vår frokost-, lunsj- og middagsbuffé i hele ferien. Iskrem, kaffe og mye annet er også inkludert. Les mer om våre smarte måltidspakker.

OBS! Begrenset antall plasser på begge Inclusive-alternativene. Bestill tidlig så har du større sjanse til å få plass!

*Transport fra flyplassen er ikke inkludert, men kan kjøpes på forhånd. Direktebuss t/r flyplassen og innsjekking av bagasje på hotellet gjelder kun når du flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under Hotellfakta om hva som gjelder for reisen din til Sunwing Cala Bona Beach. Her finner du informasjon om Easy Travel.

Adresse

Costa de los Pinos, 07559 Cala Bona, Mallorca, Spain
Telefon: +34 971 814 099
cala.bona@sunwing.net

Fasiliteter på Sunwing Cala Bona Beach

Prisliste