Spanish Grand Prix

Spanish Grand Prix, Barcelona

Formel 1-stallen kjenner godt til Circuit de Barcelona-Catalunya. De har konkurrert her siden 1991, og i tillegg utfører de mange tester på banen.

Det innebærer ikke at det mangler utfordringer. Barcelonas blanding av høy- og lavfartskurver, sammen med det skarpe og litt bulkete underlaget gjør et løp både fysisk og teknisk krevende. Dekkslitasjen er veldig stor, og de varierende vindene som sveiper over banen betyr at en optimal plassering i veibanen kan være vanskelig å oppnå.

Hvem av førerne som havner høyest på pallen avgjøres oftest i Elf corner, banens beste strekning for forbikjøringer. Men sesongens største utfordring for førerne er de avsluttende to svingene kalt New Holland. Her må man komme ut med høy fart for å maksimere hastigheten ned til start/mål og inn mot Elf.

I 2015 var det 25 år siden Barcelona var vertskap for Spanish Grand Prix første gang. Michael Schumacher har vært den mest fremgangsrike føreren på banen med totalt seks seire. Blant de aktive førerne har Kimi Räikkönen, Fernando Alonso, Sebastian Vettel, Lewis Hamilton og Felipe Massa tatt hjem seire her.

Les mer om reisemålet Spanish Grand Prix Skjul tekst

Billettkategorier
I grunnprisen er "General Admission"-billetter inkludert.
South and West General Entrance (Pelouse): Pelouse-seksjonen er den delen av Circuit de Cataluña som ligger ute på den vestre siden. Herfra ser man forskjellige deler av banen, svinger i tillegg til deler av den lange, rette strekningen. Begrenset innslipp.

Mot tillegg kan du bestille "I eller J"-billetter, eller billetter på Main Grandstand:
Grandstand I: Dette var den første tribunen med tak, og den ligger foran svingen Turisme de Cataluña, før den rette hovedstrekningen, og er en av banens raskeste svinger.
Grandstand J) Rett overfor depotene, med fullt overblikk over dekkbytter og startfelt, samt finish og avslutningsseremonien.
Main Grandstand: Med beliggenheten rett foran depotene har man fin utsikt over dekkbytter og startlinjen, samt seremonien på podiet. Utsikten mot den siste svingen før hovedstrekningen (Turisme de Cataluña), som er en av de raskeste og vanskeligste, er også fin.

Alle gjester får hver sin velkomstpakke med billettlomme, øreplugger, regnponcho, solkrem og penn i en praktisk pose.

Våre gjesters vurdering av Spanish Grand Prix

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Samlet hotellvurdering 4,5

Vurderingen baseres på 13 svar

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Et utvalg hotell - Spanish Grand Prix


Formel 1 i Spania er et av Vings nøye utvalgte hotell.Se flere bilder

Formel 1 i Spania, Spanish Grand Prix
 

Spanish Grand Prix, Barcelona

3,5
Gjestenes hotellvurdering 4,5

   
  Velg Formel 1 i Spania

  Chat med oss

  Man-tor: 08.30-21.00
  Fre: 08.30-18.00
  Lør: 10.00-15.00
  Søn: 12.00-16.00

  Start chat

  Les mer om MyHoliday Card