Reiser til Spanish Grand Prix

Formel 1-stallen kjenner godt til Circuit de Barcelona–Catalunya. De har konkurrert her siden 1991, og i tillegg utføres det mange tester på banen. Men det er ikke ensbetydende med at den mangler utfordringer.

Barcelonas blanding av høy- og lavfartskurver, sammen med det skarpe og litt bulkete underlaget gjør et løp både fysisk og teknisk krevende. Dekkslitasjen er veldig stor, og de varierende vindene som sveiper over banen betyr at en optimal plassering i veibanen kan være vanskelig å oppnå.
 
Mer informasjon Hvem av førerne som havner øverst på pallen avgjøres oftest i Elf corner, banens beste strekning for forbikjøringer. Men sesongens største utfordring for førerne er de avsluttende to svingene kalt New Holland. Her må man komme ut med høy fart for å maksimere hastigheten ned til start/mål og inn mot Elf.
 
I 2015 var det 25 år siden Barcelona var vertskap for Spanish Grand Prix for første gang. Michael Schumacher har vært den mest fremgangsrike føreren på banen med totalt seks seire. Blant de aktive førerne har Kimi Räikkönen, Fernando Alonso, Sebastian Vettel, Lewis Hamilton og Felipe Massa tatt hjem seire her.
Mindre informasjon

Billettkategorier

I grunnprisen er "General Admission"-billetter inkludert.
South and West General Entrance (Pelouse): Pelouse-seksjonen er den delen av Circuit de Cataluña som ligger ute på den vestre siden. Herfra ser man forskjellige deler av banen, svinger i tillegg til deler av den lange, rette strekningen. Begrenset innslipp.

Mer informasjon Mot tillegg kan du bestille "I eller J"-billetter, eller billetter på Main Grandstand:
Grandstand I: Dette var den første tribunen med tak, og den ligger foran svingen Turisme de Cataluña, før den rette hovedstrekningen, og er en av banens raskeste svinger.
Grandstand J) Rett overfor depotene, med fullt overblikk over dekkbytter og startfelt, samt finish og avslutningsseremonien.
Main Grandstand: Med beliggenheten rett foran depotene har man fin utsikt over dekkbytter og startlinjen, samt seremonien på podiet. Utsikten mot den siste svingen før hovedstrekningen (Turisme de Cataluña), som er en av de raskeste og vanskeligste, er også fin.
Mindre informasjon

Alle gjester får hver sin velkomstpakke med billettlomme, øreplugger, regnponcho, solkrem og penn i en praktisk pose.

Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser etc.

Større kart

Reis på formel 1 i Spania med Ving

Mer informasjon om reisen

Transport til Formel 1-banen
Din Formel 1-pakke inkluderer billett til lørdagens kvalifisering og til hovedløpet på søndag. Transport med buss mellom hotellet du bor på og Formel 1-banen er også inkludert. Reiselederservice (engelsktalende).
Reisetiden mellom hotellet og Formel 1-banen er ca. 50 minutter.
Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert.

Vår service

Du reiser på egen hånd, men det finnes representanter for Thomas Cook Sport på reisemålet som du kan kontakte hvis det er nødvendig. Telefonnummer finner du i dine reisedokumenter.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Kort er akseptert i stor utstrekning og minibanker finnes. Den beste vekslingskursen for kontanter får man som regel om man veksler i Norge, før avreise. Hvis du leier bil, garanteres depositumet ofte med kort. Mange hotell krever et depositum på kortet som garanti for ekstra utgifter, åpne telefonen etc.

Turistskatt Barcelona

De regionale myndighetene krever en hotellskatt på overnattinger i Barcelona samt i øvrige Katalonia. Skatten varierer mellom 0,72 euro og 2,48 euro pr. døgn og pr. person avhengig av hotellkategori. Skatten betales direkte til hotellet.

For 5-stjerners hotell er kostnaden 2,48 euro pr. døgn og person
For 4- stjerners hotell er kostnaden 1,21 euro pr. døgn og person
For 3-stjerners hotell og øvrige er kostnaden 0,72 euro pr. døgn og person

Barn og ungdommer som ikke har fylt 17 år er fritatt fra skatten. Vings klassifisering kan være annerledes enn den offisielle klassifiseringen av hotellet, som utgjør grunnlaget for skattens størrelse.

Flere Formel 1-reiser

Formel 1 i Belgia
Formel 1 i Belgia
Belgian Grand Prix, Belgia
 • 4 dager
 • Fly + hotell
 • Inkl. Frokost
 • Avreise 30 aug 2019 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Oslo, Gardermoen, 30 aug 2019, 4 dager
Formel 1 i Italia
Formel 1 i Italia
Italian Grand Prix, Italia
 • 4 dager
 • Fly + hotell
 • Inkl. Frokost
 • Avreise 6 sep 2019 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Oslo, Gardermoen, 6 sep 2019, 4 dager
Formel 1 i Abu Dhabi
Formel 1 i Abu Dhabi
Abu Dhabi Grand Prix, De forente arabiske emirater
 • 5 dager
 • Fly + hotell
 • Inkl. Frokost
 • Avreise 28 nov 2019 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Oslo, Gardermoen, 28 nov 2019, 5 dager
Formel 1 i Monaco
Formel 1 i Monaco
Monaco Grand Prix, Den franske riviera, Frankrike
 • 4 dager
 • Fly + hotell
 • Inkl. Frokost
 • Avreise 22 mai 2020 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Oslo, Gardermoen, 22 mai 2020, 4 dager