Cruise i Det indiske hav

Cruise i Det indiske hav

Et cruise i Det indiske hav er det perfekte valget for deg som drømmer om kritthvite strender, vaiende palmer, storslagen natur, spennende utflukter og eksotiske reisemål. Om bord på Costa Cruises får du en komfortabel tilværelse med flere bra restauranter, spa, treningsstudio og mye annet. Skipet seiler til noen av de mest fantastiske øyene i Det indiske hav. Mauritius byr på herlige strender, fin natur og restauranter med mat i verdensklasse. På Seychellene legger skipet til på hovedøya Mahé, der to overnattinger er inkludert i cruiseprisen. Det gir deg tid til å oppleve både Mahé og kanskje en av naboøyene; Praslin eller La Digue.

Hvorfor reise på cruise i Det indiske hav?

Madagaskar er verdens fjerde største øy og har et dyre- og planteliv som ikke ligner noe annet i verden. På øya finner du store naturreservater, severdigheter som imponerende sandsteinsformasjoner og ikke minst – gylne strender. På cruiset i Det indiske hav besøker vi også den grønne perlen La Reunion, en tropisk øy under fransk styre. I hovedstaden St. Denis blir du møtt av en herlig blanding av forskjellige kulturer. Øya er grønn og kupert, og ta gjerne turen opp på den høyeste toppen Maido (2 200 moh.). Her oppe er det fantastisk utsikt over vulkankrateret Cirques de Mafate.

Med Vings enkle cruisepakkeløsninger får du alt du trenger: fly, hotellovernatting i avreisebyen og selve cruiset. Med Costa Cruises blir er på ca. 10 euro/12.50 USD pr. voksen/dag og 5.50 euro/6.25 USD pr. barn/dag inkludert.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

I samarbeid med

Bli med til sjøs!

Bli med til sjøs!

Mer om cruise på bloggen vår

Viktig informasjon

Her har vi samlet all praktisk informasjon om hva som gjelder på våre cruise og rederier.

Viktig å vite om cruise

{{facet.Description}}