Se hotell (18)

Reiser til Malaysia

Velkommen til Malaysia. Reiser du med Ving kan du velge mellom ferie ved stranden, i byen eller en blanding.

I Malaysia kan du møte alle Asias ansikter – fargesprakende markeder, noen av verdens høyeste bygg, myter, legender og hvite paradisstrender der palmene kaster svalende skygger i den finkornede sanden. Prisnivået er lavt og malaysierne selv er kjent for sin imøtekommenhet og sine varme smil. Med Ving kan du oppleve storbyen Kuala Lumpur og strendene på Langkawi.

Finn ditt hotell
Vær og klima
Når er det best vær i Malaysia?
I Malaysia ligger Vings reisemål Langkawi, Kuala Lumpur og Penang. Klimaet her er tropisk med høysesong fra november til april. Dagtemperaturen ligger på rundt 28–33 grader og nattemperaturen på ca. 22–23 grader. Vannet har en temperatur på 27–28 grader. Regnperioden er fra september til november, og fortsetter inn i desember i Kuala Lumpur. Generelt regner det mindre i Langkawi og Penang. Månedene med mest sol og minst nedbør er januar, februar og mars. I Kuala Lumpur er de tørreste månedene januar, juni og juli. Regn forekommer året rundt, som oftest i form av korte og intensive skurer.

Reiser til Malaysia

Langkawi
Langkawi
  • Barnevennlig
  • Sport & aktiviteter
  • Strender
Herlige strender og fine muligheter for egne utflukter. Med Ving kan du skreddersy reisen din akkurat slik du vil.
Malakkahalvøya utgjør den sørligste delen av Sørøst-Asia, og det er her Malaysias hovedstad Kuala Lumpur ligger. Det er lett å forstå hvorfor byen er et så populært reisemål, for her finnes alt: Severdigheter, shopping, restauranter og uteliv. Dessuten er det rent og pent og ikke like kaotisk som i mange andre asiatiske storbyer – men prisene er like lave.
Kuala Lumpur
Kuala Lumpur er Malaysias fargerike og spennende hovedstad. Hvorfor ikke starte ferien med et par dager her?
Penang
Penang
Penang er ikke feil for en ferieuke eller to. Oppdag Georgetown, Ormetempelet, turstiene og ta en drink på legendariske Eastern & Oriental Hotel.

FINN REISE TIL Malaysia