Se hotell (56)

Reiser til Malaysia

I Malaysia får du oppleve flere spennende sider av Asia; fargesprakende markeder, skyskrapere, tusenårig historie, rik kultur og paradisstrender.
Hvis du bestiller en reise til Malaysia med Ving kan du selv velge avreisedato og hvor mange dager du vil at ferien skal vare. Hvis du vil oppleve så mye som mulig er det mulig å kombinere flere reisemål på en og samme tur. Du kan for eksempel starte med et par dager i hovedstaden Kuala Lumpur, og deretter reise til en av landets strandperler, som Langkawi eller Penang.

Severdigheter i Malaysia

Malaysia byr på mange spennende aktiviteter og severdigheter. På Langkawi er en av de mest populære attraksjonene taubanen Langkawi SkyCab. Fra denne har du makeløs utsikt over hele øya, og du kan se helt til Thailand når det er fint vær. Penang har også flere severdigheter det er verdt å få med seg, og tempelet Kak Lok Si regnes som et av Sørøst-Asias vakreste.

Hovedstaden Kuala Lumpur er på sin side en skikkelig storby med en verdenskjent skyline, og her finner du noen av verdens høyeste bygninger. Du kan besøke skyskrapere som Petronas Twin Towers, som inntil 2004 var verdens høyeste, og 421 meter høye KL Tower. Vær ute i god tid, og legg igjen høydeskrekken hjemme!
Finn ditt hotell
Finn reise til Malaysia

Reiser til Malaysia

Langkawi
En reise til øya Langkawi i Malaysia byr på herlige strender, naturopplevelser og aktiviteter. Du kan med fordel kombinere reisemålet med noen dager i landets hovedstad Kuala Lumpur.
Langkawi
Herlige strender og fine muligheter for egne utflukter. Med Ving kan du skreddersy reisen din akkurat slik du vil.
Bestill en reise til Malakkahalvøya og opplev Malaysias hovedstad på nært hold. Her finner du alt du forbinder med en storby i form av shopping, severdigheter, restauranter og uteliv.
Kuala Lumpur
Kuala Lumpur er Malaysias fargerike og spennende hovedstad. Hvorfor ikke starte ferien med et par dager her?
Penang
En reise til øya Penang i nordvestlige Malaysia frister med sandstrender, tropisk vegetasjon og yrende folkeliv. Penang er et perfekt utgangspunkt for deg som vil reise rundt på egen hånd.
Penang
Penang er ikke feil for en ferieuke eller to. Oppdag Georgetown, Ormetempelet, turstiene og ta en drink på legendariske Eastern & Oriental Hotel.