Se hotell (52)

Reiser til Indonesia

På en reise til Indonesia kan du slappe av på fantastiske sandstrender, dykke i krystallklart vann og nyte den vakre naturen.
Når du bestiller en reise til Indonesia med Ving, flyr du til Bali. Her kan du nyte ferien din i visshet om at feriebudsjettet ikke kommer til å sprekke. Indonesia er nemlig et veldig rimelig land å feriere i.

Vings reisemål i Indonesia

Indonesia består av mer enn 13 000 øyer som ligger spredt over et område på nesten 500 mil mellom Australia og fastlandet på Sørøst-Asia. Vings reisemål Bali har variert natur med et rikt dyreliv. Her finner du alt fra vulkaner og fuktig regnskog til vakre sandstrender og enorme rismarker.

Ting å gjøre i Indonesia

Siden Indonesia er et øyrike dreier mange av aktivitetene seg om ting man kan gjøre over og under havoverflaten. Du kan for eksempel prøve dykking, snorkling, surfing eller windsurfing. Inne på land kan du gå fotturer og spille golf eller tennis om du liker litt mosjon i ferien. For den som jakter på adrenalinkick kan rafting bli et ferieminne for livet. Det går selvsagt an å bare koble av på stranden, eller bestille en herlig spa-behandling også.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Indonesia?
Øya Bali har et tropisk klima med høy luftfuktighet og en jevn temperatur året rundt. På dagtid er gjennomsnittstemperaturen 30–31 grader og om natten 25–26 grader. I vannet er det 27–29 grader. Det som varierer mest i løpet av året er antall soltimer og nedbørsmengden.

Bali

Regnperiode fra desember til mars, men regnskurer forekommer året rundt. Den tørreste perioden er fra mai til oktober, da regner det minst.
Pass og visum
For norske statsborgere må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra Indonesia. Passet må ha minst en ubrukt side ved innreise.
Fra og med 6. april 2022 kan du søke om Visa on Arrival (VOA) for turistformål. Visumet er gyldig i 30 dager og kan fornyes én gang (opptil 30 dager). Til søknaden må du fremvise gyldig pass, returbillett og reiseforsikring (som dekker covid-19). Søknadsgebyret er på IDR 500.000 (ca. 350 NOK). Vær oppmerksom på at Visa on arrival ikke er tilgjengelig ved alle grenseoverganger. Ved disse grenseovergangene må du ha gyldig visum før innreise.

For mer informasjon ta kontakt med Indonesias ambassade på tlf. 22 12 51 30. http://indonesia-oslo.no/

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Indonesia.

Vær oppmerksom på at indonesiske myndigheter har innskjerpet passreglene slik at du kan bli nektet innreise til landet hvis passet ditt er skadet. Det skal f.eks. ikke forekomme egne notater i det, vannskader, fillete eller løse sider.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til Indonesia

Lar du deg lokke av dyreliv, tett regnskog, fine strender, shopping, aktiviteter og uteliv? Da er en reise til Bali noe for deg! Velg mellom flere reisemål langs kysten og oppe i fjellene.
Sanur
Sanur er et avslappende og barnevennlig reisemål som først og fremst er kjent for sin fine sandstrand med en lang strandpromenade. Det ligger også flere restauranter, barer og butikker i nærheten.
Nusa Dua
Nusa Dua passer er et rolig og litt luksuriøst område. Her finner du noen av øyas fineste strender, og hotellene våre har selvfølgelig strandbeliggenhet. Hovedstaden er også bare en kort taxitur unna.
Kuta Beach
  • Attraksjoner
  • Sport & aktiviteter
  • Strender
Kuta Beach er Balis livligste turistreisemål med heftig uteliv, bra shopping og mange restauranter. Med Ving bor du i rolige omgivelser, men med kort vei til uteliv og fornøyelser.
Ubud
Når du reiser til den vakre kulturbyen Ubud venter avkobling for kropp og sjel. Byen er Balis kulturelle sentrum, og beliggenheten oppe i fjellene gjør klimaet mildere og tempoet roligere.
Lovina Beach
Kombiner reisen til sørlige Bali med Lovina Beach på nordkysten! Her får du en rolig ferie, og reisemålet byr på svarte lavastrender, spennende dykking og strandnære hotell.
Candidasa
Candidasa var i utgangspunktet en liten fiskerlandsby, men som takket være sin vennlige atmosfære har blitt svært populær blant reisende som bare vil slappe av i palmeskyggen i ferien.
Seminyak
Seminyak er et litt roligere alternativ til Kuta Beach. Reisemålet passer like bra for familier som for deg som vil bo i litt mer elegante omgivelser ved en fantastisk strand.

Finn reise til Indonesia
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.