Se hotell (15)

Reiser til Kina

På en reise til Kina får du oppleve en særegen blanding av øst og vest i kombinasjon med vakker natur på øyene i området rundt Hong Kong.
Med sine 1,4 milliarder innbyggere er Kina Asias største og verdens mest folkerike land. Det er selvsagt mye å gjøre og oppleve på en reise til Kina – du kan shoppe til lave priser og riktig fråtse i ekte kinesisk mat, helt annerledes enn det vi kaller "kinesisk mat" hjemme i Norge.

Opplev Kina

Det er ingen ende på steder og severdigheter man kan besøke på en reise til Kina. Blant de aller mest populære finner man Den himmelske freds plass, Den forbudte by og Den kinesiske mur, som står på UNESCOs verdensarvliste. Det er mange lokalt arrangerte utflukter å velge mellom, tilpasset forskjellige aldersgrupper og interesser.

Vings reiser til Kina

Når du bestiller en reise til Kina med Ving bor du i storbyen Hong Kong. Dette er en verdensby som er påvirket av både østlige og vestlige tradisjoner. Byens hovedområder er Hong Kong Island, Kowloon Peninsula og New Territories. Her er det mer enn nok å se og gjøre i løpet av et spennende opphold, enten det varer i to dager eller to uker.
Finn ditt hotell
Finn reise til Kina

Reiser til Kina

Flere reisemål i Kina
Hong Kong
Når du reiser til Hong Kong kan du la deg begeistre av shoppingmulighetene, maten, severdigheten og det yrende folkelivet. Hong Kong ligner ikke på noe annet.