Se hotell (16)

Reiser til Kina

På en reise til Kina får du oppleve en særegen blanding av øst og vest i kombinasjon med vakker natur på øyene i området rundt Hong Kong.
Med sine 1,4 milliarder innbyggere er Kina Asias største og verdens mest folkerike land. Det er selvsagt mye å gjøre og oppleve på en reise til Kina – du kan shoppe til lave priser og riktig fråtse i ekte kinesisk mat, helt annerledes enn det vi kaller "kinesisk mat" hjemme i Norge.

Opplev Kina

Det er ingen ende på steder og severdigheter man kan besøke på en reise til Kina. Blant de aller mest populære finner man Den himmelske freds plass, Den forbudte by og Den kinesiske mur, som står på UNESCOs verdensarvliste. Det er mange lokalt arrangerte utflukter å velge mellom, tilpasset forskjellige aldersgrupper og interesser.

Vings reiser til Kina

Når du bestiller en reise til Kina med Ving bor du i storbyen Hong Kong. Dette er en verdensby som er påvirket av både østlige og vestlige tradisjoner. Byens hovedområder er Hong Kong Island, Kowloon Peninsula og New Territories. Her er det mer enn nok å se og gjøre i løpet av et spennende opphold, enten det varer i to dager eller to uker.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Kina?
I Hong Kong råder et tropisk klima, noe som betyr svært varme og fuktige somre, og behagelig varme vintre. Temperaturen er sjeldent lavere enn 18 grader om vinteren, men nettene kan være noe kjøligere. På sommeren er temperaturen rundt 30 grader på dagtid. I vår- og høstmånedene er det ca. 25 grader på dagtid, og rundt 20 om nettene. Regn forekommer året rundt. Orkansesongen varer fra sensommeren til tidlig på høsten, i denne perioden kan det bli en del kraftig uvær.
Pass og visum
Ved innreise til Kina og ved reiser i regionen må passet være gyldig minst seks måneder etter hjemkomst. Norske borgere trenger visum for opphold i Kina. Som følge av covid-19-epidemien har kinesiske myndigheter innført svært strenge, midlertidige visum- og innreiserestriksjoner. For mer informasjon ta kontakt med Kinas ambassade på tlf. 22 49 05 70. http://www.chinese-embassy.no/eng/

Reiser til Kina

Hong Kong
Når du reiser til Hong Kong kan du la deg begeistre av shoppingmulighetene, maten, severdigheten og det yrende folkelivet. Hong Kong ligner ikke på noe annet.

Finn reise til Kina
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.