Se hotell (46)

Reiser til Japan

En reise til Japan er en fengslende vandring mellom kontraster; her går tusenårig historie og hypermoderne, teknologisk innovasjon hånd i hånd.

Besøk templene med sine urgamle tradisjoner og ritualer, før du setter kurs mot en av de utallige karaokebarene for en betydelig mer jordnær opplevelse. Tusenvis av spennende opplevelser venter den nysgjerrig tilreisende, og japanerne selv er ofte mer enn villige til å vise og fortelle oss om landets kultur og særegenheter. Når du bestiller en reise til Japan bor du i landets enorme hovedstad Tokyo.

Vings reiser til Japan

Om du er ute etter en annerledes og eksotisk opplevelse er det på tide med en reise til Japan. Når du bestiller en reise med Ving kan du velge hvor lenge du vil være borte, men her lønner det seg ikke å være knipen på antall dager, for i Japan er det så uendelig mye å oppleve. Om du reiser til Tokyo i månedsskiftet mars/april kan du oppleve Sakura, kirsebærblomstringen som er litt av en folkefest i Japan. Det beste stedet for dette i Tokyo er Ueno-parken, hvor det er mer enn tusen kirsebærtrær.

Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Japan?
Japans klima varierer stort avhengig av om du befinner deg i nord eller sør. Tokyo har et subtropisk klima med varme, fuktige somre og milde vintre. Det er mest populært å besøke byen om våren og høsten. Perioden juni–september er den varmeste med ca. 25-31 grader på dagtid. Den kjøligste perioden er desember–mars med en dagtemperatur på rundt 10-13 grader. Desember og januar er de tørreste månedene. Generelt sett kan man si at klimaet i Japan er fuktig. Landet rammes også regelmessig av tyfoner, men størst risiko for dette er det mellom juli og september.
Pass og visum
Pass og visum
Alle personer som reiser til land utenfor Schengen må ha med seg pass, dette skal ofte være gyldig i seks måneder etter hjemreise. Innenfor Schengen kreves det at man har med pass eller nasjonalt ID-kort som er gyldig under hele reisen. Les mer på ving.no/pass-og-visum.

Spørsmål om pass og visum må stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Reiser til Japan

Nyhet!
Tokyo
Spis sushi, syng karaoke, se sumobryting og besøk noen av de merkelige temarestaurantene japanere har slik forkjærlighet for. Velkommen til Tokyo – en verden for seg selv!

FINN REISE TIL Japan