Se hotell (37)

Reiser til Japan

En reise til kontrastfylte Japan er uforglemmelig, hvor tusen år med historie og gamle tradisjoner møter høyteknologi og storbyenes neonlys.
Besøk templene med sine urgamle tradisjoner og ritualer, før du setter kurs mot en av de utallige karaokebarene for en betydelig mer jordnær opplevelse. Tusenvis av spennende opplevelser venter den nysgjerrig tilreisende, og japanerne selv er ofte mer enn villige til å vise og fortelle oss om landets kultur og særegenheter. Når du bestiller en reise til Japan bor du i landets enorme hovedstad Tokyo.

Vings reiser til Japan

Om du er ute etter en annerledes og eksotisk opplevelse er det på tide med en reise til Japan. Når du bestiller en reise med Ving kan du velge hvor lenge du vil være borte, men her lønner det seg ikke å være knipen på antall dager, for i Japan er det så uendelig mye å oppleve. Om du reiser til Tokyo i månedsskiftet mars/april kan du oppleve Sakura, kirsebærblomstringen som er litt av en folkefest i Japan. Det beste stedet for dette i Tokyo er Ueno-parken, hvor det er mer enn tusen kirsebærtrær.
Finn ditt hotell
Finn reise til Japan

Reiser til Japan

Tokyo
Spis sushi, syng karaoke, se sumobryting og besøk noen av de merkelige temarestaurantene japanere har slik forkjærlighet for. Velkommen til Tokyo – en verden for seg selv!

Inspirasjon og reisetips

Gate i Tokyo

Guide til kjente områder i Tokyo

Tokyo – hypermoderne, historie, kultur, metropol og galskap. Vår reiseekspert gir sine beste tips for byen og guider deg rundt skyskrapere, neonskilt og klassiske templer i Japans hovedstad.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.