Se hotell (100)

Reiser til De forente arabiske emirater

Velkommen til sol, varme og deilig badeliv – midt på vinteren. De forente arabiske emirater tilbyr eksotisk og solfylt luksus.

Det tar ca. syv timer å fly til De forente arabiske emirater, som består av syv små og relativt selvstendige emirater på den arabiske halvøya. Her får du en rolig og trygg ferie, med nesten garantert solskinn. Når du reiser med Ving kan du velge mellom fem av emiratene: Dubai, Ras Al Khaimah, Abu Dhabi, Fujairah og Ajman. Navnene kan høres ut som de er tatt ut av et eventyr, men virkelighetens emirater er moderne byer med flere topphotell, herlige strender og velassorterte kjøpesentre. Det er først og fremst det høye servicenivået og den blankpolerte finishen som kommer til å gjøre besøket uforglemmelig.

Seks reisemål i Dubai

Når du reiser til Dubai med Ving kan du velge mellom seks forskjellige reisemål: Deira, Bur Dubai, Downtown Dubai, Jumeirah Beach, Jebel Ali – og splitter nye Dubai Parks and Resorts, et stort område med flere fornøyelsesparker. Det er også mulig å kombinere flere av reisemålene på en og samme ferie.

Abu Dhabi

Abu Dhabi er det største av emiratene, og her kan du blant annet få med deg et av Formel 1-sirkusets mer spektakulære løp: Abu Dhabi Grand Prix på Yas Marina Circuit. Det er en av verdens mest morderne baner, og sjåførene kommer opp i en toppfart på mer enn 300 km/t. I tillegg til fart og spenning kan Abu Dhabi by på strender, underholdning og andre opplevelser.

Fujairah

Fujairahs milelange strender vender mot Omanbukten og Det indiske hav, og de har godt med tumleplass – perfekt for deg som reiser med barn. I sentrum er det markeder, gode shoppingmuligheter og yrende folkeliv, og den dramatiske naturen byr på spennende utfluktsmuligheter.

Ajman

Ajman er det minste emiratet, og her får du en herlig ferie på et av luksushotellene ved den vakre stranden. Her kan du koble helt av, og hvis du vil kan du krydre ferien med en spennende utflukt eller to.

Ras al Khaimah

I Ras al Khaimah venter både fine strender og spennende opplevelser, og du kan bo på noen av emiratets mest luksuriøse hotell. Her finnes alle tenkelige vannsporter, og du kan også dra på ørkensafari eller fjellklatring.

Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i De forente arabiske emirater?
I De forente arabiske emirater har Ving hotell i flere emirater, nærmere bestemt på reisemålene Jumeirah Beach, Jebel Ali, Downtown Dubai, Bur Dubai, Deira, Ajman, Fujairah, Ras Al Khaimah og Abu Dhabi. Her er det et tropisk ørkenklima med hete somre og varme vintre. Dagtemperaturen om sommeren, juni–september, er ofte over 40 grader og luftfuktighetene er høy. Om vinteren, desember–mars, er det litt svalere med 23–27 grader og litt lavere luftfuktighet. Havet er deilig og badevennlig året rundt, med temperaturer fra 20 til 28 grader. Nedbøren er veldig sparsom, stort sett regner det ikke mellom mai og november.

Reiser til De forente arabiske emirater

Med Ving kan du reise til Dubai når du vil, bli så lenge du ønsker og velge mellom seks ulike reisemål.
Jumeirah
  • Shopping
  • Strender
  • Attraksjoner
Jumeirah Beach er et eksklusivt område som passer perfekt for deg som vil oppleve Dubais fantastiske strender. Det er heller ikke langt inn til storbypulsen i Dubais sentrum.
Deira
I Deira bor du midt i smørøyet – blant souker og shopping. Når du reiser med Ving kan du velge mellom flere hotell, som er litt billigere enn på de fleste andre reisemål i Dubai.
Downtown Dubai
Bydelen Downtown Dubai er eksklusiv og spennende, med mange elegante butikker og luksuriøse hotell.
Bur Dubai
Bur Dubai er en litt roligere del av byen Dubai, men det er kort vei til både shopping og fornøyelser.
Jebel Ali
Reis med Ving til Jebel Ali i Dubai, og nyt en herlig ferie på et strandhotell med massevis av aktiviteter.
Dubai Parks and Resorts
Fornøyelsesparkene som utgjør Dubai Parks and Resorts er det nyeste tilskuddet til emiratets mange heftige severdigheter og attraksjoner.
Flere reisemål i De forente arabiske emirater
Abu Dhabi
Abu Dhabi lokker med lekre strender, uendelig shoppingtilbud og en herlig blanding av moderne og tradisjonelle. Her møtes skyskrapere og arabiske palass i skjønn forening.
Ras Al Khaimah
I emiratet Ras al Khaimah finner du både fine hotell og barnevennlige strender i vakre omgivelser.
Fujairah
Fujairah er et barnevennlig reisemål der du sannsynligvis vil ha lyst til å tilbringe store deler av ferien på den herlige stranden og på hotellet.
Nyhet!
Ajman
Ajman er det minste av de syv emiratene som utgjør De forente arabiske emirater. Dette er reisemålet for deg som vil bo luksuriøst i rolige omgivelser, på fine hotell med strandbeliggenhet.
Abu Dhabi Grand Prix

Opplev Formel 1 i verdensklasse på en av verdens mest avanserte baner. Banen ligger ved havet, og den fantastiske beliggenheten tåler å sammenlignes med Monaco.

Bli med Ving på en Formel 1-reise til Abu Dhabi og opplev både De forente arabiske emirater og racing på en og samme reise.

FINN REISE TIL De forente arabiske emirater