Se hotell (100)

Reiser til De forente arabiske emirater

Reis med Ving til De forente arabiske emirater. Her er det strender, luksus, natur, et enormt utvalg av aktiviteter, alltid sol – året rundt.
Det tar ca. syv timer å fly til De forente arabiske emirater, som består av syv små og relativt selvstendige emirater på den arabiske halvøya. Her får du en rolig og trygg ferie, med nesten garantert solskinn. Når du reiser med Ving kan du velge mellom fem av emiratene: Dubai, Ras Al Khaimah, Abu Dhabi, Fujairah og Ajman. Navnene kan høres ut som de er tatt ut av et eventyr, men virkelighetens emirater er moderne byer med flere topphotell, herlige strender og velassorterte kjøpesentre. Det er først og fremst det høye servicenivået og den blankpolerte finishen som kommer til å gjøre besøket uforglemmelig.

Syv reisemål i Dubai

Når du reiser til Dubai med Ving kan du velge mellom syv forskjellige reisemål: Deira, Bur Dubai, Downtown Dubai, Jumeirah Beach, Jebel Ali, La Mer Beach samt Dubai Parks and Resorts, for alle som vil reise med barn til Dubai. Det er også mulig å kombinere flere av reisemålene på en og samme ferie. For eksempel strendene og butikkene i Jumeirah Beach med oppevelsene i Dubai Parks and Resorts.

Abu Dhabi

Abu Dhabi er det største av emiratene, og her kan du blant annet få med deg et av Formel 1-sirkusets mer spektakulære løp: Abu Dhabi Grand Prix på Yas Marina Circuit. Det er en av verdens mest moderne baner, med en toppfart på mer enn 300 km/t. I tillegg til fart og spenning kan Abu Dhabi by på strender, underholdning og andre opplevelser.

Fujairah

Fujairahs milelange strender vender mot Omanbukten og Det indiske hav, og de har godt med tumleplass – perfekt for deg som reiser med barn. I sentrum er det markeder, gode shoppingmuligheter og yrende folkeliv, og den dramatiske naturen byr på spennende utfluktsmuligheter.

Ajman

Ajman er det minste emiratet, og her får du en herlig ferie på et av luksushotellene ved den vakre stranden. Her kan du koble helt av, og hvis du vil kan du krydre ferien med en spennende utflukt eller to.

Ras al Khaimah

I Ras al Khaimah venter både fine strender og spennende opplevelser, og du kan bo på noen av emiratets mest luksuriøse hotell. Her kan du prøve deg på alle typer vannsport, og du kan også dra på ørkensafari eller fjellklatring.
Finn ditt hotell
Finn reise til De forente arabiske emirater

Reiser til De forente arabiske emirater

Bestill en reise til dubai om du lengter etter sol og varme i kombinasjon med luksus, shopping, kultur og severdigheter utenom det vanlige.
Jumeirah
Jumeirah Beach er et eksklusivt område som passer perfekt for deg som vil oppleve Dubais fantastiske strender. Det er heller ikke langt inn til storbypulsen i Dubais sentrum.
Deira
I Deira bor du midt i smørøyet – blant souker og shopping. Når du reiser med Ving kan du velge mellom flere hotell, som er litt billigere enn på de fleste andre reisemål i Dubai.
Downtown Dubai
Bydelen Downtown Dubai er eksklusiv og spennende, med mange elegante butikker og luksuriøse hotell.
Bur Dubai
Bur Dubai er en litt roligere del av byen Dubai, men det er kort vei til både shopping og fornøyelser.
Jebel Ali
Bestill en reise med Ving til Jebel Ali i Dubai og nyt en herlig ferie på et strandhotell med massevis av aktiviteter.
Dubai Parks and Resorts
Dubai Parks and Resorts er Dubai for barna, med en mengde spennende ting å se og gjøre i den store fornøyelsesparken.
La Mer Beach
Fly med Ving til Dubai og La Mer Beach. Her kan du kombinere sol, bading og avslapping med skikkelig bra shopping.
Flere reisemål i De forente arabiske emirater
Abu Dhabi
Abu Dhabi lokker med lekre strender, uendelig shoppingtilbud og en herlig blanding av det moderne og det tradisjonelle. Her møtes skyskrapere og arabiske palass i skjønn forening.
Ras Al Khaimah
I emiratet Ras al Khaimah finner du både fine hotell og barnevennlige strender i vakre omgivelser.
Fujairah
Fujairah er et barnevennlig reisemål der du sannsynligvis vil ha lyst til å tilbringe store deler av ferien på den herlige stranden og på hotellet.
Ajman
Ajman er det minste av de syv emiratene som utgjør De forente arabiske emirater. Dette er reisemålet for deg som vil bo luksuriøst i rolige omgivelser, på fine hotell med strandbeliggenhet.

Inspirasjon

Dubai

Cruise i Persiabukten

Bestill en opplevelse utenom det vanlige – et cruise i Persiabukten. Oppdag flere spennende reisemål og skap minner for livet. I tillegg er flyreise og hotellovernattinger alltid inkludert når du bestiller cruise i Persiabukten hos oss.

Ras Al Khaimah ørkenen

Vintersol og enestående opplevelser i Ras Al Khaimah

Bli med vår reiseekspert Maria på en forlenget helgetur til Ras Al Khaimah. Her venter vintersol og unike opplevelser. Prøv for eksempel jeepsafari og kom helt tett på nasjonaldyret Den Arabiske Oryx-antilope. Eller hva med å “fly” ned Jebel Jais-fjellet på verdens lengste zipline? Les Marias tips om Ras Al Khaimah her.