Se hotell (2)

Reiser til Cala San Vicente

I Cala San Vicente venter en terrasse ved havet og god mat og drikke – trenger man egentlig noe mer i ferien?

Cala San Vicente på nordsiden av Mallorca er et av øyas minste og fredeligste reisemål. Steder er bygget opp rundt de små strendene nederst i en dal i fjellkjeden Tramuntana, men Cala San Vicente har ikke markert seg på turistkartet ennå. Cala San Vicente er det perfekte stedet for deg som bare vil ha fred og ro i ferien. Du vil sannsynligvis ikke røre deg av flekken når du først har slått deg ned på dette herlige stedet, men en avstikker til noen av stedets gode restauranter frister kanskje, om du er glad i lokal kokekunst. Pollensa ligger ikke lenger enn en mils vei unna med taxi eller buss om du ønsker større variasjon. Der har de byliv med butikker, markeder og enda flere restauranter og tapasbarer.

Cala San Vicente når du skal reise uten barn

Skal du reise uten barn er det flere gode hotellalternativ i Cala San Vicente, for eksempel Hotel Niu. Her bor du bra, spiser godt og slapper av på hotellterrassen – gjerne i selskap med din yndlingsforfatter. Eller hva med luksuriøse og helt spesielle femstjerners Hotel La Moraleja? Dette hotellet var en gang en herregård, i dag gjort om til et hotell med en særegen, elegant stil.

Utflukter på egen hånd

Fra Cala San Vicente er det lett å dra på lengre og kortere oppdagelsesreiser. Hvorfor ikke leie bil i noen dager? Da kan du dra opp i Tramuntanafjellene og nyte den vakre naturen, utforske Mallorcas vindistrikt eller besøke noen av de mange markedene på øya. Hvorfor ikke bestille leiebil sammen med reisen? Da har du bil når du trenger det, og du slipper å bruke tid på bestilling i ferien.

Nyttige tips
  • God pris på leiebil
  • Hotell på stranden
  • Veldig fornøyde gjester
  • Lokale restauranter
  • Hotell for voksne
  • Fin sandstrand
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Cala San Vicente

Barnevennlig
2,0
Strender
2,0
Attraksjoner
1,0
Finn reisen din til Cala San Vicente