Sunwing Alcudia Beach - midt på Alcudias fineste strand.

Sunwing Alcudia Beach

Hotellvurdering: 4,5

 • Leiligheter for opptil 8 personer
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • All Inclusive mot betaling
 • Lollo & Bernie
 • Barneklubb med skandinavisk personale
 • Strandområde
 • Direktebuss t/r flyplass*
 • Sjekk inn bagasjen på hotellet*
 • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
 • Babybasseng, beskyttet mot solen
 • Røykfritt

Velkommen til vårt familieparadis med perfekt beliggenhet på stranden! Sunwing Alcudia Beach har alt en barnefamilie drømmer om i ferien. Hotellet består av ni leilighetsområder som alle ligger rett ved den hvite, brede og milelange sandstranden. Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" som beste familiehotell på Mallorca 2017.

På Sunwing Alcudia Beach spiser og drikker du godt på La Tasca og Fino Restaurant & Grill. I Lime Bar kan du avslutte kvelden med en avkjølende drink.

På Sunwing Alcudia Beach finnes det flere bassengområder for barn, Mini Land, Teen Lounge og Fitness & Spa med treningsstudio. Sunwing Alcudia Beach er uten tvil et av Mallorcas beste familiehotell. Velkommen hit du også!

Hotellet ligger perfekt til for deg som vil nyte hotelltilværelsen samtidig som du har kort vei til shopping, fornøyelser og restauranter rundt marinaen i Alcudia, som ligger en kilometer fra Sunwing Alcudia Beach.

Nyhet!
Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleiepose for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollos rangle følger også med for å gjøre babyen din ekstra glad.

Sportshotell
Sunwing Alcudia Beach er et hotell med spesielt gode treningsforhold innen ulike sportsgrener. Hotellet er det første som oppfyller våre kriterier for å kalles et sportshotell. Her finner du flotte løyper til løping, sykling og rulleski. Hotellet tilbyr også basseng, treningsstudio og massasje.


PT – skreddersy treningen
Nå har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien med personlig trener på Sunwing Alcudia Beach. Med PT får du hjelp til å skreddersy treningen din, ut ifra dine egne forutsetninger. Les mer om hvorfor du bør bestille en PT i ferien.

Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Les mer Sunwing Alcudia Beach Skjul tekst Røykfritt på Sunwing Family Resorts

Sunwing Alcudia Beach er et helt røykfritt hotell, med unntak av røykesonene på hotellområdet. Les mer under Hotellfakta.

Sunwing Inclusive

Godt, behagelig og billig. Bestiller du Sunwing Inclusive hjemmefra kan du forsyne deg med frokost alle dager og lunsj og middag fem av syv dager fra vår varierte og fristende buffé.

Sunwing All Inclusive

Vil du ha det ekstra bekvemt kan du prøve vår All Inclusive. Bestill hjemmefra så spiser og drikker du så mye du vil fra vår frokost-, lunsj- og middagsbuffé i hele ferien. Iskrem, kaffe og mye annet er også inkludert. Les mer om våre smarte måltidspakker.

OBS! Begrenset antall plasser på begge Inclusive-alternativene. Bestill tidlig så har du større sjanse til å få plass!

*Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss t/r hotellet og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder kun når du flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under Hotellfakta om hva som gjelder for reisen din til Sunwing Alcudia Beach. Her finner du mer informasjon om Easy Travel.

Adresse

c/Minerva no 15,
07400 Puerto de Alcudia, Mallorca
Telefon: Nuevas Palmeras, +34 971 89 14 50
E-post (kun engelsk): alcudia@sunwing.net

Fasiliteter på Sunwing Alcudia Beach

Prisliste