Se hotell (22)

Reiser til Torremolinos

Torremolinos er et av Spanias mest besøkte reisemål. Herfra er det ca. en halvtime til populære Malaga.
Stranden i Torremolinos er lange og bred, og restaurantutvalget er stort med både spanske og internasjonale restauranter, mange med lekre fiske- og skalldyrsretter på menyen. La Carihuela, den gamle fiskerlandsbyen, har flere restauranter som serverer Malagas velsmakende spesialitet Pescado al Sal – fisk innbakt i salt. I vinterhalvåret er tempoet ganske rolig, mens i sommermånedene er det fullt liv på alle barene i Puerto Marina.

Vings Torremolinos

Reiser du med Ving til Torremolinos har du mange hotell å velge mellom langs kysten. Skal du reise med barn bør du ta en titt på vårt familievennlige hotell Sol Príncipe, som har flere basseng og show med tema fra kjente musikaler.
For deg som reiser uten barn er Meliá Costa Del Sol et bedre alternativ. Dette er et Popular Selection-hotell med beliggenhet rett på den lange, fine strandpromenaden. Når du bestiller en reise med Ving til Torremolinos bestemmer du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Utforsk omgivelsene

Andalucia har alle ingredienser som skal til for å få en herlig ferie uansett hva du måtte være ute etter. Her får strandløver, festglade, matelskere, kulturinteresserte og golfgale innfridd ønskene sine. Området har over 50 golfbaner, kulturtilbudet er stort og langs kysten vrimler det av vakre, hvite landsbyer, katedraler og mauriske slott. Du kan dra på utflukt til kjente steder som Gibraltar, Granada, Sevilla, Ronda og Malaga. Det er også mulig å ta båten over til Marokko.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Fine strender
  • Bra uteliv
  • Mange restauranter
  • Lang strandpromenade

Våre gjesters vurdering Torremolinos

Finn reise til Torremolinos

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.