Se hotell (21)

Reiser til Torremolinos

Torremolinos er et av Spanias mest besøkte reisemål. Herfra er det ca. en halvtime til populære Malaga.
Stranden i Torremolinos er lange og bred, og restaurantutvalget er stort med både spanske og internasjonale restauranter, mange med lekre fiske- og skalldyrsretter på menyen. La Carihuela, den gamle fiskerlandsbyen, har flere restauranter som serverer Malagas velsmakende spesialitet Pescado al Sal – fisk innbakt i salt. I vinterhalvåret er tempoet ganske rolig, mens i sommermånedene er det fullt liv på alle barene i Puerto Marina.

Vings Torremolinos

Reiser du med Ving til Torremolinos har du mange hotell å velge mellom langs kysten. Skal du reise med barn bør du ta en titt på vårt familievennlige hotell Sol Príncipe, som har flere basseng og show med tema fra kjente musikaler.
For deg som reiser uten barn er Meliá Costa Del Sol et bedre alternativ. Dette er et Popular Selection-hotell med beliggenhet rett på den lange, fine strandpromenaden. Når du bestiller en reise med Ving til Torremolinos bestemmer du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Utforsk omgivelsene

Andalucia har alle ingredienser som skal til for å få en herlig ferie uansett hva du måtte være ute etter. Her får strandløver, festglade, matelskere, kulturinteresserte og golfgale innfridd ønskene sine. Området har over 50 golfbaner, kulturtilbudet er stort og langs kysten vrimler det av vakre, hvite landsbyer, katedraler og mauriske slott. Du kan dra på utflukt til kjente steder som Gibraltar, Granada, Sevilla, Ronda og Malaga. Det er også mulig å ta båten over til Marokko.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Fine strender
  • Bra uteliv
  • Mange restauranter
  • Lang strandpromenade

Våre gjesters vurdering Torremolinos

Finn reise til Torremolinos