Se hotell (6)

Reiser til Positano

Positano er en av de peneste byene på Amalfikysten, kalt en av verdens vakreste kyststrekninger, med betagende omgivelser, strender og restauranter.
Ved første øyekast ser Positano ut til å stige direkte opp fra Middelhavet. Her klamrer husene seg fast oppover og langsetter de bratte klippeveggene, og utsikten over byen og det blå Middelhavet er fantastisk. Med Ving bor du i hjertet av Positano, nær sentrum og stranden, eller litt oppe i høyden med herlig utsikt over havet.

Forfatternes drømmested

Positano sies å være en av kystens vakreste byer, og hvis du noen gang har kjørt på de svingete veiene her, der fantastisk utsikt over dramatiske fjell og blått hav avløser hverandre, så vil du nok ikke si deg uenig.
Forfatteren John Steinbeck beskrev en gang Positanos skjønnhet med ordene: "Det er et drømmested som føles uvirkelig når man er der, men som alltid virker forlokkende ekte når man forlater det.» En reise til Positano er et minne for livet.

Stranden i sentrum

I Positano ligger stranden midt i sentrum, og det er svimlende utsikt over havet fra mange steder i byen, hvor bebyggelsen klatrer oppover de bratte klippeveggene. Når du rusler rundt i de trange gatene kan du nesten se for deg hvordan Lawrence, Gorkij, Ibsen og alle de andre forfatterne som ferierte her, gikk rundt og fikk inspirasjon.

Kultur- og matopplevelser

Kulturen har en stor plass i Positanos historie, og det er like merkbart den dag i dag. Om sommeren arrangeres det mange kunstutstillinger og dansekonkurranser. Byen er også kjent for sitt store restaurantutvalg. Her får du utsøkt fisk, og til forrett serveres det ofte lekre småretter som fylte oliven, søte fikener og saftige, solmodne sitrusfrukter med litt sukkerstrø på.

Vings reiser til Positano

Når du bestiller en reise med Ving til Positano kan du selv velge hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Det er også mulig å kombinere oppholdet med et annet reisemål, for eksempel Sorrento eller Napoli. Herfra er det ikke lang vei til Pompeii. På den måten får du to ferier i stedet for én.
Nyttige tips
  • Kombiner flere reisemål
  • Sentrale hotell
  • Lokale restauranter
  • Fine strender

Våre gjesters vurdering Positano

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Positano